Маж ми отварал профили на сајтови за casual sex.

• Креатор на темата Креатор на темата Ocajna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глупости се изнапишаа на темава, божем јас во шалварите одам, си одам нормално облечена, во хеланчиња блузичка, како и сите жени, летно време панталони кратки и поразголена маичка,но не е до тоа. Барем за по дома кога е жешко нели се случува и на гаќи да одиме не е до тоа, да беше само до тоа лесно е, пресимплифицирање на работите се прави ваму.
Настрана шалата.... ајде малку на темата. Мислам дека сте во голем но не и нерешливи проблем. Притоа не мислам на неговите активности по интернет, батали тоа, тоа се детски причи. Вистината е дека може и да се здробите од ебење и он пак ке си сурфа по интернет, не е тоа проблем. Вистинскиот проблем е што имате еднаш или ниеднаш годишно секс. Далечни сте си како двс брега... Мораш да почнеш од некаде да го решаваш проблемот. Сам нема да се реши и само ке расте додека не ве доведе до развод или до еден празен живот кој ке биде ,,атер за детето,,... Почни од некаде, почни од тоа што (гатам ама сум сигурен) од вечер нема да спиеш со детето и ке спиеш со мажот. Ако треба и у 2 ноќеска, ама премести се во неговиот кревет. Нема оправдување, нема ама мачно ми е да се преместувам, ама малиот ке ме бара.... батали, тебе местото ти е да спиеш до мажот. Легни си до него, гушни го, не мора секс ама бидете еден до друг. Друго, биди убава, средена и секси за него, среди се за него исто како што се средуваш кога излегуваш со другарките или колешките, батали тренерки, елечиња и хело кити пижами.... Трето, батали расправии и притисоци, остави човекот да дише, насмеј му се.... Четврто, кажи му дека од сега никогаш повеќе нема да дозволиш да излезе од дома со полни јајца.... дркај, пуши, хеклај, плети... ама нема излегување додека не го испразниш.
Смисли нешто шесто, изненади го, кажи му дека земаш контрацепција и може да те полни колку сака...
Муабетот ми е прави нешто, покрени го човекот, не зјапај у телевизорот, не го игнорирај него и не го игнорирај проблемот.... оти ако не ви оди во бракот, нема да ви оди ни на едно друго поле, секаде ке бидат крахови...

Да бе, дојдов швалер да барам, да не ти е криво па тебе, шо само он ли да си го прај кеифот, бре богати, ебате мисогонистичкиот став.
Не швалер, ебач. Зошто инаку би пишала со фанфари дека не те дупи маж ти?
Не ми ниту криво ниту право, само го кажувам тоа што е очигледно, си дошла тука во потрага по некој да те дупи.

@lazar31 добро докторе како ќе речеш така, за тснго треба двајца, не можам јас сама да работам на поправки ако другата страна нејке
Не швалер, ебач. Зошто инаку би пишала со фанфари дека не те дупи маж ти?
Не ми ниту криво ниту право, само го кажувам тоа што е очигледно, си дошла тука во потрага по некој да те дупи.
Да! Сакам ебач кајганџија да најдам, како погоди! Ја илјадници километри далеку од Македонија ќе барам ебачи на Македонски форум, браво за логиката, ако сакам утре ќе испијам кафе доле во кафулето пред зграда и веќе си го иам муабетот со еден ќе завршам работа.

Да! Сакам ебач кајганџија да најдам, како погоди! Ја илјадници километри далеку од Македонија ќе барам ебачи на Македонски форум, браво за логиката, ако сакам утре ќе испијам кафе доле во кафулето пред зграда и веќе си го иам муабетот со еден ќе завршам работа.
That's the Spirit.
Go girl (y)

@lazar31 добро докторе како ќе речеш така, за тснго треба двајца, не можам јас сама да работам на поправки ако другата страна нејке

Да. Сигурно и он така вика, шо да работи на поправки кога ти неќеш.

@jamajka браво другар. Значи не е до другарчето туку и до тебе.

Друго, биди убава, средена и секси за него, среди се за него исто како што се средуваш кога излегуваш со другарките или колешките, батали тренерки, елечиња и хело кити пижами....
А што му фали на хелоу кити пижамите?

Да. Сигурно и он така вика, шо да работи на поправки кога ти неќеш.
Како прво, кога спиеме спиеме, што има врска кој кај спие, тоа се прави додека сме будни, ако има желба ќе направи да се случи, ако не ќе наоѓа влакна во јајца.
Автоматски споено мислење:

Еве баш вечерва опнав деколте до заби ако баш сакаш да знаеш, без ефект богзнае каков.

Како прво, кога спиеме спиеме, што има врска кој кај спие, тоа се прави додека сме будни, ако има желба ќе направи да се случи, ако не ќе наоѓа влакна во јајца.
Грешка, во голема заблуда си.
Автоматски споено мислење:

А што му фали на хелоу кити пижамите?
Оти не си ги облечеш за швалерот? Оти тогаш облакаш свила, сатен...? o_O

Последно уредено:

Цел форум е во Германија. Ќе те растргнат браќава како рисови!

Или ќе ебе или ќе го.... Свингери е многу опасен терен! :D
Зашто? Од искуство збориш? Не може бидејќи он сака, он да шврља! а јас мирно да си седам.
Цел форум е во Германија. Ќе те растргнат браќава како рисови!
Не работам у пуф
Она во Швицарска колку што ме држи памет!
Битно ли е?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom