Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто бе ја мрцварат цела прва постава да патуват во Шпанија пред клучен меч во суперлига, кога се знај дека нема никакбо значење натпррварот за нас.

Требаше цела прва постава да ги остај во Битола да си тренират и да се фокусират на плејоф, посебно Фитиљо, Граховац и Хосни.

Демек ќе се бркаме со Барса непотребно денес ?

Апсолутно непотребен потег од страна на Аљушо. Се надевам барем ќе ги штеди нема да ги става во игра.

Зошто бе ја мрцварат цела прва постава да патуват во Шпанија пред клучен меч во суперлига, кога се знај дека нема никакбо значење натпррварот за нас.

Требаше цела прва постава да ги остај во Битола да си тренират и да се фокусират на плејоф, посебно Фитиљо, Граховац и Хосни.

Демек ќе се бркаме со Барса непотребно денес ?

Апсолутно непотребен потег од страна на Аљушо. Се надевам барем ќе ги штеди нема да ги става во игра.
Дај бе олабај ти море, кобник еден. Ќе те трпиме цело време ние тебе комплекси да си лечиш. А зини а излажи нешто.

Дај бе олабај ти море, кобник еден. Ќе те трпиме цело време ние тебе комплекси да си лечиш. А зини а излажи нешто.
Шо се губиш ти бе ?

Да не си адвокат на Стерјеви ?

Коментираме за составот шо ќе настапи вечер, ти шо се палиш ? Читаш официјални состави или само да се најдиш во муабет ?

Ако ти сметат мојте коментари, имаш опција да ме блокираш/игнорираш и нема да ти излегват. Не е приватен форум ова па да треба дозвола да бараме кој да коментира.

Со такви размислувања како тебе се и тие шо го водат клубот, зато се расправат со луѓето по социјални мрежи по коментари.

Не ни коментирам поќе овде.
Тие шо сакат да комуницираме нека ме контактират во инбокс.

Ајт сиктер!

@Голич Кабадаја
Олабај бе мајсторе...
Сите шпекулации кој ги кажа обратно излегоја, сите прашања шо си ги поставуваш реторички ти се и самио го знаеш одговоро или пак прашањето ти е без никаков резон, ни си ни тренер ни играч да знаеш кој колку и зошто игра.
Смири ја топката. Уште на нероден Петко капата му ја кројш.
А со кој ќе тренираа Битола ако останеа и кој др играчи на тие 4цата ќе го пополнеа местото за да извадат играчи. Остај ги нека се прошетат. Можи на курва Барселона ојдоа.

Шо се губиш ти бе ?

Да не си адвокат на Стерјеви ?

Коментираме за составот шо ќе настапи вечер, ти шо се палиш ? Читаш официјални состави или само да се најдиш во муабет ?

Ако ти сметат мојте коментари, имаш опција да ме блокираш/игнорираш и нема да ти излегват. Не е приватен форум ова па да треба дозвола да бараме кој да коментира.

Со такви размислувања како тебе се и тие шо го водат клубот, зато се расправат со луѓето по социјални мрежи по коментари.

Не ни коментирам поќе овде.
Тие шо сакат да комуницираме нека ме контактират во инбокс.

Ајт сиктер!
Neznam zosto resi da ne pisis,eve jas se slozvam so tepe,trebase da odmara del od nositelute na igrata,Fitilot cela nedela ne trenira so kur sega go klavat vo ogan,rovit e I Grahovac,zosto se rizikuva I so nego koga gi imame Samoil I Pese a vo oci na derbi.
Nejkam ni da pomislam so ke ni se desi ako se povredi uste nekoj.

Neznam zosto resi da ne pisis,eve jas se slozvam so tepe,trebase da odmara del od nositelute na igrata,Fitilot cela nedela ne trenira so kur sega go klavat vo ogan,rovit e I Grahovac,zosto se rizikuva I so nego koga gi imame Samoil I Pese a vo oci na derbi.
Nejkam ni da pomislam so ke ni se desi ako se povredi uste nekoj.
A cekaj da prasam na rabota ne odis ti sekoj den ili da tie strav da ne se povredis tamu pa posle so ke prajs!!???
Pa posle da prasam ne treba da se voigraguvat akcii i forma da se odrzava na igracite site da se spremni za cela sezona ili ednas ke igrat pa 5 pati pauzi i posle top formata na site ;)
AKO MU SE IGRA NEKA IGRAT SITE UTAKMICI AKO NE NEKA ZAMINAT VO Radovis Tineks i slicni!

p.s. Ovie Barsa budali denes so prv sostav igrat, trebase so mladinci ;) (da se odmarat za 1/4 finaleto liga sampioni) xD

Последно уредено:
A cekaj da prasam na rabota ne odis ti sekoj den ili da tie strav da ne se povredis tamu pa posle so ke prajs!!???
Pa posle da prasam ne treba da se voigraguvat akcii i forma da se odrzava na igracite site da se spremni za cela sezona ili ednas ke igrat pa 5 pati pauzi i posle top formata na site ;)
AKO MU SE IGRA NE IGRAT SITE UTAKMICI AKO NE NEKA ZAMINAT VO Radovis Tineks i slicni!
Абе во право се треба во стаклено ѕвоно да седат до недела .

Вчера тренинг полесен само не ми беше јасно зошто игравме без голман па да ни даваат брзи голови шо беше филмот со поќе разлика да изгубиме а за дербито очекувам сигурна победа со над 7 разлика шо се вика сам Фитиљот да ги победи но многу ќе зависи од голманите ,судењето и како ќе бидат смирени тренерите нема шо да изгубиме ние само треба на секоја утакмица серозно и без големи осцилации а ако ги има да вика тајмаут тренерот правилна ротација и ќе одиме до четврта титула по ред туку да прашам дали има информација за Тајник кога се враќа после операцијата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom