Не му збори така и ти сега. Не му кажувај и дека и до тоа "се смета" се доаѓа со спамирање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...интензивирано населување на Албанци во денешна западна Северна Македонија е документирано од средината на 18 век па наваму, честопати мигрирајќи за да избегаат од притисоците, иако некои перспективи го ставаат нивното присуство многу порано,treba edno da vi e jasno. Ovoj primer ne drzhi voda... ne mozhe albancite kako autoktoni na edna zemja da barat od nekoj approve za da go upotrebuvat svojot jazik.
vo Shvajcaria se zboruvat jazicite na tue lugi shto se tamu, a ne na tie shto migriraa... Ako go zemash primer Shvajcaria, ova e bumerang za vas no tolku ste glupavi shto ne razbirate deka togash vie ne treba da go upotrebuvate slovenskiot jazik, bidejki e jazik na lugeto shto migriraa vo 6-7 vek.
Прегледај го приврзокот 474971
Haahahha ne sum ljoc druze poleka, vidi ubavo hahha...интензивирано населување на Албанци во денешна западна Северна Македонија е документирано од средината на 18 век па наваму, честопати мигрирајќи за да избегаат од притисоците, иако некои перспективи го ставаат нивното присуство многу порано,
... прашањето твое на ВИ за Словени општо кога дошле на Балканот не се идетификува со Македонците од античко време, а ти тоа курвински го правиш да докажеш нешто што не е така , исто како што сакаш да се идентификуваш како „автохтон“ дека потекнуваш од античките палеобалкански популации - како што се Илирите, Тракијците или Даките дојдени пред Словените, односно да ти е појасно ти се шлепаш како автохтон со античките Илири, Тракијци, Даки, а Македонците не ги шлепаш со античките Македонци, Балкан не била античка Македонија, ни античка Македонија не била Балкан.
...сите денешни Босанци, Косовари (Албанци), Црногорци, кои не биле дел од Македонија за време на Југославија по историско потекло се Срби, како што голем дел Босанци дојдени во Македонија со босанско презиме на „иќ“ станале веќе трета работа- Албанци (чест на исклучоци), односно да ти биде појасно, Срби во минато, станувале Босанци, па доаѓале тука и станувале Албанци, имам 101 пример да ти ги кажам само јас што познавам што си ги сменија презимињата т.е крајот на презимето и преку ноќ станале Албанци, за да имат мир во куќа и просперитет во животот да не бидат малтретирани од денешните потомци на качаците и доброволно се асимилирале, исто како и Косовари кои биле во минатото Срби, исто и како Македонци кои ја зеле муслиманската вера за време на Турско ропство Отоманска 500 години доминација на овие простори!
... и сега вие мешајнца торта ќе правите како сакате, најмалку тројца другари имам што учеле со мене со едно презиме (босанско), за да денес имаат исто поалбанизирано презиме изведено од босанското, па и името модифицирано бреее да личи на албанско!
...кога одиш на операција одбираш за тебе и твое семејство Албанец хирург да те оперира во Струга/Гостивар/ Тетово, ете тие што ги пишуваш, кои спортисти Албанци освен насилни спортови има албански спортисти во интелктуален спорт каде треба мислење, а не само сила и агресија? ако вака се делите и се правите „паметни“ нема да еволуирате, ќе стагнирате, затоа што генетиката не ви дозволува да идете напред повеќе од овчари и да клечите во позиција на овчар меѓу овци, ма колку дипломи да имате без Македонци ниедна работа нема да ја направите, нели ти јасно или не ти е уште?
... не го објасни добро и од ова страна на мониторот поинаку се толкува!Haahahha ne sum ljoc druze poleka, vidi ubavo hahha
...abe bijonsi, ti znaesh deka mnogu popametni ti se postovite vo Camel Toe, bidejki nemaat zborovi...интензивирано населување на Албанци во денешна западна Северна Македонија е документирано од средината на 18 век па наваму, честопати мигрирајќи за да избегаат од притисоците, иако некои перспективи го ставаат нивното присуство многу порано,
... прашањето твое на ВИ за Словени општо кога дошле на Балканот не се идетификува со Македонците од античко време, а ти тоа курвински го правиш да докажеш нешто што не е така , исто како што сакаш да се идентификуваш како „автохтон“ дека потекнуваш од античките палеобалкански популации - како што се Илирите, Тракијците или Даките дојдени пред Словените, односно да ти е појасно ти се шлепаш како автохтон со античките Илири, Тракијци, Даки, а Македонците не ги шлепаш со античките Македонци, Балкан не била античка Македонија, ни античка Македонија не била Балкан.
...сите денешни Босанци, Косовари (Албанци), Црногорци, кои не биле дел од Македонија за време на Југославија по историско потекло се Срби, како што голем дел Босанци дојдени во Македонија со босанско презиме на „иќ“ станале веќе трета работа- Албанци (чест на исклучоци), односно да ти биде појасно, Срби во минато, станувале Босанци, па доаѓале тука и станувале Албанци, имам 101 пример да ти ги кажам само јас што познавам што си ги сменија презимињата т.е крајот на презимето и преку ноќ станале Албанци, за да имат мир во куќа и просперитет во животот да не бидат малтретирани од денешните потомци на качаците и доброволно се асимилирале, исто како и Косовари кои биле во минатото Срби, исто и како Македонци кои ја зеле муслиманската вера за време на Турско ропство Отоманска 500 години доминација на овие простори!
... и сега вие мешајнца торта ќе правите како сакате, најмалку тројца другари имам што учеле со мене со едно презиме (босанско), за да денес имаат исто поалбанизирано презиме изведено од босанското, па и името модифицирано бреее да личи на албанско!
...кога одиш на операција одбираш за тебе и твое семејство Албанец хирург да те оперира во Струга/Гостивар/ Тетово, ете тие што ги пишуваш, кои спортисти Албанци освен насилни спортови има албански спортисти во интелктуален спорт каде треба мислење, а не само сила и агресија? ако вака се делите и се правите „паметни“ нема да еволуирате, ќе стагнирате, затоа што генетиката не ви дозволува да идете напред повеќе од овчари и да клечите во позиција на овчар меѓу овци, ма колку дипломи да имате без Македонци ниедна работа нема да ја направите, нели ти јасно или не ти е уште?

Vo Svajcarija imas 3 sluzbeni jazika, kaj i da ides sekoe nesto ti se plasira na 3 jazici ama tamu na civiliziran nacin e postignato toa. Tuka civilizirano ne idese, ti navedov.
Inace za vtoriot del, bezbednosnite sili znaes kako se napagaa, imas primeri 2001. A tie protestite ako gi smetas kako napadi togas ste picki![]()
Добро кренар лога оди живеј си во албанија не ни ги дуј мадињата секој сат, се скапа плачење на фејзбук за изгубената фотелја. Одеднаш стана обесправен од кога падна дуи.uste ne mozhe da razberat deka ramkovniot e za niv a ne za nas. Bez ramkoven deneska jas ke zhiveav vo Albania a on vo Srbia ili Bugaria, ili pak Albania zavisi kade zhivee![]()
Рама ги тера трескаат глупости, ние не треба ептен да се фаќаме на јадица, нивната желба ќе биде некоја федерација, тоа е она против кое нашиот народ треба да застане, ако сакаат нешто ние нема да бидеме во никоја комбинација со нив или некој друг сосед, нашиот завет е независна македонска држава, како тргнале може некое второ косовско сценарио.Добро кренар лога оди живеј си во албанија не ни ги дуј мадињата секој сат, се скапа плачење на фејзбук за изгубената фотелја. Одеднаш стана обесправен од кога падна дуи.
Ne be, nikogasg. Ova e moja zemja poveke od kolku e tvoja.Добро кренар лога оди живеј си во албанија не ни ги дуј мадињата секој сат, се скапа плачење на фејзбук за изгубената фотелја. Одеднаш стана обесправен од кога падна дуи.
Вака викавте и кога бевте балисти.Ne be, nikogasg. Ova e moja zemja poveke od kolku e tvoja.
Околу 1% од сите Нобеловци се муслимани а се меѓу 22-25% од популацијата. Знам овие работи ги повторувам 100 пати. Ама мора. Нема друг начин. Односно има ама не е дозволен. Па морам едно исто сто пати да повторувам.

Он ти вика муслиманите се 20%, а имаат 1% нобеловци, ти му викаш - А мајка Тереза?Gospodin Ajnshtajnu, bidejki ne sum pametam kako ti, jas prashuam, i bidejki te interesira Nobel Price.. go prashuev google: vidi podole..
Прегледај го приврзокот 475035
Прегледај го приврзокот 475036
zatoa, pazi vo koja nasoka go sakash muabetot, bidejki na sekoja nasoka vashata reallnost se Albancite.. Izlezete malku od qosheto, niz svetot, i da go gledaate vasheto IQ niz Evropa
pozdrav

Albanka.муслиман е?
Gospodin Ajnshtajnu, bidejki ne sum pametam kako ti, jas prashuam, i bidejki te interesira Nobel Price.. go prashuev google: vidi podole..
Прегледај го приврзокот 475035
Прегледај го приврзокот 475036
zatoa, pazi vo koja nasoka go sakash muabetot, bidejki na sekoja nasoka vashata reallnost se Albancite.. Izlezete malku od qosheto, niz svetot, i da go gledaate vasheto IQ niz Evropa
pozdrav