Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Го чепкам Саше, мада не треба ако остане Алегри може и беља да на напраи :icon_lol:
Остај го ти сега Саше. Саше има сега друга задача. Треба да бара таленти што за 4 год ќе заиграат за Италија и конечно ќе ја пласираат на светско.

После фрките од квалификациите за Катар ?

Да, он имаше проблем со Гравина, а и овој си подаде оставка. Еден од кандидатите за наследник и фаворит наводно имал договор више со Манчини ако победи на изборите

Денес е денот д за Лига Шампиони, да не малерисваме ама без Пулишиќ и Леао од старт џабе ќе излезат на терен.

Денес е денот д за Лига Шампиони, да не малерисваме ама без Пулишиќ и Леао од старт џабе ќе излезат на терен.
Битно имаме топ 3 до крај на сезона. За другото не мора да му се секираме.

Битно имаме топ 3 до крај на сезона. За другото не мора да му се секираме.
ДАј Господ, ама уште не е сигурно, а и за престиж е добро пред ѓупаците од неапол да се заврши, гадни луѓе, де лаурентис пред некој ден со изјава дека Модриќ 100% се допингувал немало шанси така да игра на 40 години да му напраеле тест требало, пичката во на ќерката да му ја ебам.
Штета ќе го гнасат градот северните со сините грчки и северџански бои, по вчера јасно е тоа, ама сами сме си криви за тоа губи од Парма, Пиза, Лљцио, Џенова и слични евиветровци и тоа ти е максимум борба за лига шампиони.
Да имавме медиуми во посед наши како душманите од торино и комшиите ќе можевме да му ја расипиме атмосферата после се со бостани, земи пиши таму вади афери како за пари се налутил на Гатузо и напрај старт за црвен и дека заради него Италија нема да игра на светско, па пиши како ди марко за репрезентација секогаш игра слабо, а за клуб добро, турако дека секогаш кога треба да игра за турција недела две пред тоа се повредува во интер и магично оздравува кога треба да игра за репрезентација, па за лутару како бил клецкан од пукаку и заради тоа се налутил кога избега од интер овој, немало кој да го пучи и секакакви вакви слични работи исто како тие кои лажеа бесрамно кога вадеа текстови како Ернандез нападнал некоја ороспија во ноќен клуб ја тепал не знам ти шо имало снимка ќе објавеле, а на снимката не е нашиот бланширан некој само личи на него и така го избркаа од Италија и Милан.
И кога немаш твои медиуми плати му ебаго на некои петпарачки нека печатат текстови, како на Ла Верита која ја откри рекетарската шема на сјо со пари платени од кај нас ама преку Унгарија и унгарска страна доставени за да нема трага, ама и да имаше куров ми се вистина излезе со снимки со докази со сите тертипи, затоа свињата катица осудена на 9 години и сега со алка е на условен отпуст да му ебам неписмената прасица, ленче си даде оставка од јавнообвинителската професија поради притисоци политички да ја ебам во пичката мрсна, а беше обвинител за врска со европравда, остана уште фатима да му се најди чарето и толку и од остатоците на славната неуставна институција сјо која си ја изигра улогата за промена на името и сега си ја плаќа цената за тоа.
Небитно, нафрли еден куп работи, црвецот на сомнежот нека гризи среде меѓу нив и нека играат до крај да видиме како ќе се справат со притисок му ебам сортата предавничка изродска отцепничка. Со гнасни структури на гнасен начин се игра, не можи поинаку, доказ за тоа е камчев со сјо, ама кур не ги боли за ништо педерале и компанијата залижани педерчиња сојо да му го ебам, само за профит ги боли, да му влези во газо милјарди сантими долг кур да му се намочам во нивните милјарди долари и проекции за раст.

Али ова мртвило за бод по секоја цена, многу често завршува со заслужен пораз. Срамота.

Со ваков глуп пристап, можат да се доведат и за ЛШ да играат до последно коло, иако имаат 6 бода предност. Меѓусебниот со Јуве може на само -3 да не спушти.

Од пред неколку кола ми стана јасно дека Наполи ќе заврши пред нас.

Удинезе, Џенова, Верона и Каљари се доволни за ЛШ, но нема што не може да искомплицираат.

Последно уредено:
Епа, ПОВТОРНО се случи.

Можеме да ги кривиме повредите, можеме да го кривиме заморот, можеме да го пофалиме трудот на Наполи, но вистината е дека ова едноставно не е доволно. Тактика, борбеност, што и да наброите, сè е очајно.

Не ме сфаќајте погрешно, сè уште имам целосна верба во Алегри и момците, но очајно ни се потребни ОГРОМНИ засилувања во лето.

Во спротивно, не сум многу оптимист за следната сезона, ниту пак за нашите шанси за пласман во Лига на Шампиони. Не и со ваква игра.

КУРВИ СКАПАНИ СМРДЕНИ ПИЧКИ СЕ ДА ВИ ЕБАМ КОЈ ВИ КАЖАЛ ВАС ДЕКА СТЕ ФУДБАЛЕРИ ОСВЕН ТРОЈЦА ДРУГИТЕ СТЕ ЗА ВО КАНТА ФРЛАЊЕ НА ПОГРЕБ ДА ВИ ИДИМЕ СОРТАТА ДА ВИ ЈА ЕБАМ МИЛИОНИ ЕВРА ЗЕМАТЕ ЗА КУРОДРВЕЊЕ ЗА ШЕТАЊЕ ПО ТЕРЕН ДА ВИ ГИ ЕБАМ ПАРИТЕ ЗА ЛЕК ДА СИ ГИ ДАЈТЕ НИЕ ЌЕ СЕ НЕРВИРАМЕ ВАС КУРО ВЕ БОЛИ СЕМКАТА ДА ВИ ЈА ЕБАМ В НОЗЕ ДАЈ МУ ЈА НА ПОЛИТАНО МИЛИОН ГОЛОЈ ШО НИ ИМА ДАЕНО ДОСЕГА ДА ГО ГЛЕДАМЕ КОНТЕ ДА СКОКА И ОНАЈ ЃУПТИНО НА КРАЈО ПИЧКИ СКАПАНИ 2 ИЛЈАДИ НАВИВАЧИ НА ТРЕНИНГ ВИ ДОЈДОА ВИЕ УШТЕ СУЌНИ НЕ ОБЛЕКОВТЕ ДА ВИ СЕ МОЧАМ ВО ФРИЗУРИТЕ ПЕДЕРЧИЊА ГНАСНИ ДА БИДАТ ЃУПЦИТЕ ПРЕД НАС НА ЧЕЛО СО КОНТЕ СО ВАКВА ИГРА НИТУ ЛИГА ШАМПИОНИ ЌЕ ИГРАТЕ НИТУ КУР ЌЕ ИГРАТЕ СОЈО ДА ВИ ГО ЕБАМ ПИЧКАРСКИ ДО КРАЈО И КОМО ЌЕ ВЕ ПРЕТИЦА И ЈУЦЕНТУС И РОМА И АТАЛАНТА СИТЕ И ДЉЈ БОЖЕ ДА ИСПАДНИТЕ ДА СИ ЕБИТЕ МАЈКАТА АМА КУР ВЕ БОЛИ ЌЕ СМЕН7ТЕ КЛУБ НИЕ ЌЕ СЕ НЕРВИРАМЕ АЛЕГРИ ДА ТИ ГО ЕБАМ АНТИГУДБАЛО СО ФУЛКРУГ И ЕНКУНКУ ГОЛО НЕ ГО ВИДОА ДА ПОЧЕКАШЕ ДА ЗАВРШИ ПА ПОСЛЕ ИЗМЕНИ РАНО Е НЕ ВО 80ТА ДА МЕНВАШ ПОКАСНО ТРЕБА КОГА ЌЕ СЕ ВРАТИШ ВО МИЛАНО ТОГАШ СМЕНВАЈ ДА ТИ ГО ЕБАМ ПЛЕМЕТО ЗАОСТАНАТО НЕ Е СЕКОЈ ДЕН ВЕЛИГДЕН СО ВАКВА ИГРА ДА ВАДИШ НЕРЕШЕНИ ГЕРИ ПЕДЕРАЛЕ КУРЛАНИ ФУРЛАНИ ЗАЛИЖАНИ ПЕДЕРЧИЊА ШИПТАPО ТАРЕ СЕ ДА ВИ ЕБАМ ДА СИ ГИ НАПИКАТЕ ПАРИТЕ В ГАЗ ПРОФИТО ПО БОЛНИЦИ ДА СИ ГО ДАЈТЕ ГНАСНИ АМЕРИ ДЕЦАЈАДАЧИ И БЕБОЈАДАЧИ МАЛДИНИ НЕ ВИ ЧИНЕШЕ ПАЃАЈТЕ СЕГА ВО ЖИВА ПЕСОК ДА ВИ ГИ ЕБАМ СИТЕ ФОНДОЈ ИНВЕСТИЦИИ АКЦИИ НФЛ КЛУБОЈ ХОКЕИ КОШАРКИ И СЕ ШО ПОСЕДВАТЕ ДА ВИ ГНЕТНИ ПУТИН 100ТИНА НУКЛЕАРКИ ДА ЗАСЕКОГАШ ГО УНИШТИ ВАШЕТО СЕМЕ НА ЗЛОТО НА ОВОЈ СВЕТ А ПОСЛЕ И НА ГАЗДИТЕ ВАШИ ВО ИЗРАЕЛ ДА ВИ ЕБАМ ПИЧКАТА СЛУГИНСКА РОПСКО ГОЈИМСКА ПЕДОФИЛСКА ДА Т7 ЈА ЕБАМ ТРАМП ЌЕРКАТА И ЖЕНАТА И СЕ ПО СПИСОК ДА ТИ ГО ЕБАМ ПЕДЕРАЛЕ РАК ДА ФАТИШ ДА СЕ РАКОСАШ ОД НАЈТЕШКАТА ФОРМА ДА УМИРАШ ПОЛЕЈА И СО МАКА ДА НЕ ТЕ СПАСИ РУСКАТА ВАКЦИНА ДА ТИ ЈА ЕБАМ ФАРМАКОМАФИЈАТА СО НЕА ДА СЕ ЛЕЧИШ ДА СЕ ТРУЕШ ГЛАЈТЕ НА КУРЛАНИ ФУРЛАНИ СИТЕ ВО УПРАВА СО ФРИЗУРИ ПЕДЕРСКИ БРАДИ ЗАЛИЖАНИ КОСТУМОСАНИ МОРА ДА ЛЕТААТ И НА АЛЕГРИ И ПОМОШНИКО НЕГОВ СО ПЕДЕРСКИТЕ НАОЧАРИ ДА ТИ ЕБАМ СТАР ПЕДЕР И НА СИТЕ МАНАКЕНИ НА ТЕРЕН КОИ СЕ ШЕТААТ И НА СИТЕ ЦРНЧИШТА И МЕЛЕЗИ ГЛУПИ СО ИQ ПОМАЛО ОД НА МАЈМУНСКИТЕ ВИДОВИ ДА СЕ ЗАДРЖАТ МАЈНАН МОДРИЌ РАБИО И ПАВЛОВИЧ ДРУГИТЕ СИТЕ СТРЕЛАЊЕ И ТРАГАТА ДА МУ СЕ ИЗГУБИ ПИЧКИ БАЛАТАНСКИ ОДЕТЕ БАЛЕТ ИГРАЈТЕ ПЕДЕРЧИЊА МАНАКЕНСКИ НА НАРЕДРН ТРЕНИНГ ФУСТАН ДА ВИ ОБЛЕЧАТ И ДА СЅЕ ПР7МЕР ЗА РЕЗИЛ И СРАМ НА СВЕТОВ ДА ГЛЕДААТ СИТЕ И ДА ВЕ ПЛУКААТ ВО НАРЕДНИТЕ 1000 ГОДИНИ МРШ ДА ВИ ГО ЕБАМ ПИЧЛЕМЕТО НЕСПОСОБНО УТРЕ ДА НЕ ГО ДОЧЕКАТЕ НИЕ ЌЕ СЕ НЕРВ7РАЖЕ ЗА ВИЕ МИЛИОНИ ДА ЗЕМАТЕ И КУРО ДА ВЕ БОЛИ ПИЧКАТА КУР НЕМАТЕ СЕ ВИДЕ ВЕЧЕР И ЦЕЛА СЕЗНА ЛИЦЕ НРМАТЕ СУРАТ КАЈ ДА ПЛУКНИМЕ БЕСРАМНИЦИ НЕЧЕСНИЦИ
СРАМ Е ОВА

Ах камо среќа да иде Алегри у мртвана репрезентација, само за таму е... Овде и скуде да донесе џабе му е кога нема убав фудбал, све на молење. . мртва игра да му се одгледа на чуек фудбал... те тепа наполи со пола тим, со Спинацола и Политано а на клупа ги имаш Пучишич и Леао и не знаеш да ги искористиш пошто мора да играш глупа формација со синот Салемакерс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom