Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 36: @Ska Maniac - Советскиот и кинескиот комунизам беа подобри од југословенскиот социјализам)

Дали се согласуваш со прашањето на Ska Maniac од насловот на темава?

• Се согласувам

• Не се согласувам

• Воздржан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Која е поголем предавник таа шо ја предаде фамилијата, честа и сопругот или таа која го предала народот Македонски, ова хипотетички ако ти се деси тебе, сппред тебе која ќе биди поголем предавник, шо ќе те боли поќе ?
Прашањево малку ќе ти го киднапирам..
Знаеш дека претходните "патриоти" си ги мењаваа жените?!

вмро до ГроП

Која е поголем предавник таа шо ја предаде фамилијата, честа и сопругот или таа која го предала народот Македонски, ова хипотетички ако ти се деси тебе, сппред тебе која ќе биди поголем предавник, шо ќе те боли поќе ?
Mene ke me boli manje vise isto, no tuka za drugo zborame.
Posto iskreno mi e maka da ti crtam, a gledam dosadno ti e, ke ti dadam eden predlog film, mozi go imas gledano, a ako ne izgledaj go, bas tematikata ja obrabotuva i kako drzavata ( ne mazot ) se spravuva so toa.
Najverojatno ima i drugi poadekvatni primeri, no ete prvo ovoj mi padna na um.
LInk

Да си се врати Јавна Соба и да се ослободат браќата што спасија еден куп луѓе од разни курвишта.
Oti mesate kurva so predavnik.
Tehnicki gledano i najgolemata kurva e velicina sprema onaa sto makar ednas se izebila so ljuge koi ne sakaat da postoime kako narod i na sekoj cekor ni ja negiraat nasata posebnost, jazik, kuktura i istorija.

Mene ke me boli manje vise isto, no tuka za drugo zborame.
Posto iskreno mi e maka da ti crtam, a gledam dosadno ti e, ke ti dadam eden predlog film, mozi go imas gledano, a ako ne izgledaj go, bas tematikata ja obrabotuva i kako drzavata ( ne mazot ) se spravuva so toa.
Najverojatno ima i drugi poadekvatni primeri, no ete prvo ovoj mi padna na um.
LInk
Тогаш не треба ни пријатели да имаме од тие националности а не познавам ниту еден Македонец да нема пријател од друга етничка припадност или можи вие во Ротино посебни сте ?

Тогаш не треба ни пријатели да имаме од тие националности а не познавам ниту еден Македонец да нема пријател од друга етничка припадност или можи вие во Ротино посебни сте ?
Ti se imas ebeno so siptаr ?

Повеќе се деловни пријатели или школски или евентуално од работа....заеднички интерес.
Автоматски споено мислење:

Ti se imas ebeno so siptаr ?
Ни две ни три...

Oti mesate kurva so predavnik.
Tehnicki gledano i najgolemata kurva e velicina sprema onaa sto makar ednas se izebila so ljuge koi ne sakaat da postoime kako narod i na sekoj cekor ni ja negiraat nasata posebnost, jazik, kuktura i istorija.
Владе, ќе те тагнам у "Како си ги замислувате членовите на форумов" :oops:

Повеќе се деловни пријатели или школски или евентуално од работа....заеднички интерес.
Автоматски споено мислење:

Ни две ни три...
Небитно, јас некој ако го сметам за непријател не школски не колега, не го опулвам, ама тука збораме веќе за луѓе сурат ѓон шо би рекле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom