Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фантастичен! Да ми кажуваше некој ноември- декември дека ќе завршиме вака високо, ќе му се чудев. Аморим се заборави дека воопшто бил во клубов.

И ја не очекував дека ке фатиме ЛШ. Ама се случија епски катастрофи со конкурентите. Челси го набркаа Мареска, ливерпул распад систем, Астон Вила врза 4-5 нерешени. Ние фативме серија на победи, и тоа е тоа.

Искрено, Емери личи на добра опција ако има шанса да се собере. Нагелсман мислам нема да се снајде од повеќе причини, генерално мен менаџмент. Ираола и оној од Палас исто не би ги разгледувал, пошто паѓаат у Потер, Томас Франк категорија.

За Керик има мноогу прашалници и искрено не се надевам нема да наседнат од управата на прагматичноста негова, пошто фудбалски идентитет е генерално дефанзива + контри, што не е одржливо нити долично за сериозен клуб. Хинт: Оле на почетоците, ЕТХ, Мурињо. Ќе не врати чекор назад од големата слика.

Искрено дури и нему би му припишал учество за лошата форма на Мбеумо и Амад. И Куња би го ставил у ист кош, не мислам дека е доволно продуктивен и креативен. Генерално на Бруно се шлепаат у голема мера.

Good. :kafence:

Последно уредено:
Не фала. Само Белингам може да дојди од Реал. Друг не.
Мене би ме чудело било кој од Реал да би сакал да дојде во Јунајтед. Буквално од 25 играчи 23 им се подобри.

Мене би ме чудело било кој од Реал да би сакал да дојде во Јунајтед. Буквално од 25 играчи 23 им се подобри.
После неуспесите таму сезонава, ништо чудно да има чистка в лето.

Ако е вистина ова за Тчуамени мора да се иде алл ин на него

Луис Енрике, Емери, толку.
Керик нека го стават асистент.

Луис Енрике, Емери, толку.
Керик нека го стават асистент.
Брат Карик не ти седи асистент, или ќе биде следниот менаџер или ќе си бара среќа во друг тим. А ако се пласира со нас у лига на шампиони и не му дадат договор, сигурно ќе има понуди од други клубови.

Брат Карик не ти седи асистент, или ќе биде следниот менаџер или ќе си бара среќа во друг тим. А ако се пласира со нас у лига на шампиони и не му дадат договор, сигурно ќе има понуди од други клубови.
Пара буши где Керик неЧе
Енивеј и Стив Холанд вил ду д џаб. Поентата ми е да задржат некој порелевантен од сегашниот тим, пошто колку и да има фалинки во пристапот моментално, нешто очигледно прават како што треба, чисто да се задржи тој момент.

Ако не сака Луис Енрике, никој не може да ме убеди дека Унаи Емери не би тргнал сам пешки од Бирмингем до Манчестер само за да го води Јунајтед.

Пара буши где Керик неЧе
Енивеј и Стив Холанд вил ду д џаб. Поентата ми е да задржат некој порелевантен од сегашниот тим, пошто колку и да има фалинки во пристапот моментално, нешто очигледно прават како што треба, чисто да се задржи тој момент.

Ако не сака Луис Енрике, никој не може да ме убеди дека Унаи Емери не би тргнал сам пешки од Бирмингем до Манчестер само за да го води Јунајтед.
Емери ќе си сака свои луѓе, а и ја сум многу против да влечкаме стаф од претходните менаџери. Плус на Карик му беше понудено да остане со Рагник и со Тен хаг одби и си отиде, исто мислам дека ќе е и сега.

Последно уредено:
Пара буши где Керик неЧе

Мислам дека не е дека Енрике нема да сака и такви некои како него топ тиер и тие нема ладно да кажат не сакам, туку едноставно ќе му бара 10 нови играчи и овие ќе нема да можат да си дозволат, Емери нема да одбие ама не знам неговиот профил дали одговара на клубот, ако искрено дилемата е меѓу него и Керик пре би Керик.

Каков црн Емери немојте таа наказа екс-арсеналска. Типче за Лига Европа финалиња.

Back
На врв Bottom