Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 36: @Ska Maniac - Советскиот и кинескиот комунизам беа подобри од југословенскиот социјализам)

Дали се согласуваш со прашањето на Ska Maniac од насловот на темава?

• Се согласувам

• Не се согласувам

• Воздржан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Nema so da se trpi, ne sporedlivo e edno so drugo. Ednata e kurvice, drugata e predavnik na svojot narod :toe:
Која е полоша, таа која одела со муслиман, бугар или грк, или таа која оди со женет и растурва фамилија, м ? :)
Ме интересира твоето мислење за ова

Поарно ќе фатам некој како Стојанче да ми ја толчи глата секој ден отколку сечен, не дај Боже па Бугар или Грк, Грк поготовооо, јас ако треба некогаш итно да слетам Солун, абе ќе ја отворам вратата од авион и ќе скокнам ама во Солун не стапнувам, дури не го сменат името на аеродромот,тогаш можи ...
Страшно.

Која е полоша, таа која одела со муслиман, бугар или грк, или таа која оди со женет и растурва фамилија, м ? :)
Ме интересира твоето мислење за ова
Taa so se ebava so neprijatelot koj ni go negira samoto nase postoenje kako zaseben narod, nema tuka nekoja filozofija.

Последно уредено:
Мака ми беше да пишам уште, во кратки црти ова
Автоматски споено мислење:

Taa so odi so neprijatelot koj ni go negira samoto nase postoenje kako zaseben narod, nema tuka nekoja filozofija.
Значи тебе ако ти ја еби некој жената битно е да не од гореспоменатите, за другото ќе замижиш некако, ако е од партија п,а можи и рака да му бациш :)

Едното е надворешна агресија, а другото е домашен тероризам во собрание.

Едното е надворешна агресија, а другото е домашен тероризам во собрание.
А ако се плеснала "еднаш" у Калитеа со некој грк или србин, и никој не разбрал?

Манџуриски кандидат?

Значи и курвите да ги собереме и да ги пратиме во работен логор?!

Само како ќе иде тоа? Со три сведоци? Со анкетен лист доброволно? или..?
Ne stanva tuka muabet za kurvi ;)

Читни погоре
Preprati go de, ne ke si igrame kviz sega.

Мака ми беше да пишам уште, во кратки црти ова

Значи тебе ако ти ја еби некој жената битно е да не од гореспоменатите, за другото ќе замижиш некако, ако е од партија п,а можи и рака да му бациш :)

Kakva vrska ima edno so drugo ziti se :facepalm:

Kakva vrska ima edno so drugo ziti se :facepalm:
Која е поголем предавник таа шо ја предаде фамилијата, честа и сопругот или таа која го предала народот Македонски, ова хипотетички ако ти се деси тебе, сппред тебе која ќе биди поголем предавник, шо ќе те боли поќе ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom