Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
No comment..

Attachments

• FB_IMG_1774020603807.jpg
    FB_IMG_1774020603807.jpg
    61,5 KB · Прегледи: 22
На македончето не им чинеше црната и белата варијанта, сега не им чине ниту жолтата.

Сонцето можеа да го стилизираат не е до бојата на дресот, но и вака е убав.
Адидас многу многу не експериментираат. Дури од што немаат во последно време креативност тераат со ретро дизајни. Пример се германците.
Е сеа малце ме чуди, можно е на нас да ни се дадени дресови од стариот крој, пред овие новите, ама јеби га, не сме толку влијателни во фудбалот, да не речам ситна риба сме на пазарот и продажба на дресови, па ќе поминеме со ова.

Со сонцето и рисови и тн мислам дека помина модата, ете пробавме видовме, океј последните на 'јако' според мене беа најдобри.
А најверојатно и нешто плус кеш се дава за додатни мотиви на дресот. Адидас туку така не прај дрес. Од цела оваа работа е позитивно што влеговме во адидас.

Јас колку шо разбрав овие дресови ќе бидат само за претстојните натпревари, дури Мај ќе го извадат официјалниот дрес, можеби грешам.
Немаме сеуште спонзор, бар така јас сфатив или ...

Инаку дресовите на адидас се чистаааа уметност

На Шпанија и на Јужна Африка се перверзија, да ги носиш и за на свадба шо се вели

Јас колку шо разбрав овие дресови ќе бидат само за претстојните натпревари, дури Мај ќе го извадат официјалниот дрес, можеби грешам.
Немаме сеуште спонзор, бар така јас сфатив или ...

Инаку дресовите на адидас се чистаааа уметност

На Шпанија и на Јужна Африка се перверзија, да ги носиш и за на свадба шо се вели
Овој на Чиле е ко пижама со тоа розевите облачиња.

Последните две години адидас како бренд ги надминува сите во дизајнерска смисла, посебно со Адидас оригинал знакот серијата.
Имам претходно напоменато, не да му правам лице али дружето од www.dresovionline.соm алал да му се парите али секој дрес шо го имам набавено од него е врв

Таман може да набавиш еден да му биде пижама на бебенцето кога ќе потпорасне и ќе стане детенце :icon_mrgr:
Си има тој пижами најубај на цел свет :love:

IMG_20260321_091555.jpg

Еве сме и дотерани :)IMG_20260321_091830.jpg

Уште едно ремек дело на Адидас

Attachments

• 1ccab61b.jpg
    1ccab61b.jpg
    52,7 KB · Прегледи: 16

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom