Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од после, знајш шо криво му паднаI ?
Mu kaza deka si Makedonka ili si pokjuti ?
Epten , najvetojatno se pocustvuva i iskoristenoОд после, знајш шо криво му падна

По некад човечноста не тера да направиме одредени работи и тоа доведува до пријателство, додека за да седнеш на сечен не постои ни едно оправдување.Небитно, јас некој ако го сметам за непријател не школски не колега, не го опулвам, ама тука збораме веќе за луѓе сурат ѓон шо би рекле
Cekaj sega ke ti objasnuvaat kako se zaljubile i normalno se isperdasile od pusta ljubov vo toj nekoj dodeka toj ist nekoj mozi pukal ili ubil nekoj nejzin blizok, ama jbg ljubovПо некад човечноста не тера да направиме одредени работи и тоа доведува до пријателство, додека за да седнеш на сечен не постои ни едно оправдување.
.
Исто е скроз, демек некоја ако се омажила поради љубов или стапила во врска со некој од друга националност ќе ја судиме а од друга страна не е проблем ти да седиш на маса со некој таков и да пиеш до 5 сабајле притоа нарекувај го брат брат, намалете со дволичноста плис,со непријател не се седи на маса, одлучете пријатели ни се или непријатели ?По некад човечноста не тера да направиме одредени работи и тоа доведува до пријателство, додека за да седнеш на сечен не постои ни едно оправдување.
Седење на маса и терање да се превртува у гроб све до пра пра дедо не е исто чупе. Ама за тоа треба да се има карактер и чест....кај повеќето од жените тоа по дефолт го нема.Исто е скроз, демек некоја ако се омажила поради љубов или стапила во врска со некој од друга националност ќе ја судиме а од друга страна не е проблем ти да седиш на маса со некој таков и да пиеш до 5 сабајле притоа нарекувај го брат брат, намалете со дволичноста плис,со непријател не се седи на маса, одлучете пријатели ни се или непријатели ?
Da de, isto e da pies i da se ebis.Исто е скроз, демек некоја ако се омажила поради љубов или стапила во врска со некој од друга националност ќе ја судиме а од друга страна не е проблем ти да седиш на маса со некој таков и да пиеш до 5 сабајле притоа нарекувај го брат брат, намалете со дволичноста плис,со непријател не се седи на маса, одлучете пријатели ни се или непријатели ?

Ама и дедоти да знај дека во амбасада си кажал дека е Бугар за да земиш пасош не да се превртва туку ќе стани од гроботСедење на маса и терање да се превртува у гроб све до пра пра дедо не е исто чупе. Ама за тоа треба да се има карактер и чест....кај повеќето од жените тоа по дефолт го нема.
Нормално, нема што тука да се дебатира....дедо ми бил у WW2, се борел против балисти, го носеле два пати у логор и киднал. Е он имал некој као другар му бил, албанец...бербер. И берберов додека го бричел додека бил војник 3 год. му рекол дека го бричи...дека другар му е ама гледал како да му го исече вратот додека го бричи....после почнала војната и имал уште дешавки ама оваа е интересна у оваа насока. Бугарите гарант сакале у логор да го пратат.Ама и дедоти да знај дека во амбасада си кажал дека е Бугар за да земиш пасош не да се превртва туку ќе стани од гробот

Лелеее Владеее споредбатааа, ами братот можи да настрада и од Македонци во обична тепачка пред кафана.Situacija taa kacena na secen kur i vo megjuvreme i zvoni mobilniot da mu kazat deka brat mu zaginal vo tetovsko nekade od zaseda od brakjata na ovoj.
Aj so zaginal tuku i teloto mu go skvernavele, kurot mu go sekle i mu go nacukale vusta.
Ima i spomenik za niv vo parkot odma do sat kulata.
Ama nema veze isto e, ljubov![]()
Вака-така, дојде на моето!Едното е надворешна агресија, а другото е домашен тероризам во собрание.

Не знам за другите, ама јас за една неименувана Турчинка, би им простил 5 века ропство!Прашањево малку ќе ти го киднапирам..
Знаеш дека претходните "патриоти" си ги мењаваа жените?!
вмро до ГроП