Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

малку касно е за оваВи велам само Охридска Република е спас, инаку ќе дојдат туѓи кичерајски племиња од Штип и други странски околини што немаат врска од вкус и ќе го искасапат најубајот град на светот.![]()
Во најлош интерес на Охрид досега работеле воглавном само Охриѓани, од пуст синдром на повисока вредност и алчност.Ви велам само Охридска Република е спас, инаку ќе дојдат туѓи кичерајски племиња од Штип и други странски околини што немаат врска од вкус и ќе го искасапат најубајот град на светот.![]()
Некој ме научи...Во најлош интерес на Охрид досега работеле воглавном само Охриѓани, од пуст синдром на повисока вредност и алчност.

Формално Раде Илинден, дали е реално тој ќе видиме.славија стариот газда со сокчињатаси го бараше назад ама не даде доволно кеш па друг го купи од субрата а не е алоо началниче
Некој ме научи...
Господ не штедел кога давал природни убавини во Охрид...
ама затоа не му останало ништо за народот, па најчурук луѓе оставил..
Веројатно има вистина во ова..
.Mijalkov, ja zel i letnica i odmoraliste orce nikolov i palas hotelov. Ke figuriral nekoj Albanec od albanija so imal benziski pumpi.
Inace planiraat od raca do kojnsko da napravat nov dup i gup sto ke predvidi da se prefrli od zemjodelsko vo gradezno a tamu jako vlegol Branko Azeski. Vo megju vreme napravile i zakon nekoj so koj hoteli od 1000m2 ke se tolkuvale kako drzaven interest, pa mnogu kratki postapki za dobivanje dozvoli i nemanje matkajnci za odobrenija od zavod za muzej unesko i slicno... jako ebenje vo zdrav mozok i perenje na pari.
sdk.mk
Се е точно. Кај Рача она новоно градилиште инвеститори се Турци, градат луксузни апартмани и исто уште една зграда е планирана некаде над нејзе. Вистина е дека до Коњско се ќе се гради и ќе фигурира како елитна-туристичка населба. Меѓи на патон нагоре се продават по 80 000 евра. Страшно мн ќе се изгради тој дел и не знам баш за живеење како ќе е ама нема да е лабаво како до сега дека парите ќе зборуваат погласно наместо здравиот разум.Mijalkov, ja zel i letnica i odmoraliste orce nikolov i palas hotelov. Ke figuriral nekoj Albanec od albanija so imal benziski pumpi.
Inace planiraat od raca do kojnsko da napravat nov dup i gup sto ke predvidi da se prefrli od zemjodelsko vo gradezno a tamu jako vlegol Branko Azeski. Vo megju vreme napravile i zakon nekoj so koj hoteli od 1000m2 ke se tolkuvale kako drzaven interest, pa mnogu kratki postapki za dobivanje dozvoli i nemanje matkajnci za odobrenija od zavod za muzej unesko i slicno... jako ebenje vo zdrav mozok i perenje na pari.
Прашајте го министерон за транспорт, тој со дупојте шо имаше проблеми.Свети Стефан на широконо после Славија има паравани и се гради нешто. Што е тоа и кој гради?
Пред се од синдромот алчност. Иначе имавме градоначалници од струшко и тие патеа од истиот синдром.Во најлош интерес на Охрид досега работеле воглавном само Охриѓани, од пуст синдром на повисока вредност и алчност.