Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Реално солидно CV.
Од тоа шо гледам, поранешен тренер на Њуелс Олд Бојс, стандарден прволигаш во аргентинското првенство, тим кој според ТМ има вредност од 25-30м, шо не е мала работа.
Нашиов Торес играл за вториот тим на Њуелс Олд Бојс.
Е сеа прашање дали ќе има одврзани раце за работа.

Спортмедиа со оштра реторика према раководството на Вардар кое било влезено во Аргентински филм :)

Sto se desava vo komiti? Smenet adminot na oficialnata strana,mesto najgolemo gostovanje vo bitola rakomet nedela, toa 30dusi..

Sto se desava vo komiti? Smenet adminot na oficialnata strana,mesto najgolemo gostovanje vo bitola rakomet nedela, toa 30dusi..
Некои работи не се за во јавност, ама ваљда ти е јасно што се случува кога ќе видиш дека 90% од редовните во последниве години ги нема на трибина последните утакмици на фудбал и ракомет ;)

Некои работи не се за во јавност, ама ваљда ти е јасно што се случува кога ќе видиш дека 90% од редовните во последниве години ги нема на трибина последните утакмици на фудбал и ракомет ;)
Abe na bitnive imalo od redovnite ne deka nemalo ama za vo bitola sega bea samo 2 3ca od redovnite sto padna bas cudno, i edna objava samo imase, i smenet adminot sega i sve

Спортмедиа со оштра реторика према раководството на Вардар кое било влезено во Аргентински филм :)

епа Спортмедиа беше главен медиум на Вардар, ама откако ја спукаа со Иди сега се непожелни во Вардар

Некои работи што се случуваат последниов период во групата не се јавно за на форум.

епа Спортмедиа беше главен медиум на Вардар, ама откако ја спукаа со Иди сега се непожелни во Вардар

Јаките портали излегле со текстови, едниот на куроглавиот каде што не можеш да најдеш реченица без некој збор да е погрешно напишан, а другиот на ропацине од Лисиче каде што во позадина курињата си ги мерат "големите Вардарци". Исти ташак како свињата козоебачка се и тие.

Не знам дали се за јавно или не, ама знам дека на моменти посакувам никогаш да не почнев да навивам за Вардар и да тргнам на трибина со Комити. Години сум оставил на трибините и таква депресија ми прави ова што се случува во ФК и во групата, што ми иде од зграда да се фрлам. Убаво си растев ко мал со локалниот клуб во трета и општинска лига, ни амбиции, ни нервози. Избегавам веќе некој да ми прави муабет на тема Вардар, особено луѓе што пратат само резултати и не разбираат ништо. Се јадат на работа навивачки на тема Скопје-Битола луѓе што само онака пратат спорт, мене кур ме боли, да можам попрво за лакирање нокти ќе правам муабет. Може е време да прекинам со форумов и ни на ТВ да не ги гледам веќе, ништо да не знам и да не разбирам.
Се радувам што баш сега имам најмногу обврски кон семејството и така не можам оваа година да сум активен. Истовремено душа ми се јаде дека попрво на бадминтон ќе го насочам детево да гледа, отколку ваков срам од клуб.

Од муабети у стилот "некои работи не се за форум" или "за во јавност" и нетранспарентост , и сите проблеми се пикаат под тепих, затоа и секои 5 години се дешава рестарт и пропаст на групата. Се додека глас имаат само, така наречени "истакнати" членови и преставници од подгрупи а цело останато членство се држи у мрак и недоумица нема ни да има константност групата.

Од муабети у стилот "некои работи не се за форум" или "за во јавност" и нетранспарентост , и сите проблеми се пикаат под тепих, затоа и секои 5 години се дешава рестарт и пропаст на групата. Се додека глас имаат само, така наречени "истакнати" членови и преставници од подгрупи а цело останато членство се држи у мрак и недоумица нема ни да има константност групата.
Такви муабети овде се шират бидејќи сите знаат која личност стои позади кој профил и никој не сака точно да каже што е муабетот.
Се укажува кон тоа дека некоја сила си ја оствари целта преку одредени ликови, неколкумина на број, да ја превземе групата или можеби најточно да ја контролира за свои цели, какви и да се. Веројатно целта е најквалитетните дечки да ги тргнат, тие што последниве години тераа се, на 80% да им се одмили се, и 10% да си продолжат да функционираат и одат на утакмици.
Кривица има кај СИТЕ, времето ќе покаже што ќе се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom