Фан клуб - РК Вардар

Допрва ќе има истраги од владата на Петар Маѓар :). Кано жив си бе, а? Со се она говедото 666 под рака и правец на Тајланд.

sajber vo mkd imavme 1 los den i poraz u bt sve drugo tepavme.

vo evropa imame 2 porazi u gosti od slicni ekipi.

i ti pak mrchis ovde :lolzz:

uzivaj malku ocigledno ima napredok, doprva cupko ke si bira igraci i formira tim. ona sto treba da me raduva e deka se izgradi atmosfera kako vo sampionskite denovi, deka budzetot ni raste i podobri igraci koj cupko ke gi bira idat, deka izvadi maks od site sto ni bea na raspolaganje...
Не негирам ништо од ова.
Туку викам дека резултатите од сезонава не се мерило дека ќе биде врвен тренер. Дај боже да биде, само од оваа сезона НЕ МОЖЕ да се даде никаков заклучок, затоа што покрај сите добри страни, никок не ги коментира некои олеснителни околности кои ги имаше и неколку промашени утакмици (дел и од оние што ги добивме на искуство или на мускули/публика).

Преголема потреба од објаснување и докажување се забележува.

Допрва ќе има истраги од владата на Петар Маѓар :). Кано жив си бе, а? Со се она говедото 666 под рака и правец на Тајланд.
Абе вие гледајќи избори во Унгарија, клубот ви отиде во провалија :pos:

*Прашај низ селото што зборел капиТено твој за вас ко група пред некој ден , баш ФИНО ве опишал :icon_mrgr:

Абе вие гледајќи избори во Унгарија, клубот ви отиде во провалија :pos:

*Прашај низ селото што зборел капиТено твој за вас ко група пред некој ден , баш ФИНО ве опишал :icon_mrgr:
Селото ти е Илинден од каде што си, а Битола била и ќе биде град пред селото (стари скопјани се многу малку и имам голем респект за нив затоа што вака не се однесуваат). КапитенО ќе си оди затоа мора таква кавга да направи и да го мрази секој за да кажи дека еве овде поради тоа што не ме сакаат (а многу имал напраено за клубо) јас ќе си заминам.

Regionalna liga koja pocnuva vo celosen format so zenski ekipi sose Hrvatska i Slovenija.

Nema da ni smeta ni maskata 4 makedonski, 4 srpski i 2 CG ekipi. 10 tima, 20 utakmici godisno plus minus uste nekoja, nema da bidat ogromno opteretuvanje.
Najverojatno ke bide so ekipite
Mk: Vardar, Alkaloid, Ohrid, Pelister
Srb: Partizan, Vojvodina, Metaloplastika, Pancevo
CG: Lovcen i Buducnost

Sosema korektno za start. Da se prikluci i Hrvatska tuka so Zagreb, Nexe, Sesvete, Gorica bi bilo veke super.

Attachments

• Screenshot_20260419_180617_Instagram.jpg
    Screenshot_20260419_180617_Instagram.jpg
    368,8 KB · Прегледи: 18
Regionalna liga koja pocnuva vo celosen format so zenski ekipi sose Hrvatska i Slovenija.

Nema da ni smeta ni maskata 4 makedonski, 4 srpski i 2 CG ekipi. 10 tima, 20 utakmici godisno plus minus uste nekoja, nema da bidat ogromno opteretuvanje.

Sosema korektno za start. Da se prikluci i Hrvatska tuka so Zagreb, Nexe, Sesvete, Gorica bi bilo veke super.
Не ги сакаат хрватите поради тоа што ќе има многу проблеми. Лично од ова сакам да ги гледам Вардар-Партизан и Пелистер-Металопластика (ако ја води Вујо уште поубаво) да ги научиме малку ракомет.

abe glup eden, vo madzarska gledas rokada na desnicata. bitno bese da ne dojde nekoj levicar sponzoriran od eu a site takvi madzar veke gi margenalizira, levica nema ni 10% popularnost, isto i vo negovata partija koja treba da e centar/desnica demek a nema mesto za nitu eden levicar. :icon_mrgr:

eve pamti go ova vo 2029 koga i istekuva mandatot na ursula ke ja zamene orban.tramp ke bide seuste na vlast, rusija i kina ke go podrzat viktor isto. do togas ke ima dovolno desnicarski partii vo eu parlamentot isto.

i ne nema da se smeni nisto vo mkd, naprotiv ke sleduva zabrzuvanje na povrzuvanjeto na peshta so solun via skopje normalno. denovive eu ke gi oslobodi parite sto im gi drzese na ungarcite... :tapp:

i neznam kakva vrska tvojot post ima so temava ama fino vaka sto pomina da ni pokazes kolku glup si.

ps. kakva vrska ima regionalnata liga so madzari i orban samo ti si znaes... buljash

Последно уредено:

neka zavrsi vojnata so iran ke ima regionalna liga so 2 ekipi od mkd, vardar i ohrid.

