Фан клуб - РК Вардар

Браво!! Поготово за Валах со клучни топки во второ не остави во игра. Интересни последни 10 минути, тврдо до крај. Искрено мислев дека ќе им ја дадеме утакмицава (не знам зошто), мило ми е што не бев во право.

ke im ja dademe taa u prvenstvoto :icon_mrgr:

Не знам за кој куp се радуваат.
Само у една утакмица Сајбер ви ги поби тезите дека тренеров и 95% од играчиве имале што да понудат и против сериозни екипи.
Ќе видат со Монпеље што е сериозен европски ракомет.

Браво! Јапончето ни извади душа.. Овој тим има доста недостатоци ,ама едно не им фали..Ташаци! 18!

imame odlucna baza za nadgraba, so nekolku igraci plus ke bideme mnogu pojaki

Само у една утакмица Сајбер ви ги поби тезите дека тренеров и 95% од играчиве имале што да понудат и против сериозни екипи.
А добро. Извини. Од сега сите тебе ќе те прашуваат кога треба да слават кога не.

Нека пуши кур Томи бој :D
Ти ебам сељото, лани главен местач беше последната утакмица по партиска линија. Сега земал провоцира цела утакмица, а играч го направивме.

Ич не ми беше важно дали ќе го освоиме овој небитен трофеј, ама ради скандирањата пак се напалив до крај :D
Браво за Валах и Малус.
Титулата оди на име на партијата на Валах во втор дел. Збудале, 10 зицери по ред им скина.
Ништо не одигравме во напад, преслабо, премногу одење на индивидуален квалитет.

Мал reality check, тоа што го зборувам цело време, а многу се извртува.
Повторно не издоминиравме, тепавме на индивидуален квалитет, екипа што реално е послаба од нас.
Затоа викам, не летајте со прогнози, ниту пак треба да се фураме како што прават некои.
Нешто што беше наша предност годинава е што не игравме ЛШ и го немаме оној притисок што ќе дојде од неизбежните (високи) порази.
Ако сме имале шанса да ги доведеме Мате, Јасухира, Серафимов и ред други, требало да го направиме тоа. Не затоа што се претерано јаки, туку затоа што противниците во нашата лига не може да најдат појаки играчи. А реално и би ни завршиле доста работа.
Не земаме македонски играчи, ама они знаат да одиграат со 300% ко Томи денес и да ти скинат бодови што ќе те коштаат титула.
Засилувањата кои се договорени се млади играчи за кои не се знае каква кариера ќе направат. Малус е проверен играч, се знаеше дека кога тогаш ќе експлодира. Исто и Валах, иако и двајцата имаа катастрофален почеток. Дај боже со сите што ги потпишавме да биде така. Во хрватот имам највеќе доверба, можеби и во французот. Не ми се допаѓа носење на арапи ко египќанецот, тие се секогаш меч со две острици. Или ќе биде миленик или ќе биде тежок промашај.
За Вардар да освои наредна година со сигурност, мора да гради далеку посилен состав од сегашниот.

E несреќо една непрокопсана...

ke vidime, nisto strasno i da izgubime. bar ne sme picki kako svabite ili turisti kako bitolcani, ke se nadigruvame kolku mozeme. celta za sezonava za site 3 frontovi e ostvarena. retko se slucuva toa.

imame odlucna baza za nadgraba, so nekolku igraci plus ke bideme mnogu pojaki
Не заебавај :D
Од овој состав само Валах, Мечка и Малус се некој втор/трет ешалон светски играчи. Се' друго е тежок просек и ветерани ко Гоцка што играат на ниво.

1000005813.png

Просечен момак од зелената ера во моментов на широк сокак.

Угоре високо, удолу длабоко, шо би рекол Миле Китич: Смејем се, а плачем

Ја уште не знам како успеваме да добиваме вакви натпревари без десен бек. Тотално осакатено изгледаме на терен. Денес плус и како без пикер да бевме. Среќа Валах се разбрани, и искуството на некои наши играчи беше клучно. На нив Јапан им е гејм чејнџер, немаше да биде незаслужено и они да победат најмногу поради него. И чопави ракометари ги прави играчи, луд е Јапан. Да не им беше он лабаво ќе ги добиевме и покрај прилично лошата игра. Мислам дека следната сезона ќе биде доста подобро со новите ракометари. Честито 18 куп титула, и одме уште појако!

Мал reality check, тоа што го зборувам цело време, а многу се извртува.
Повторно не издоминиравме, тепавме на индивидуален квалитет, екипа што реално е послаба од нас.
Рака на срце Охрид со Јасухира се 100% подобра екипа, ако се паметни би направиле се да го задржат после сезонава Јапонецот.
Исто играат можеби и најдобра одбрана во првенствово.
Валах последните 15 минути искина, буквално ја реше сам.
Џукиќ грешка шо не го вративме во Вардар, класа играч.

Back
На врв Bottom