La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Кој муабет го доловува, буквално ги препороди после кризата. Првенството се добива со собирање бодови од послабите екипи, џабе ако ги тепа Реал двете класика ако губи бодови секое трето коло од екипи како Мајорка и Гирона.шшшшшш
Шо ги препороди жити се ? Просипани бодови со Њукасл и Бриж во ЛШ, пораз од Челзи 3:0, пораз од Жирона и Сосиедад, Атлетико два пати ве тресна од земја, од првата уште дупчето му жежи на Лапорта, ова ако е препородвање дај Боже и в година вака да ве препороди

Шо ги препороди жити се ? Просипани бодови со Њукасл и Бриж во ЛШ, пораз од Челзи 3:0, пораз од Жирона и Сосиедад, Атлетико два пати ве тресна од земја, од првата уште дупчето му жежи на Лапорта, ова ако е препородвање дај Боже и в година вака да ве препороди

А шо треба според тебе да ги победат сите 60 и кусур утакмици шо се играт во сезоната за да бидат препородени? 20 и кусур бодови се пред Атлетико, скоро 10 пред главниот конкурент. Лаганица освојуват 3 од последните 4 титули со ситни пати во џебот. Вие и Реал пак без трофејче и оваа сезона, или да не очекуваш па лш да освоите? :LOL: :LOL:

А шо треба според тебе да ги победат сите 60 и кусур утакмици шо се играт во сезоната за да бидат препородени? 20 и кусур бодови се пред Атлетико, скоро 10 пред главниот конкурент. Лаганица освојуват 3 од последните 4 титули со ситни пати во џебот. Вие и Реал пак без трофејче и оваа сезона, или да не очекуваш па лш да освоите? :LOL: :LOL:
Па јас ти викам дека Барса е таму заради Реал шо заборај да победи ти ми мешаш сега баби жаби
Купот ќе го освоиме а ЛШ од кај знајш се бидва

Канта не канта ве искантавме два пати оваа сезона
Diego Simeone Laughing GIF

Барса кога освојува тоа е пошо Реал е многу слаб, а Реал кога освојува тоа е пошо Реал е многу јак. Интересно.
Уствари Барса и Реал освојуваат пошо Атлетико е слаб годиниве наназад. :pos:

Чоло после 15 и кусур години како тренер во Атлетико, 500 тактики и урлање на линијата секоја утакмица, со 10 годишни буџети на Македонија потрошени:

2 пати шампион во Лига, 1 Копа дел Реј (годинава веројатно вториот), 1 Суперкуп

Ханси Флик после 2 години во Шпанија, со 70 милиони потрошени и тактика "гурај напред шо ќе е нека е" додека си го лади без да се замара:

1 Лига (втората е блиску), 1 Копа дел Реј, 2 Суперкуп.

Чоло после 15 и кусур години како тренер во Атлетико, 500 тактики и урлање на линијата секоја утакмица, со 10 годишни буџети на Македонија потрошени:

2 пати шампион во Лига, 1 Копа дел Реј (годинава веројатно вториот), 1 Суперкуп

Ханси Флик после 2 години во Шпанија, со 70 милиони потрошени и тактика "гурај напред шо ќе е нека е" додека си го лади без да се замара:

1 Лига (втората е блиску), 1 Копа дел Реј, 2 Суперкуп.
Чоло ко дојде во Атлетико на раб на распаѓање беа, во долгови до гуша, прва година европска титула. Со анонимуси како Хуанфран освои двојна круна во лига кај шо играа Роналдо и Меси.
На фудбалска мапа ги постави буквално.
Чоло се излити после тоа, така да споредбата врска ти нема.

Некој да ве чита ќе помисли дека со дечиња од Гетафе Б сте во тимот а не со најдобрите играчи во Европа моментално, на Јамал и Педри алудирам.

Чекај има време, ене кај е вторник, ќе го пцуете до седмо колено Флик, како и од време на време што љубите да правите кога ќе киксни Барселона ;)

Чоло ко дојде во Атлетико на раб на распаѓање беа, во долгови до гуша, прва година европска титула. Со анонимуси како Хуанфран освои двојна круна во лига кај шо играа Роналдо и Меси.
На фудбалска мапа ги постави буквално.
Чоло се излити после тоа, така да споредбата врска ти нема.

Некој да ве чита ќе помисли дека со дечиња од Гетафе Б сте во тимот а не со најдобрите играчи во Европа моментално, на Јамал и Педри алудирам.

Чекај има време, ене кај е вторник, ќе го пцуете до седмо колено Флик, како и од време на време што љубите да правите кога ќе киксни Барселона ;)
Па и вие нели викавте пред 4-5 години ќе сме банкротирале, Лапорта го носел тимот во пропаст, ќе ни треба не знам колку време да се вратиме, свадби, крштевки на Кампот и оп 3 ЛаЛига и 5 титули за 2 години на Флик.
Ние составот го сменивме скроз за 5 години и бевме во смена на генерација која ја напраивме без ебан денар, а вие трошите секоја година по 200 милиони и пак мислите добро го водите тимот, а ние не...
Лапорта да ги има парите што ги троши Атлетико, друг муабет ќе беше и во ЛШ, а не со играчи од 18 години да кењате дека сме искочиле у полуфинале во последна минута т.е продужетци.

Најсмешни ми се фановите што се појавуваат после некој успех на својот клуб. Никнуваат како печурки. Инаку, пички под кошула.
Пред натпреварот муабет од типот ,,ќе не плеснете, многу сте добри”, ,,каков тренер имаме добро е и Х да извадиме” и слично… за да после некаква победа да успеат ташаците цитрони да ни ги направат.
Темава уствари, во споредба со другите лиги, е најканцер тема. Нема нормална дискусија, тука само се коментира Негреира, колку добар бил Чоло и така. Малку во стил основно школо.

Најсмешни ми се фановите што се појавуваат после некој успех на својот клуб. Никнуваат како печурки. Инаку, пички под кошула.
Пред натпреварот муабет од типот ,,ќе не плеснете, многу сте добри”, ,,каков тренер имаме добро е и Х да извадиме” и слично… за да после некаква победа да успеат ташаците цитрони да ни ги направат.
Темава уствари, во споредба со другите лиги, е најканцер тема. Нема нормална дискусија, тука само се коментира Негреира, колку добар бил Чоло и така. Малку во стил основно школо.
Кај тоа напиша некој дека ќе не плеснете ? Уште пред натпреварот напишав дека сум оптимист за дуелот откако видов дека и со резерви едвај не тепавте и со играч помалку.
Чоло колку и да е цепеница на Флик му го зема скалпот неколку пати.

Ниту сум се криела некогаш ниту ништо, Атлетико нема трофеј од короната па види ми ти мене статус кога сум најактивна на форумов.

Логично е да се пишуваат такви муабети кога Атлетико ќе откорни некој голем ривал со оглед на тоа што е аутсајдер секогаш против големите екипи и најплукан тренер заради стилот на игра.

Малото и школо ќе почне Чоло уште ќе биде тренер со 60 милиони плата и 3 катаљарди буџет потрошени само за пак да заврши 4то место
и да не се заборави клубот да го држи подалеку од зона на испаѓање и најбитното, да бидат на фудбалската мапа.
Титули освојување строго само на престапна година.

Попрво ја и Параглајдеров ќе склопиме братски сила да ги вратиме тие 8 милиони и да го најдеме Негреира лично за вистината конечно да ја обелодиниме отколку Стефи еднаш да си рече океј е, во ред е драги форумџии пријатели мои и да отвориме миротоворен пат за другиве членови еднаш да се упалат во дискусија пошо вака кој и да отвори муабет со нејзе исто како CHAT GPT. Брза реплика, разбирлива дискусија слабо.

Малото и школо ќе почне Чоло уште ќе биде тренер со 60 милиони плата и 3 катаљарди буџет потрошени само за пак да заврши 4то место
и да не се заборави клубот да го држи подалеку од зона на испаѓање и најбитното, да бидат на фудбалската мапа.
Титули освојување строго само на престапна година.

Попрво ја и Параглајдеров ќе склопиме братски сила да ги вратиме тие 8 милиони и да го најдеме Негреира лично за вистината конечно да ја обелодиниме отколку Стефи еднаш да си рече океј е, во ред е драги форумџии пријатели мои и да отвориме миротоворен пат за другиве членови еднаш да се упалат во дискусија пошо вака кој и да отвори муабет со нејзе исто како CHAT GPT. Брза реплика, разбирлива дискусија слабо.
Се согласувам јас потполно за Чоло дека ги потроши сите адути, ова сезона ако не освои никаков трофеј ќе му извадиме карта во еден правец за Милано :)

Back
На врв Bottom