Фан клуб - РК Вардар

Ќе треба и втор десен бек да се бара за следна сезона затоа што од Митро не бива играч. Во клучни моменти најмногу он киксира.
Апсолутно ,џабе ќе го чуваат уште една сезона, од него не бива играч….

Бог да чува, и Валах да брани.
Бев мирен цела утакмица, бев уверен дека оваа ја добиваме.
Лоша игра, но сепак на крајот од денот победите се бројат. И титулите.
Честито 18ка другари.

Ohrid izigra respektabilno, Rojevic dobro analiziral sve vo odbrana samo sto ne najde solucija za Malus - zatoa sto nema...

So Sajber potpolno se soglasuvam i delam mislenje od pocetok na sezona. Cupko ja drzi soblekuvalnata na najvisoko nivo, ama od trenerski kadar ima mnogu mnogu kiksovi i nisto posebno odigrano.
Denes nemavme solucija vo napad, nemavme akcija, zaboravi piker deka postoi kako pozicija. Utakmicava ja dobivme cisto na individualen kvalitet.
Ova ne e prvpat da se sluci sezonava

Sve e toa dobro sto noseme posirok roster za sledna sezona, bi trebalo MK liga da izdominirame bez nekoj problem. No spored mene vo LŠ so treneri od toj kalibar Cupko ke se izgubi. Daj boze da gresam

Прегледај го приврзокот 475390

Просечен момак од зелената ера во моментов на широк сокак.

Угоре високо, удолу длабоко, шо би рекол Миле Китич: Смејем се, а плачем
Играте финале со Охрид со Битола се занимавате пола тука , кои пациенти сте вие, искомплексирани :))))

Ај можи сега гратис ќе ви пејат на бината да ви вратат борчот од лани :)))

Ја уште не знам како успеваме да добиваме вакви натпревари без десен бек. Тотално осакатено изгледаме на терен. Денес плус и како без пикер да бевме. Среќа Валах се разбрани, и искуството на некои наши играчи беше клучно. На нив Јапан им е гејм чејнџер, немаше да биде незаслужено и они да победат најмногу поради него. И чопави ракометари ги прави играчи, луд е Јапан. Да не им беше он лабаво ќе ги добиевме и покрај прилично лошата игра. Мислам дека следната сезона ќе биде доста подобро со новите ракометари. Честито 18 куп титула, и одме уште појако!
Реално и балансирано @Centarski.
Ги добивме на индивидуален квалитет во напад, цврста 6-0 кон крајот и добар голман.
Ние сме ограничени, и тие се, ние сме сепак поискусни и подобри.
Честитки за вакво финале и за нов трофеј во нашите витрини.

Играте финале со Охрид со Битола се занимавате пола тука , кои пациенти сте вие, искомплексирани :))))

Комплексаши бе баце..Тоа е кога живеат и постојат за Еурофарм :(

И уште еднаш ќе кажам. Чупиќ од мене има голема поддршка, се надевам ќе се изгради во добар тренер.
Сум да му се даде шанса уште бар 2 сезони и по цена во наредната да се обрукаме во ЛШ и да не освоиме првенство.
Тоа што сакам да го кажам е дека сезонава покажа доста маани, покрај соте успеси и хемијата која што ја направи во клубот.
Со посериозни противници тие маани ќе донесат и порази кои ќе повлечат плукање од публиката. Е тогаш е тешко да ја одржиш и атмосферата, тоа што не краси во моментов.
Или ќе бидеме трпеливи и ќе видиме дали ќе се изделка во квалитетен тренер или нека бараат подобро чаре уште сега, бидејќи МОМЕНТАЛНО ниту он, ниту составов на играчи не е за високи дострели како што очекуваат сите по оваа сезона :D

vie nikade ne igrate a ti si na nasha tema... :tapp:

fino sto pomina, aj cestitaj dupla kruna i za edno 20-30 godini go cekame sin ti da najavi nekakva zelena era pak :toe:

vie nikade ne igrate a ti si na nasha tema... :tapp:
Хаха , абе некој да земи да ве чита последни 2-3 страни ќе мисли со Пелистер игравте , не со Охрид .

п.с. Него ај доста коментирам оти многу сте нежни пак некој бан ќе ми акни.

Ти си најголем пациент од твоите дефинитивно има уште еден ама не го пишувам,земај терапија дур е време.

Хаха , абе некој да земи да ве чита последни 2-3 страни ќе мисли со Пелистер игравте , не со Охрид .

п.с. Него ај доста коментирам оти многу сте нежни пак некој бан ќе ми акни.
Таман работа. Се реплицираше пд курташак само поради еден ваш сограѓанин шо е Пресен во мозоко..ќе беше главен мангуп на баиро ама за баксуз Вардар победи...тоа е се. Фала за честитките и добра ноќ

И уште еднаш ќе кажам. Чупиќ од мене има голема поддршка, се надевам ќе се изгради во добар тренер.
Сум да му се даде шанса уште бар 2 сезони и по цена во наредната да се обрукаме во ЛШ и да не освоиме првенство.
Тоа што сакам да го кажам е дека сезонава покажа доста маани, покрај соте успеси и хемијата која што ја направи во клубот.
Со посериозни противници тие маани ќе донесат и порази кои ќе повлечат плукање од публиката. Е тогаш е тешко да ја одржиш и атмосферата, тоа што не краси во моментов.
Или ќе бидеме трпеливи и ќе видиме дали ќе се изделка во квалитетен тренер или нека бараат подобро чаре уште сега, бидејќи МОМЕНТАЛНО ниту он, ниту составов на играчи не е за високи дострели како што очекуваат сите по оваа сезона :D

ne mislam deka nekoj ocekuva bog znae sto narednava sezona. ke bide prva sezona vo LS i potrebno e vreme da se konsolidirame. ocekuvam da naprednat igracite sto ke gi zadrzime i da privlecime poveke sponzori i podobri igraci.

Ти си најголем пациент од твоите дефинитивно има уште еден ама не го пишувам,земај терапија дур е време.
Друже џабе везиш и ти и онај Катчарито и други куртони овде на форумот .
Само со Како , Сајбер , Ред Блек и некои постари можи дискусија вие сте небитни желни за внимание .
Чисто ова пишав дека џабе ми одговарате не се мачите за џабе

Back
На врв Bottom