Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Покажува класа од лани втората полусезона и оваа сега.Енрике веројатно е најпоценетиот тренер во последните години, веројатно ради доминирањето на Гвардиола и Клоп, али дефинитивно покажува класа овие неколку години.
Ова го реков и јас.Нај јако е тоа што кој ќе помине од тие утре ќе биде шампион.

Ако гледаме само индивидуално, без разлика кој ќе освои ЛШ и СП, Кејн е далеку пред сите најјак играч сезонава, а воедно и најдобар стрелец.Кејн е веројатно единствениот непреценет англичанец, ако освојат ќе земе златна топка.
Има парампарче да ги направат и на Арсенал и на Атлетико комбинирано кој и да помине, како на Интер лани. Јаката одбрана против вакви напади не ќе знаат глата кај им е.Шо ви е бе, за шо пехар, за то шо по една шака комада примија и двете екипи ???
Не треба само ура напред, многу сакам да ги видам со добро организирана одбрана овие екипи, зборам за Арсенал, Атлетико тоа го нема одамна, ама ај можи една Чоловка да јадат, зш да не![]()
Шо ви е бе, за шо пехар, за то шо по една шака комада примија и двете екипи ???
Не треба само ура напред, многу сакам да ги видам со добро организирана одбрана овие екипи, зборам за Арсенал, Атлетико тоа го нема одамна, ама ај можи една Чоловка да јадат, зш да не![]()
Нема проблем, Арсенал се коска во одбрана, уживај дека вака ќе поминат против било кој.Има парампарче да ги направат и на Арсенал и на Атлетико комбинирано кој и да помине, како на Интер лани. Јаката одбрана против вакви напади не ќе знаат глата кај им е.
Пред секоја утакмица на Атлетико е вака. После се враќа со заебанции.Абе доста со овие лоши обиди за баксузирање и као демек помирена со однапред изгубената утакмица. Те пратам пред секоја утакмица на Атлетико иста приказна.
Убо пратишАбе доста со овие лоши обиди за баксузирање и као демек помирена со однапред изгубената утакмица. Те пратам пред секоја утакмица на Атлетико иста приказна.
Тоа што сум објективна и реална како стојат работите не ми го одзема правото после да се радувам на победа и да си играм курташак со васПред секоја утакмица на Атлетико е вака. После се враќа со заебанции.