- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.235
- Поени од реакции
- 995
tesko... mnogu teskoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добредојде на форумот, се надевам прво дека не си уште еден бот кој дошол со некаква намера овде.Kakov Mane be so zborvate gluposti be so najglupio fudbal plus ne znaj kaj tera poslednite godini izguben skroz i to mu e uspeh so e vo skolata preku vrskite a kako so pisal nekoj pred dve tri mislenja od Maldivite i Kombodza mislis La Liga ja ima pominato.. da se palis na Mane za trener vo 2026 neznam koja dijagnoza treba da ja imas.
100 pati podobro ja imat vodeno ekipata i podobar fudbal se igralo od toj na Mane vo pelister primer so Babunski isto dobar duri i so Zoce so Ljamce Naum isto dobar pa duri i Mojsov da dojdi e lotarija. Kakvi Manevci so samo eden dvajca se palat na nego a toj sirot izguben skroz. Greska najgolema so Sileks a naj pojke so Tikves so nemame bliski odnosi osven po navivackite grupi. Bodoj morase da ima pojke od tie dva so sileks.. tolku znaj i mozi “upravata”.
Добре дојде на форумот се надевам ќе бидиш редовен не пиша и отвори профил само за Мане инаку си во право вкрај е дефанзивен за 0-0 најмногу 1-0 оди таков фудбал игра но ако ме се лажам два три пати беше тука да не спаси кога требаше и немаше никој наверојатно и сега ќе биди така но да го споредуваш со бабунски петардата е страмота и греота знајш да речиш за Мојсов не го знајме треба да се распрашаме можи да ни продајш некоја приказна но за овие по беа сите до сега Мане е измислен оти сите ги видовме колку вредат по ум и акал имаат за фудбал кој колку се замара шо разбира од новитети а за Зоки не ми зборај тој можи некаде на геј парада да биди тренер чоекот си има проблем иако разбира фудбал но не е за во нашето конзервативно општество плус знајш како си ојде со тужби на навивачи бркање ама изгледа абер немаш пак си истиот бившиот за маркетинг па уште Љамче ко го спомена се е јасно каде бе плус сега избегавме од таков шо е застанат во 1990 а Љамче беше име пред дваесет години не знам од кај го извади чоекот 10 години никаде не е тренер нема допирна точка со фудбалот освен шо иди и гледа ај тогаш Џате да го вратиме од Преспа барем е тренер некаде неќам да прам споредби но едно е јасно кај нас сите се пробаа и видовме колку вредат и ќе ти повторам ниту еден се нема покажано и докажано пред се со резултати за играта нема шо да збораме од ко знам исто играме пушти долга од штопер нека трчаат напред крилата и шпицот само шо подалеку од нашиот гол патем сега нема шо да бараме игра тоа требаше претходно сега се и ќе бидат најважни само резултатите ништо друго а тие можи да ги има секој тренер само ако ја среди соблекувалната ако се напрај хемија да нема кланој и сите да дадат 120% па после резултатите сигирно ќе дојдат не треба ништо ново само другарски иако за тоа Мане не знам колку е арен оти е Бојка и строг па ќе видиме времето ќе покажи прво шо ќе одбери управата после ќе прајме муабет за пристапот и пред се резултатите но се зависи од нас прво од играчите па тренерот и на крај од управата и навивачите(гледачите)Kakov Mane be so zborvate gluposti be so najglupio fudbal plus ne znaj kaj tera poslednite godini izguben skroz i to mu e uspeh so e vo skolata preku vrskite a kako so pisal nekoj pred dve tri mislenja od Maldivite i Kombodza mislis La Liga ja ima pominato.. da se palis na Mane za trener vo 2026 neznam koja dijagnoza treba da ja imas.
100 pati podobro ja imat vodeno ekipata i podobar fudbal se igralo od toj na Mane vo pelister primer so Babunski isto dobar duri i so Zoce so Ljamce Naum isto dobar pa duri i Mojsov da dojdi e lotarija. Kakvi Manevci so samo eden dvajca se palat na nego a toj sirot izguben skroz. Greska najgolema so Sileks a naj pojke so Tikves so nemame bliski odnosi osven po navivackite grupi. Bodoj morase da ima pojke od tie dva so sileks.. tolku znaj i mozi “upravata”.
шо рекоја за егри шод итно да го вратат назад барем голој ќе клава измислен е за кај нас во оваа состојба шо сме сега исто мирко ваков таков три класи е поарен од детето од пирот шо значи сакале неќеле сега добиваме два плус играчи а другото зависи од тренерот како ќе ги наместиМане за овие е Анчелоти. Најизгубени се во управата не се тренерите.100 pati podobro ja imat vodeno ekipata i podobar fudbal se igralo od toj na Mane vo pelister primer so Babunski isto dobar duri i so Zoce so Ljamce Naum isto dobar pa duri i Mojsov da dojdi e lotarija. Kakvi Manevci so samo eden dvajca se palat na nego a toj sirot izguben skroz.

Не иди од ќеф за пари и онака на друго место нема кај да оди, ај прво му дадоја некоја функција да зема пари сега и тренер го кладоја. Со среќа во втора лига дефинитивно нема спас ова сезона.Како не му дојде преку ку*о на овај чоек секогаш да иди да го спава клубот, од ко ќе го запустат 3 тренери пред него. Сварно јака му душа како му се нафаќа да ги чисти срањата на секоја неспособна управа.
За кој пари? Истите тие што ги зема за координатор на школата, а каков координатор е оди прашај ги тренерите во школата. Нема појќе плаќање на рака за НИШТО, нема појќе скапи турнири каде тренерите и координаторите ќе седат и пијат. Нема појќе скапа опрема за која се наметнуваше дека МОРА да се купи. Од Јуни Пелистер веќе ќе има 60+ деца од другите градови, кои ќе бидат во академијата, а ќе тренираат во Пелистер. Тоа клубот ќе го чини 0 (НУЛА) денари. Да имаше во градот и клубот уште 2ца како Мане, Битола, а и Пелистер ќе беа кој знај каде.Не иди од ќеф за пари и онака на друго место нема кај да оди, ај прво му дадоја некоја функција да зема пари сега и тренер го кладоја. Со среќа во втора лига дефинитивно нема спас ова сезона.