Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Macedonian Warriors (Јас) - Swisslion Pelister (Шоути) 75:49
Извонредна игра на моите очекував пораз од повеќе разлика а испадна спротивно, тактикава се покажа како добро инаку вац праќај покана за пријателска ќе изиграме утре ќе ја приватам сеа си легнувам.

Јас сум паднат у 1.1 дивизија,одлично:)

Јас се молев со тебе да не се паднам во лига, иако падна Креатив пак ќе биде тешко.

- Незнам што ми е, многу сум амбициозен за оваа сезона, али можно е да ме треснат од земја, гледам ептен доста квалитетни тимови има во 1.2 лигата.

- Со душа ја чекам новата сезона, мора да се докажуваме. Ален е во моја лига и МЗТ ќе биде интересно.:)

Ajde koj e za prijatelska mojot tim e kk Makedonija!!!

Дај кој е за пријателска:)
Јас денес играв со Тиквеш изгубив 80-72 ми се чини,со сите играчи играв,им дадов шанса на резервистите да видам кој со што располага,додека противникот главните играчи ги играл ги играл по 30 минути,но нема врска негова работа е тоа :)
Пишете кој е за пријателска,односно нека прати покана,КК Партизан Драгонс у 1.1 дивизија сум:helou:
Противникот твој не направи тактика, а и нема многу играчи на располагање, само 10 играчи има.

Јас се молев со тебе да не се паднам во лига, иако падна Креатив пак ќе биде тешко.

- Незнам што ми е, многу сум амбициозен за оваа сезона, али можно е да ме треснат од земја, гледам ептен доста квалитетни тимови има во 1.2 лигата.

- Со душа ја чекам новата сезона, мора да се докажуваме. Ален е во моја лига и МЗТ ќе биде интересно.:)

Со право си амбициозен имаш добар и квалитетен тим....Но има многу квалитенти тимови во нашата лига така да ќе треба малку да се помачиш...
Иначе оваа сезона неможам да ти бидам конкуренција ,ама ако останеш и наредната тогаш сериозно ќе размислувам за суперлига:vozbud::vozbud:

Moeто ново засилување за во Суперлига :)

Team Name: Swisslion Pelister Fame: Praised Future Star Suggested Positions: Center
Form: 5 Age: 25
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 213
Weight: 117 Skills Index: 101.605
Salary: 83.409 (+10% FPF) Defence: 8
Free Throws: 4 Two Point: 1
Three Point: 4 Dribbling: 4
Passing: 5 Speed: 5
Footwork: 12 Rebounds: 20
Experience: 12

Moeто ново засилување за во Суперлига :)

Team Name: Swisslion Pelister Fame: Praised Future Star Suggested Positions: Center
Form: 5 Age: 25
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 213
Weight: 117 Skills Index: 101.605
Salary: 83.409 (+10% FPF) Defence: 8
Free Throws: 4 Two Point: 1
Three Point: 4 Dribbling: 4
Passing: 5 Speed: 5
Footwork: 12 Rebounds: 20
Experience: 12

Овој кош не дава па и на милион да му ја накачиш платата.Си можел да чекаш ипак џабе ќе фаќа топки ќе утиња ептен па и пас е тапа.
Ај да ти се покаже дај боже.(не со мене:vozbud:)

Луѓе го сака ли некој радулович.
Нека каже колку има одма го ставам ама одма да понуди.
Па има ли некој?
Колку било нека е цената која ја нуди.

Ноќеска играв пријателска со Ајсшутер односно Маседониан Вороиорс кој што е во моја лига.
Утакмицата заврши 46-70 во моја корист,но сепак не сум задоволен,бидејќи мислев дека од почеток ќе направам предност но тоа не се случи,првата четвртина заврши 19-19,втората ја добив 9-16,третата ја загубив 11-2 очекувано играв со најслабата петорка,но нема вадење алиби,сепак слабо изиграле.
Последната четвртина сум ја добил убедливо 33-7.
Добро и јас сакам одма да се уклопат играчите,сепак 3-4 се нови,двајца вчера дебитираа Хасброек со 4 поени и 17 скока солидно изиграл и Легуизамон најновото засилување 8 поени,3 асистенции и 3 украдени топки со одличен процент за шут.
Ајсшутер овој Македонецов ти е сварно добар,шитни го што можеш побрзо нека не се упропастува кај тебе бидејќи немаш тренер:smir:

Моето ново засилување за во Супер лигата:

Team Name: КК Тиквеш-Кавадарци Fame: Local Spotlight Suggested Positions: Shooting Guard
Point Guard
Form: 4 Age: 24
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 181
Weight: 71 Skills Index: 138.191
Salary: 117.323 (+10% FPF) Defence: 13
Free Throws: 7 Two Point: 6
Three Point: 7 Dribbling: 10
Passing: 5 Speed: 18
Footwork: 8 Rebounds: 5
Experience: 9
Го земав за 10.520.000....можеби и го преплатив?

Играчот е прилично млад, ѕвер е во брзина, добар е во одбрана и дриблинг, исто така е доста искусен играч.

Се надевам дека ќе ми биде од голема помош за опстанок во Супер лигата.

Ноќеска играв пријателска со Ајсшутер односно Маседониан Вороиорс кој што е во моја лига.
Утакмицата заврши 46-70 во моја корист,но сепак не сум задоволен,бидејќи мислев дека од почеток ќе направам предност но тоа не се случи,првата четвртина заврши 19-19,втората ја добив 9-16,третата ја загубив 11-2 очекувано играв со најслабата петорка,но нема вадење алиби,сепак слабо изиграле.
Последната четвртина сум ја добил убедливо 33-7.
Добро и јас сакам одма да се уклопат играчите,сепак 3-4 се нови,двајца вчера дебитираа Хасброек со 4 поени и 17 скока солидно изиграл и Легуизамон најновото засилување 8 поени,3 асистенции и 3 украдени топки со одличен процент за шут.
Ајсшутер овој Македонецов ти е сварно добар,шитни го што можеш побрзо нека не се упропастува кај тебе бидејќи немаш тренер:smir:

Кога игра во тие четвртини што е ставен Geoffrey Montoissy дава кошеви и добар резултат другиве ептен тапа ми фали уште еден таков после ќе биде лесно инаку дал 17 коша, а за македонецов ќе видам не ми се дава за е*ен милион подобро ќе игра кајмене ќе ми го ујача тимот.

Феномен топ ти е играчот не си го претплатил само уште пас да беше 7 играчов ќе беше феноменален иако и вака не е лош.Ќе краде доста топки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom