Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај утре со Лузер кај него, ваљда ќе му ја наполнам салата. Се надевам на не многу голем пораз.
Ме растуриДобро Дерби...Може и ти да тепаш...Шансите според мене се 55-45 за Лузер...:helou:
Јас не сум видел ваков звер...го купив за 6 000 000 а растура![]()
David Pilotto
Невозможно..прави по 40 скокови на утакмица![]()
Ме растуриочекував пораз, ама не до толку убедлив.
Кој Тим го имаш во Чаразај?:smir:
Епа сега тоа еее...Не очајувај има уште многу до крајот, се надевам дека ќе обезбедиш опстанок...:helou:
Не го форсирај многу,поготово не на безвезни утакмици,по 40 минути го играш,ќе го упропастиш,иначе вчера што го тепаше Титанз ми е братучед,браво за победата зашто тука некаде ви се тимовитеK.K Kumanovo 1903
2.1 devizija
Не го форсирај многу,поготово не на безвезни утакмици,по 40 минути го играш,ќе го упропастиш,иначе вчера што го тепаше Титанз ми е братучед,браво за победата зашто тука некаде ви се тимовите![]()
Вака тебе ти се просек играчите околу 22.000 на него му се 20.000 ако тоа за тебе не е тука некаде не знам јас...да да брат во право си..тука некаде ни се тимовите..
2009-05-19 19:30
Лига Titanz 64 Преглед K.K Kumanovo 1903 113
еве колку ни се тука))
и плус имам 3 пати подобри играчи од него...плус имам 7 000 000 за тросење![]()
Вака тебе ти се просек играчите околу 22.000 на него му се 20.000 ако тоа за тебе не е тука некаде не знам јас...
Тоа што си го тепал толку разлика пишав,те пофалив,не мора одма иронија,барем така мислам.
Па Сапортер сум,и има просек на тимовите,и јас ти кажувам колку пишува,таму се вбројани и тие 6000,затоаизвини брат...извини...али еве ајде кажи ми кај го виде просекот..22 000...не ги гледај тие деца со по 6000 индекс
Marcelo Cabrita
![]()
Antonio De la Peña
Ile Hristov
ова дете е најпесперктивно..може ако сака некој да му го продадам..бидејќи немам тренер
и еве го зверот
David Pilotto
па ај кажи ми кај виде 20 000![]()
Колку би барал за овој?и
Ile Hristov
ова дете е најпесперктивно..може ако сака некој да му го продадам..бидејќи немам тренер