placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 4.179
- Поени од реакции
- 4.109
Имаш ппAJde mi jedan mac posalji koji kod tebe radi da provjerim kod mene imam ja nekoliko mac-ova ali su prestali odjednom u sekundi svi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш ппAJde mi jedan mac posalji koji kod tebe radi da provjerim kod mene imam ja nekoliko mac-ova ali su prestali odjednom u sekundi svi.
A ti poredjenja u pm... Da sta vec hodas uz pomoc staka.Sigurno ne plivas. Tako i mnogi portali rade uz pomoc VPN,U/A,SN,DEV itd.Ja vas malo pratim al u toj prici mi nesto nije jasno.Vecina kazete radi odredeni mac,i onda slikate na windovsu laptopu ,kompu.
Slikajte taj server taj mac il listu na tv bez tog sf pleyera.Jebes ti to ak moras sliku prebacivat sa kompa na tv,koristit razne vpn il slicne gluposti.To je onda nuznu zlo.
Meni to dode da se dokaze da nesto radi al ubiti ne radi kako treba.
To ti isto ko da hodas sa stakom i kazete ja hodam
moze vpn dami neko da sa kodove naravnoA ti poredjenja u pm... Da sta vec hodas uz pomoc staka.Sigurno ne plivas. Tako i mnogi portali rade uz pomoc VPN,U/A,SN,DEV itd.
Da postavim slike iz octagona,kao ti?Hoce li raditi liste?
Trazio je mac i dobio je mac koji je validan i radi na tivimate,octagon,StbEmu i sfvip.Niko nije vidovit da zna ko koji player koristi i odakle je,a vecina to nikad ne spomene.
Sad reci,jesam li upravu ili ne?
jel mora bit bas dzabni, obzirom da ima besplatnih, jeftinih i skupih, valjda mozes uzet nekakav od tih..moze vpn dami neko da sa kodove naravno
Zlockoooo aaaaaa bem ti misa koji pisa hahaaaamoze vpn dami neko da sa kodove naravno
Prebrz si jebiga
Nerazumem sta ko gdePrebrz si jebiga
Poslao sam ti m3u listu u PPima li ko neki slovenski stalker da mi pošalje
Jest,jest. Ja sinoc skenirao diogen. Proxy se zovu rexshx. Preko 800 hitova,sad pa sad.Poslao sam ti m3u listu u PP
Автоматски споено мислење:
Nauči se svašta na ovom forumu. Da sam juče umro ne bih znao da postoje proxy posebni za bitku, diogen itd. Ja bolan mislio proxy, k'o proxy...

za diogen su najbolji dub-sxxua proxy, mozes da vadis sta te volja..Jest,jest. Ja sinoc skenirao diogen. Proxy se zovu rexshx. Preko 800 hitova,sad pa sad.![]()
Da,cuo sam da s'tim odmah vadis i SQL Dump.za diogen su najbolji dub-sxxua proxy, mozes da vadis sta te volja..
Диоген и Евелин исто ли е или се работи за различни сервери ?Da,cuo sam da s'tim odmah vadis i SQL Dump.