Според Јузе ќе имале најефтин бензин. 1 долар за галон под Трамп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Туку нешто интересно. Се разбира дека олигархијата ќе најде начин ама сепак е интересно:
Сака да каже дека успева во исто време да ги оттуѓу и лево и десно наклонетите гласачи.Крајно политички незрел и детинест коментар.
Нека изгубат баш ми е гајле, ама Клинтонка и Нуланд да ги снема до тогаш!
Ма јасно ми е мене, ама имај во предвид дека и времињата се други. Не дека Кисинџер и Громико биле цвеќиња, туку системот на соработка така функционираше и тие така изгледаа. Ама сепак господа луѓе, овие која од која поодвратна кучка. На ниедна ни орев да не и земеш од рака.Џабе ќе ги снема, други ќе продолжат после нив по истиот пат.
Во САД не се менува власта, се менуваат само тековните администратори на владејачкиот систем.
Нешто слично како што во Советскиот Сојуз не се менуваше владејачкиот систем после смртта на Јосиф Висарионович Сталин, после оставката и пензионирањето на Никита Хрушчов, после смртта на Леонид Брежњев, се менуваа само администраторите, а владејачкиот систем си остана ист.
Каде запреа Советите таму продолжија американците од гледна точка на општествено уредување, каде запре Медлин Олбрајт таму продолжи Кондолиза Рајс, па после нејзе Хилари Клинтон, па Џон Кери, секако и нивната хиена Викторија Нуланд, и така натаму.
Се менуваат администраторите, системот си останува ист.
Ма јасно ми е мене, ама имај во предвид дека и времињата се други. Не дека Кисинџер и Громико биле цвеќиња, туку системот на соработка така функционираше и тие така изгледаа. Ама сепак господа луѓе, овие која од која поодвратна кучка. На ниедна ни орев да не и земеш од рака.
Свешетник е овој инаку.
Од 2024 е видеото, за тие што имаат очи уши и iq бар малку над ниво на собна температура да разберат.Тешко ми е да верувам дека постои ваков човек кој изјавил нешто вакво во февруари/март 2026, и дека не е дело на вештачка интелигенција.
Ако е вистинска личност и ако навистина го изјавил ова, нека си поживее долго и неговиот збор нека допре до што е можно повеќе луѓе во САД и низ целиот свет.