Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Jel se zna na koj su mesec stigli u 2023
Премин од задолжителен статус на статус финален преглед.
Основа: Потекло.
Број: 1456X/2023.
Интервју во Софија: 27 јули 2023 г.
Финален преглед: 16 март 2026 г.

Cekam od 14.12.2025 za maticen I adresa preku konzulat vo bitola dali nekoj ima isto I dali I'm izlegol dali se javil nekoj kako da doznam sovet.?

Cekam od 14.12.2025 za maticen I adresa preku konzulat vo bitola dali nekoj ima isto I dali I'm izlegol dali se javil nekoj kako da doznam sovet.?
ne se imas javeno da prashash ?
Автоматски споено мислење:

nekoj iskustvo da spodeli????

Здраво
Дали можи некој да ми даде контакт од посредникот Русе од Кратово ?
Prevarant prva klasa

Бил некој скоро до конзулат за сликање за пасош? Има гужва?
Nema guzva zatoa sto se zakazuva

Здраво со бр. 30хх/2024 кога би се сменил статусот ? Моментално стои како образувана преписка… Благодарам
Mart 2028

Nikoj nisto samo jas sum edinstven??
Verojatno sleci OTKAZ
Falsh dokumenti?

93**/2023
Интервју во скопје во амбасадата во мај 2023
Од денеска на положителна
Ke bide maj 2028

Последно уредено:
Sakam da prasam ako nekoj saka da odgovori dali za podiganje ukaz moze sam da odis imam Termin rezervacija za podiganje ? Bidejki posrednik mi kaza ponovo trebalo ne kakvi dokumentite bla bla isto i za maticniot fala od napred ako nekoj odgovori.

Da li odi nekoj za ukaz vo Sofija denovive?
Jas odam

Последно уредено:
Sakam da prasam ako nekoj saka da odgovori dali za podiganje ukaz moze sam da odis imam Termin rezervacija za podiganje ? Bidejki posrednik mi kaza ponovo trebalo ne kakvi dokumentite bla bla isto i za maticniot fala od napred ako nekoj odgovori.

Jas odam
Можиш да одиш сам, испечати го мејлот само за да го покажиш на влез кај вратарот. Иначе се плаќа нешто не знам точно, јас со посредник бев. Имаше на форумов како да си подигниш сам

kolku se ceka dali ima nekoj iskustvo za maticen i za adresa preku ambasa od ko ke podnesis baranje.

Jas odam
Ti pisav privatna poraka, koga ke odis?

Zdravo decki, dali nekoj sto preminal od finalno na polozitelno sega skoro, moze da spodeli koga bil na intervju vo sofija? Jas sum na finalno veke skoro 2 meseci. Intervju vo sofija maj 2023.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom