Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja vas malo pratim al u toj prici mi nesto nije jasno.Vecina kazete radi odredeni mac,i onda slikate na windovsu laptopu ,kompu.
Slikajte taj server taj mac il listu na tv bez tog sf pleyera.Jebes ti to ak moras sliku prebacivat sa kompa na tv,koristit razne vpn il slicne gluposti.To je onda nuznu zlo.
Meni to dode da se dokaze da nesto radi al ubiti ne radi kako treba.
To ti isto ko da hodas sa stakom i kazete ja hodam

Ja vas malo pratim al u toj prici mi nesto nije jasno.Vecina kazete radi odredeni mac,i onda slikate na windovsu laptopu ,kompu.
Slikajte taj server taj mac il listu na tv bez tog sf pleyera.Jebes ti to ak moras sliku prebacivat sa kompa na tv,koristit razne vpn il slicne gluposti.To je onda nuznu zlo.
Meni to dode da se dokaze da nesto radi al ubiti ne radi kako treba.
To ti isto ko da hodas sa stakom i kazete ja hodam
A ti poredjenja u pm... Da sta vec hodas uz pomoc staka.Sigurno ne plivas. Tako i mnogi portali rade uz pomoc VPN,U/A,SN,DEV itd.
Da postavim slike iz octagona,kao ti?Hoce li raditi liste?
Trazio je mac i dobio je mac koji je validan i radi na tivimate,octagon,StbEmu i sfvip.Niko nije vidovit da zna ko koji player koristi i odakle je,a vecina to nikad ne spomene.
Sad reci,jesam li upravu ili ne?

A ti poredjenja u pm... Da sta vec hodas uz pomoc staka.Sigurno ne plivas. Tako i mnogi portali rade uz pomoc VPN,U/A,SN,DEV itd.
Da postavim slike iz octagona,kao ti?Hoce li raditi liste?
Trazio je mac i dobio je mac koji je validan i radi na tivimate,octagon,StbEmu i sfvip.Niko nije vidovit da zna ko koji player koristi i odakle je,a vecina to nikad ne spomene.
Sad reci,jesam li upravu ili ne?
moze vpn dami neko da sa kodove naravno

Bas sam cekao kad ces se izdati. A znao sam poslije prvog posta...:D

ima li ko neki slovenski stalker da mi pošalje
Poslao sam ti m3u listu u PP
Автоматски споено мислење:

Nauči se svašta na ovom forumu. Da sam juče umro ne bih znao da postoje proxy posebni za bitku, diogen itd. Ja bolan mislio proxy, k'o proxy...

Последно уредено:
Poslao sam ti m3u listu u PP
Автоматски споено мислење:

Nauči se svašta na ovom forumu. Da sam juče umro ne bih znao da postoje proxy posebni za bitku, diogen itd. Ja bolan mislio proxy, k'o proxy...
Jest,jest. Ja sinoc skenirao diogen. Proxy se zovu rexshx. Preko 800 hitova,sad pa sad. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom