UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ова над Олмо беше пенал бе wtf??????
Ne bese, too soft. Mn sansi utinja barsa sama si puka u koleno 4 trebase da daat prvo, minimum, i klasika so visokava odbrana mn lesno primija gol koga atletiko prakticno bea vlezeni u bezdna.

Dobra utakmica inace, krv se pluka, ako si tores i bukvalno toa se desava.

На Барса тие пасевите до играч на врв на 16 им идат како алва. 100 шанси направија така.

На Барса тие пасевите до играч на врв на 16 им идат како алва. 100 шанси направија така.
Dzabe koga se glupi sakaat so tolka da vlexat vo gol... abre si dosol do 18-20 metara i pucaj, od 20 puti da pucnes ke dades 2 gola sigurno..

И пенал да им дадеше ќе го промашеа, 10 зицери у едно полувреме упропастија. Многу фрустрирачка екипа. Истата контра 5 пати им даде Атлетико гол сезонава, копи пејст им прават и пак не научија.

Модерен фудбал, пичкарски, на сигурно, подавања до сабајле, се нема мадиња да се шутни од 17 метра надвор од шеснаесетник, не па од 20 или недај Боже од 30.

Поготово Ленгле ако ти е назад.
Нека стави кој било назад ,Љоренте, од школата некое дете, абе оној шо собира топки нека го намести само очи да не ми го гледат она копиле смрдено

Освен Рашфорд скоро никој не шутира од надвор ако позицијата не е перфектно изградена. Тоа и мене ме фрустрира посебно оваа сезона, Педри некојпат во петерец ја додава топката.

Ај нека не играат Баерн - Барса финале.

И двете не се пројдени, а и да играат во финале - ќе биде полошо од Интер лани (по грбот на Барса).

Ај нека не играат Баерн - Барса финале.

И двете не се пројдени, а и да играат во финале - ќе биде полошо од Интер лани (по грбот на Барса).

Барса ако пројде денес бркот одма стрижи го, и без тоа ќе ти падне во финале од нервоза.

Алварез денес не постои не постоиии, дали два пати топка прими

Back
На врв Bottom