Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Манасков, Фитиљ, Хосни и уште неколку играчи си одат на крај од сезона, а како што пиша и некој погоре, управава во просек ви погаѓа еден играч на 10 донесени, така да нема да биде лесно.

За оваа сезона нема што да се коментира, само види го однесувањето на 2-3 играчи и се треба да биде јасно. Почит кон тренер мора да се има, без разлика дали е Аљуш, Лефтер или Гисласон.
Хосни, Абутовиќ, Тајник и уште некој сигурно бегат. За Манасков не сум сигурен ама нема да ме чуди
За Фитиљо не се знај, ако замини според мене ќе му е најголема грешка.
Автоматски споено мислење:

Ќе ве замолам кога ќе се спомне името Јака Малус да е со повеќе респект. Сепак не е убаво за сопственикот на вашето клубче вака да се збори :kezec::kezec:
Седи бе ти една утакмица изигра против нас па сопственик го нарече.

Што се уфрли во дискусија кога не си го ни разбрал тоа што сум го пишал?
so ne razbrav ? vikas fitiljo si bega hosni si bega nezz koj upatavta ne godela igraci nema da e lesno
to te prasvam so nema da e lesno ?
eve tvrdis poke od mene znajs ajde prosvetli me
sakas vo pp sakas broj kazi kako sakas ke ti ugodam se

Добро бе ти разбираш шо ти пишам јас, у пичку матер да фатиш?? То шо сме шампиони три години не го менува фактот дека ФК Лисолај е поорганизиран од Пелистер и дека клубот го водат аматери? Од 100 играчи шо се претераја овие сезони, 3 имат погодено се на се.
Ова е последно да ти реплицирам, и да стварно не те разбирам. Клубот го воделе аматери и бил по не организиран од ФК Лисолај ова треба да ти биде страм да го пишеш РК ПЕЛИСТЕР е еден од 16 екипи кој три години играт елитен ракомет истиот тој клуб изигра нерешено со ПСЖ пред една недела, управата најдомакински со буџетот кој 70% е од нивниот џеб состави екипа со која ни дозволија да играме ЛШ. Кој се тие толку играчи што ги промаши управата па само тројца што погодиле од 100. Има и грешки нормално прво што не се дојсе среден екстра играч второ што дозволи да се расипи атмосферата во екипата со создавање кланој. Од авион се гледа дека во екипата има недисциплина и раздор и мора да се пресечи.

Панделевски и Зоран Стерјев вчера заедно го пратеа ракометот, имаше муабети дека ќе влегва како спонзор, па чим дошол можно е.

Пелистерка, Здравје Радово, Зик Пелагонија и Стопанска Битолска банка беа под контрола на овие ликој и плус Камчев. Од фирмите кај шо се доминантни, Пелистерка и ЗИК Пелагонија, ќе инвестираат во РК Пелистер. Жената се вика Ана Ѓоргиева и таа е мнозински во ЗИК Пелагонија.

Пелистерка, Здравје Радово, Зик Пелагонија и Стопанска Битолска банка беа под контрола на овие ликој и плус Камчев. Од фирмите кај шо се доминантни, Пелистерка и ЗИК Пелагонија, ќе инвестираат во РК Пелистер. Жената се вика Ана Ѓоргиева и таа е мнозински во ЗИК Пелагонија.
Дали има некое инфо за наредна сезона колку ќе вложат Стерјеви, општината и плус овие два последни спонзори кои треба да влезат? Дали отприлика се знае со колкав буџет ќе бидиме наредна сезона?

Дали има некое инфо за наредна сезона колку ќе вложат Стерјеви, општината и плус овие два последни спонзори кои треба да влезат? Дали отприлика се знае со колкав буџет ќе бидиме наредна сезона?

Многу поголем од ова сезона, и други фирми се во игра не се само овие.

Моето инфо е дека буџетот ќе биди скоро дупло од оваа година.

Од вчера е сликата, пушти на тв ќе го видиш на почеток од преносот…
ejj da haah me zbuna ovaj advokato so galta golema naped so sedi kaj se najde 2ta pati skoro na isto mesto hahaha me pobedi ovaj pat :kezec:
eve ja so psg

Attachments

• IMG_5662.jpeg
    IMG_5662.jpeg
    378,4 KB · Прегледи: 103
Последно уредено:
Со Панделески к.. ке свиткаме. Шо фатил исушил. И нека не оди така по трибини сам, ќе начека некој од тие без парче леб шо ги има остаено...

Со Панделески к.. ке свиткаме. Шо фатил исушил. И нека не оди така по трибини сам, ќе начека некој од тие без парче леб шо ги има остаено...
Ја па си реков жена му е таа милфицата до него :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom