Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Премин од задолжителен статус на статус финален преглед.Jel se zna na koj su mesec stigli u 2023
ne se imas javeno da prashash ?Cekam od 14.12.2025 za maticen I adresa preku konzulat vo bitola dali nekoj ima isto I dali I'm izlegol dali se javil nekoj kako da doznam sovet.?
jas cekam od 13/11, se javiv prethodnata nedela ushte nemashe pozitiven odgovorne se imas javeno da prashash ?
Автоматски споено мислење:
nekoj iskustvo da spodeli????
Prevarant prva klasaЗдраво
Дали можи некој да ми даде контакт од посредникот Русе од Кратово ?
Nema guzva zatoa sto se zakazuvaБил некој скоро до конзулат за сликање за пасош? Има гужва?
Mart 2028Здраво со бр. 30хх/2024 кога би се сменил статусот ? Моментално стои како образувана преписка… Благодарам
Verojatno sleci OTKAZNikoj nisto samo jas sum edinstven??
Ke bide maj 202893**/2023
Интервју во скопје во амбасадата во мај 2023
Од денеска на положителна
Jas odamDa li odi nekoj za ukaz vo Sofija denovive?
Можиш да одиш сам, испечати го мејлот само за да го покажиш на влез кај вратарот. Иначе се плаќа нешто не знам точно, јас со посредник бев. Имаше на форумов како да си подигниш самSakam da prasam ako nekoj saka da odgovori dali za podiganje ukaz moze sam da odis imam Termin rezervacija za podiganje ? Bidejki posrednik mi kaza ponovo trebalo ne kakvi dokumentite bla bla isto i za maticniot fala od napred ako nekoj odgovori.
Jas odam
Ti pisav privatna poraka, koga ke odis?Sakam da prasam ako nekoj saka da odgovori dali za podiganje ukaz moze sam da odis imam Termin rezervacija za podiganje ? Bidejki posrednik mi kaza ponovo trebalo ne kakvi dokumentite bla bla isto i za maticniot fala od napred ako nekoj odgovori.
Jas odam
Odam nareden petokTi pisav privatna poraka, koga ke odis?
mene mi rekoja okolu 6 meseci vo konzulatotkolku se ceka dali ima nekoj iskustvo za maticen i za adresa preku ambasa od ko ke podnesis baranje.
Zdravo. Dali ke mozes koga ke ti stigni pismoto da pises. Jas sum od pocetok na januari, me interesira cisto za orientacija da znam koga da se javam. Falajas cekam od 13/11, se javiv prethodnata nedela ushte nemashe pozitiven odgovor