- Член од
- 24 октомври 2023
- Мислења
- 197
- Поени од реакции
- 694
Mitro nema dve cisti vo glava. Nit pamet, nit sut, nit odbrana. Nikad ne sum videl polos igrac so bolje fizicki predispozicii. Tomi Boj nikad ne trebase da se pusti. Za kvalitet konstantno go hejtaa site, ama za poljakot i srbinot i te kako e Dushebaev. A ima i muda i igra so srce.Ете ја разликата која не убива. Ние сме без десен бек , со Митро ништо ново. Само глупи фаули и еден шут немаше кон гол. Потоа нормално го седна на клупа, замена нема и мора да игра Да Силва на десен, што не е негова позиција. Немаме десен бек да им ја влече одбраната натака.За разлика од нас , Томи им е алфа и омега и за Митро е Душебаев. Асистира, ја шири нашата одбрана , дава голови. Ќе мора да се разбуди Митро и да почне да игра и аче тешко нас. Цел фокус е на Малус , среќа Хориха е во елемент и тоа доста не извади. Малус и покрај тоа што фокусот е на него покажува класа и дава голови од тешки позиции. Воркапиќ усра две добро обработени акции за крило , плус уште една му фати ама таа беше од мртов агол. Валах слаб у прво , две-три одбрани дали има. Оној гркот низ уши му дава голови од мртов агол. За полесно второ, мора Валах да се разбрани и Митро да почне да има удел во играта.
Edino nesto sto me raduva e toa sto od sledna sezona imame desen bek, imame i pomos na Malus posto deckoto dusa dava na teren sekoja utakmica. Normalno e da ima i los den a i zamorot da si go napravi svoeto.