kano
Farang
Imase realni sansi da izgubat ako se izlezese na glasanje vo toj period. Bojkotot bese posigurna opcija.
bojkot bese edinstvena opcija se drugo ke bese namesteno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imase realni sansi da izgubat ako se izlezese na glasanje vo toj period. Bojkotot bese posigurna opcija.
Ne e momentalno nikakva zakana gruevski, najmalce pa strancite. Mozhe da go igraat za da razburickaat nesto vo kjumurot, ama karierata mu e zavrsena.Тоа многу лесно може да биде сменето, во дпмне не функционираат нештата со сакање и несакање
Он е најголема закана за странските од политичка гледна точка, така да враќање во Македонија е многу малце веројатно..
Ако се враќа, значи планира да се враќа на големата врата, трето нема
Ne e stvar za namesteno, najverojatno kje bea nadglasani.bojkot bese edinstvena opcija se drugo ke bese namesteno
Ако се врати додека се вмро на власт, никој ништо нема да му направи - биди сигурен во тоа.Ne e momentalno nikakva zakana gruevski, najmalce pa strancite. Mozhe da go igraat za da razburickaat nesto vo kjumurot, ama karierata mu e zavrsena.
Za vmro e podobro da se vrati sea za da go izdvakaat. Tie 5-6 pratenici sto kje im gi skine sea nisto ne im znacat, a za 5-6 godini mozhe da im se klucni.
Ne e momentalno nikakva zakana gruevski, najmalce pa strancite. Mozhe da go igraat za da razburickaat nesto vo kjumurot, ama karierata mu e zavrsena.
Za vmro e podobro da se vrati sea za da go izdvakaat. Tie 5-6 pratenici sto kje im gi skine sea nisto ne im znacat, a za 5-6 godini mozhe da im se klucni.
Автоматски споено мислење:
Ne e stvar za namesteno, najverojatno kje bea nadglasani.
Ако се врати додека се вмро на власт, никој ништо нема да му направи - биди сигурен во тоа.
Он ќе ја преполови партијата, какви 5-6 пратеници што збориш
Ova e vekje videno scenario, ne e prva vakva presmetka. Partijata kje zastane pozadi Mickovski.Ако се врати додека се вмро на власт, никој ништо нема да му направи - биди сигурен во тоа.
Он ќе ја преполови партијата, какви 5-6 пратеници што збориш
Ne znam na sto bile spremni, ama nemase ni da ima potreba od toa. Nitu vmro imase sila da mobilziira, nitu lugjeto kje iskocea da glasaat vo tolkava brojka.spremni bea i ke polnea kutii pa makar na kraj i 3M glasaci imalo.
nema da ja prepolovi, site vklucuvajki go i micko ke si se vratat kaj sto im e mestoto. tocno micko saka vlast ama jasno mu e i na nego kako ke pomine na kongres ili glasanje plus grujo/mijalkov imaat dovolno materijal protiv sekoj sto bi se sprotistavil vnatresno. ednostavno ne gledam deka ke ima nekakov razdor pogotovo koga 99% od clenstvoto e jasno zad grujo. duri i tie sto edno vreme moze ne bea, sega otkako imaa vreme da vidat kolku moze da nazaduva drzavata bez stabilno liderstvo si ja sfatija greskata.
Он не е Љубе, Бранко , Зајко итн..Ova e vekje videno scenario, ne e prva vakva presmetka. Partijata kje zastane pozadi Mickovski.
Deka on seuste mozhe da sobere glasaci mozhe, isto ko Ljube ili Ljubco sto sobiraa. Ama toa ne e dovolno zasto vmro e mashinerija i kje go somele.
Edina uloga na gruevski e sega so pomosh da strancite da mu otkine nekoj glasovi na micko, koga toa kje bide bitno. Sea za sega, mi se cini kje go cuvaat tamu.
Ova e vekje videno scenario, ne e prva vakva presmetka. Partijata kje zastane pozadi Mickovski.
Deka on seuste mozhe da sobere glasaci mozhe, isto ko Ljube ili Ljubco sto sobiraa. Ama toa ne e dovolno zasto vmro e mashinerija i kje go somele.
Edina uloga na gruevski e sega so pomosh na strancite da mu otkine nekoj glasovi na micko, koga toa kje bide bitno. Sea za sega, mi se cini kje go cuvaat tamu.
Ne znam na sto bile spremni, ama nemase ni da ima potreba od toa. Nitu vmro imase sila da mobilziira, nitu lugjeto kje iskocea da glasaat vo tolkava brojka.

Таков беше муабетот кано, секако и да ја преполови при некаков раздор, пак ќе му ја земеnema da ja prepolovi, site vklucuvajki go i micko ke si se vratat kaj sto im e mestoto. tocno micko saka vlast ama jasno mu e i na nego kako ke pomine na kongres ili glasanje plus grujo/mijalkov imaat dovolno materijal protiv sekoj sto bi se sprotistavil vnatresno. ednostavno ne gledam deka ke ima nekakov razdor pogotovo koga 99% od clenstvoto e jasno zad grujo. duri i tie sto edno vreme moze ne bea, sega otkako imaa vreme da vidat kolku moze da nazaduva drzavata bez stabilno liderstvo si ja sfatija greskata.
Kako funkcionira? Gruevski e popularen samo kaj dijasporcite i nekoja budala sto kje go glasa od nostalgija. Nema da dobie podrshka vo samata partija, zasto prilicno jasno im e deka e zavrsena rabota.Он не е Љубе, Бранко , Зајко итн..
Пак ќе ти кажам, така не функционира вмро
Во ред Менетил, не планирам дискусии да развивам, нека го вратат па ќе видите дали има или нема влијаниеKako funkcionira? Gruevski e popularen samo kaj dijasporcite i nekoja budala sto kje go glasa od nostalgija. Nema da dobie podrshka vo samata partija, zasto prilicno jasno im e deka e zavrsena rabota.
Samoto toa ,,da go vratat,, ti kazhuva sve. Negovata sudbina ne zavrsi od nego, a od piun kral ne biduva.Во ред Менетил, не планирам дискусии да развивам, нека го вратат па ќе видите дали има или нема влијание
Ova e vekje videno scenario, ne e prva vakva presmetka. Partijata kje zastane pozadi Mickovski.
Edina uloga na gruevski e sega so pomosh na strancite da mu otkine nekoj glasovi na micko, koga toa kje bide bitno. Sea za sega, mi se cini kje go cuvaat tamu.
Ne znam na sto bile spremni, ama nemase ni da ima potreba od toa. Nitu vmro imase sila da mobilziira, nitu lugjeto kje iskocea da glasaat vo tolkava brojka.
Таков беше муабетот кано, секако и да ја преполови при некаков раздор, пак ќе му ја земе
Второ, јас како што знам братучедите не се мирисаат и тешко пак да ги видиме заедно
Па он ако не сака, нема да се врати на друго место азил ќе му дадатSamoto toa ,,da go vratat,, ti kazhuva sve. Negovata sudbina ne zavrsi od nego, a od piun kral ne biduva.
Pa ne pravi? Ne go potcenuvam, tuku toa e faktickata situacija. Liderot im vadeshe masni tkiva dur go menjaa imeto. Tolku im beshe silata i zhelbata za nesto poseriozno togas. Bojkot beshe najrealna opcija.gi potcenuvas vmro i clenstvoto plus se pravis slep na polnenje kutii u sipo sredini i gladaci od kosovo i kaj ti ne... nekako nema poenta muabet so tebe