Додека ја најде соодветнава постава овој Ројевиќ, ќе дојде 8 саат сабајле и ќе треба за на работа да станувам..

Мора и мораше да го искористиме ова и да ги уништиме со брз центар Ориѓаниве..

Валах бледо издание сега за сега, во игра не држат Малус и Хориха.

Томче крвнички кон нас ММЕ..

Не негирам ништо од ова.
Туку викам дека резултатите од сезонава не се мерило дека ќе биде врвен тренер. Дај боже да биде, само од оваа сезона НЕ МОЖЕ да се даде никаков заклучок, затоа што покрај сите добри страни, никок не ги коментира некои олеснителни околности кои ги имаше и неколку промашени утакмици (дел и од оние што ги добивме на искуство или на мускули/публика).

te sfativ samo kako i sekogas si premnogu pesimisticki nastroen. prvo za mkd, jas mislam odskokuvame znacitelno od ohrid i alkaloid i eurokrem. vecer ke ima ohrid prilika da me demantira ama mislam deka +5 ke e i vecer lesno za nas. so jasuhira se mnogu pojaki ama realno ohrid e ekipa ma igraci sto bi ni bile vtora postava. drugive se shupelki...

evropa voopsto ne izigravme loso osven so benfika gosti. znaci 1 los den vo evropa i 1 doma...

ona sto cupko go pravi bar zasega top trener e sozdadenata atmosfera, ne zaboravaj dojde posle glupostite lani i vo moment koga ni otide i stole koj pred toa ja drzese soblekuvalnata. izgradi igra i tim od igraci sto on ne gi selektirase, imame poveke rotacija, insistirase da se donesat zasiluvanjata uste zimava sto napravi razlika... prakticno odlicen e za sega vo site segmenti vo koj imal prilika da se dokaze. nemam zamerka za tajmauti, znae da namesti dobrana, igra raznovrsen rakomet koga treba, mozeme i se drzevme na brzi skandinavski utakmici a i poziciono so eden bek suter pak imame rezultat, nemam zamerka za tempiranje na forma, za zasiluvanjata do sega ako bil involviran za zimskite i za ovie sto doprva ke stignat.

toa sto nemal pojak test ne e tolku bitno. i da izgubime realno so ovie igraci dometot bese bash ova pa duri i skala pomalku u evropa, grupive da gi pominevme ke bevme zadovolni so toa taka?

cupko ke vidime dali e treneriste ako uspee da donese pojaki igraci letovo i ako iskopa nesto vo eks ju, posebno hrvatska. ako ima nos kako lino bi bilo odlicno.

Ете ја разликата која не убива. Ние сме без десен бек , со Митро ништо ново. Само глупи фаули и еден шут немаше кон гол. Потоа нормално го седна на клупа, замена нема и мора да игра Да Силва на десен, што не е негова позиција. Немаме десен бек да им ја влече одбраната натака.За разлика од нас , Томи им е алфа и омега и за Митро е Душебаев. Асистира, ја шири нашата одбрана , дава голови. Ќе мора да се разбуди Митро и да почне да игра и аче тешко нас. Цел фокус е на Малус , среќа Хориха е во елемент и тоа доста не извади. Малус и покрај тоа што фокусот е на него покажува класа и дава голови од тешки позиции. Воркапиќ усра две добро обработени акции за крило , плус уште една му фати ама таа беше од мртов агол. Валах слаб у прво , две-три одбрани дали има. Оној гркот низ уши му дава голови од мртов агол. За полесно второ, мора Валах да се разбрани и Митро да почне да има удел во играта.

Додека ја најде соодветнава постава овој Ројевиќ, ќе дојде 8 саат сабајле и ќе треба за на работа да станувам..

Мора и мораше да го искористиме ова и да ги уништиме со брз центар Ориѓаниве..

Валах бледо издание сега за сега, во игра не држат Малус и Хориха.

Томче крвнички кон нас ММЕ..
Не е прв пат.Дизел технологија :D

Back
На врв Bottom