Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Брендот на апарати шо викаше писето ќе течи кај по течела реката ај на здравје и аирлија
Не знам зошто кај вас владее мислењето дека некој сака да се распаднете :D
Тоа може Кано да се заебава, повеќето сакаат да имаме рамноправен ривал. Нема значење титулата ако не си ја освоил покрај рамноправни ривали, а уште послатко против традиционално главните ривали. И верувам дека скоро сите очекуваа и очекуваат дека Стерјеви ќе останат долго во клубот. Не знам зошто би биле на апарати од ваква вест, освен ако не планирате Гидсел и Питлик да ги носите :D
Прашањето е колку ќе го одврзуваат ќесето, затоа што финансиски имаат многу поголем потенцијал од моменталниве влогови.

Не знам зошто кај вас владее мислењето дека некој сака да се распаднете :D
Тоа може Кано да се заебава, повеќето сакаат да имаме рамноправен ривал. Нема значење титулата ако не си ја освоил покрај рамноправни ривали, а уште послатко против традиционално главните ривали. И верувам дека скоро сите очекуваа и очекуваат дека Стерјеви ќе останат долго во клубот. Не знам зошто би биле на апарати од ваква вест, освен ако не планирате Гидсел и Питлик да ги носите :D
Прашањето е колку ќе го одврзуваат ќесето, затоа што финансиски имаат многу поголем потенцијал од моменталниве влогови.
ostaj ostaj ti mozis na drug pod forum da mu prodavas magla deka nekel nekoj da se raspadnime otvori si na tvojo pod forum i vidi si gi mislenjata unazad ostaj sea tie bajki nema potreba
zaradi to na aparati oti se radvavte deka ke se raspadnime
nema da e samo eurofarm ke ima i 3-4 firmi pomagaci so avtomatski znaci pogolem budzet

Nema potreba od spomnuvanje na drugi klubovi za nasata radost i nasiot klub. Ova e nas uspeh, nasa srekja so se vika zboro da si pulime vo nasiot dvor. Ova ne e samo dobro za bitola ova e dobro i za rakometot vo celata drzava i za makedonskite igraci. Razumen covek, dali bil od kaj nas ili od rivalot ne pozelva klub da se raspadni za uste pojaka konkurencija i se razbira uste podobro derbi za koj ke ima benefit cela drzava, taka da spored mene nema so da spomnuvame ohrid vardar ili da provocirame itn. Neka ni e so srekja

Со среќа и до поголеми успеси! Одлично е да имаме стабилни македонски клубови, силна лига и повеќе дерби натпревари. Само, ние како публика не знаеме баш добро да одговориме со целосно распродадена сала за вечер, сепак картите од 450 и 550 мкд за многумина се скапи, за некои од суета не ги купуваат и слично. Дали ќе има дополнителни спонзори покрај Еурофарм? Да бидиме на некое приближно рамниште (финансиски) како Висла, Киелце, Пик Сегед, Гог би било супер

НЕК ПУКНУ ДУШМАНИ! Ај можи ова сезона нема да има титула(дај Боже да не е така), ама за наредна ако е како што викат дека ќе има и други спонзори, нека му ја думат душегрижниците и тие шо сакат да го видат Пелистер на дното! Спортски поздрав и да живее Пелистер, Чкембари и независна Битола!

Nigde nepisi za kolkav period stanuva zbor? Prvata bese na 4 godini, vtorata na 2...bi trebalo i ovaa da e na 2 god.... za koi drugi firmi se zbora, dali nekoj ima info?

Nigde nepisi za kolkav period stanuva zbor? Prvata bese na 4 godini, vtorata na 2...bi trebalo i ovaa da e na 2 god.... za koi drugi firmi se zbora, dali nekoj ima info?
И јас тоа прашав рекоа дека детали ќе следат и најважно дека ќе има силен Пелистер од други извори на големо се зборашњ претходната недела дека плус 400 ќе влезат во ракомето исто и во фудбалот фирмата нешто за продажба на струја итн...но нема ништо потврдено освен денес платформата шо е супер за други детали ќе почекаме но шо рековме најважно рает можи да бидиме дека ќе имам барем ист буџет ако не и поголем а по мое фирмата е партиска а платформата ќе се тера од сезона за сезона година за година или со други зборови дури се на власт овие ќе има пари за спортот а после ќе видиме но пак ќе речам тоа е само мое мислење

Не сваќам зошто излегоја официјално, без да споделат ниеден детал...
Барем основни работи требаше да изнесат, шо сите го интересира :

- На колку години е новиот договор ?
- Каква ќе биди управувачката структура ( се збора 60/40 Стерјеви/Општина)
- Дали новите партнери/спонзори (сите веќе ги знат) ќе имат акции/удел во управувањето или само пари ќе дават?
- Дали се планира изградба на новиот спортски дом на рк Пелистер или веќе се простија од тој проект?
- Дали ќе се гаси двојката или ќе продолжи со функционирање ?

За поздрав е то шо го задржваме континуитетот и не се деси најлошото сценарио ама уште еднаш со овај потег покажаја дека уште има непознавање на маркетинг и сенс за PR кај газдите.
Обично вака битен момент шо цела Битола го чека година дена, не смееше да помини како отварање на чешма во месна заедница.

Напред Пелистер и да одиме чекор напред во наредниот период.

Вечер да ја заукружиме ова приказна од ЛШ во Битола со победа!!

Абе остај да се израдуваме, ќе посипуваш пепел секако во наредните денови. Остај жити госпо
Зошто пепел бе?
Тебе не те интересират информациите шо ги наведив ?
Не мислиш дека требаше да ги обелоденат барем дел од нив денес на пресот ?

Незнам зошто сваќате дека јас сум против Стерјеви или против клубот.
Едноставно сакам да личиме на клуб како шо доликува на ваков буџет.

Ако сметате дека овај начин е во ред и треба вака да се продолжи, тогаш ок.

Друг пат кога ќе го креваш над мадињА имај на памет дека е ова е форум и памти се, имаш уште ваква 10 мислења во кој освен омраза комплекс и празни муабети нема ништо друго. Разликата е само овие шо те претркаја не дочекавме Јуни/Јули.
Нека ни е со среќа нови успеси и новини во работата на клубот пред се да се подобрат во однос на маркетинг итн.. Фамилија Стерјеви и покрај сите кочничари (си го знајме градот каков ни е) секоја чест на издржливоста
Заслужи Алкалоид да победи. Не дека беа подобри туку за инает на пцуењето на тие питбулите од трибини. Затоа во клубот нема спонзор да влези, а тој што е главен си заминува за одредено време поради овие работи. Детето не останата поради тоа што некои ги форсираја татините синчиња, а малиов си газеше од кадети.

Чекај до Јуни-Јули кога ќе биде интересно :). ФК и РК ќе делат иста судбина само не знам која ќе биде поцрна.

Ќе дојде и во РК Пелистер србин, а Алушот ќе си продолжи со аптекарите. Каква багра бе.

Па еве тренерот ти е спортски во соработка со играорчето. Не можат долговите да ги исчистат. Убаво напишав дека ФК и РК ќе делат иста судбина од 01.07 ама кој ќе биде поцрна тоа ќе покаже времето. Има многу информации низ чаршија :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom