Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истиот што не замара и нас во фан клуб кога ќе изгуби Манчестер.Кој е овој Kevin the Ticket и кој освен мене од форумов му ја има ебено сестра му и жена му?
Не знаев дека покрај тебе има уше еден.Како бе на научивте да го препознавате наркоманот...
Ако Јунајтед не му понуди на Каземиро нов договор во последен момент, а фрли 500 М на Балеба, ќе биде една од најголемите глупости на клубот во последно време.![]()
Иако уште еднаш и самиот изјави дека заминува, до последен момент имам некоја надеж дека ќе испадне нешто ласт минит.Ако Јунајтед не му понуди на Каземиро нов договор во последен момент, а фрли 500 М на Балеба, ќе биде една од најголемите глупости на клубот во последно време.![]()
Готово е то, си оди и самиот потврди.Ако Јунајтед не му понуди на Каземиро нов договор во последен момент, а фрли 500 М на Балеба, ќе биде една од најголемите глупости на клубот во последно време.![]()
Utd i gluposti odat pod raka zadnjive 13 godini. Retko pametni potezi napravija.Ако Јунајтед не му понуди на Каземиро нов договор во последен момент, а фрли 500 М на Балеба, ќе биде една од најголемите глупости на клубот во последно време.![]()
Добар играч, ја би го собрал за кај нас уместо ретардата Далот. Али тешко изгледа оваа лето премногу позиции треба да се пополнат.Нешто ми вика дека овој Кајоде на крај ке заврши во Арсенал.