Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не дека е битно или нешто менува моментално, ама ова со Пулишиќ е тажно за гледање. Вакво издишување ја не памтам до сега

Не дека е битно или нешто менува моментално, ама ова со Пулишиќ е тажно за гледање. Вакво издишување ја не памтам до сега
После натпреварот Алегри изјави за него дека сеуште не е целосно физички подготвен и не е 100% фит но сепак е задоволен од него.

После натпреварот Алегри изјави за него дека сеуште не е целосно физички подготвен и не е 100% фит но сепак е задоволен од него.

Откако му го извадија мубетот за Сидни Свини скршен е човекон. До тој момент леташе по теренот секое коло

Imame druze nie drug problem na drugata strana od svetot i nema smisla da se delime sega vo tabori poradi sportski pricini, treba da se drzime zaedno protiv zloto.
Кажи му го ова на модераторот што е влезен у филм дека е Абрахам Линколн.
Автоматски споено мислење:

Откако му го извадија мубетот за Сидни Свини скршен е човекон. До тој момент леташе по теренот секое коло
Ниеден фудбалер до сега немал кондиција да јебе секој ден и да игра фудбал на врвно ниво.

• Хаха
Reactions: Syn

Ова е одлична можност за Алегри да се покаже на големата сцена и не треба оваа шанса да ја испушти.

Овие не се арни, кај го личи реал да игра со формација 8 1 1.
Во замена за Анчелоти слободно нека оди.

Саше Глигоров

Саше Колемишевски , од позадина ги турка процесите во кои , тренер недоволно добар за Милан треба да оди во Реал, а тренер недоволно добар за Фиорентина треба да оди во Милан.

Џакомо „Џек“ Бонавентура официјално заминува во пензија.
Многу добро се сеќавам дојде во Милан буквално во последен момент од летниот трансфер рок во 2014,Галијани го донесе со парите од продажбата на Брајан Кристанте во Бенфика.
Можам да кажам дека Џек беше една од ретките светли точки во бантер ерата.
Без скандали, без ароганција. Чист професионализам и фудбалска интелигенција. Можеше да игра крило, десетка и мезала,за мене беше вистинско уживање да се гледа Бонавентура во црвено црниот дрес.
#GrazieJack

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom