V
Viktoranius
Гостин
Кирца, твојот е 171 цм, а мојот е 196. Тоа се 15 сантиметри повеќе, и комотно може да игра на СФ позиција. А играчите на крилните позиции и центарите сите знаеме дека се поскапи.
Си се опарил.Да и ја ќе зголемувам салата.Иначе победа над Охрид и тоа на гости 77-81.Ѕверови новиот играч што го земав 28 поени Радулович стандарт на почеток имаше 11 скока за 5 минути од кој 7 офанзивни после мислев овој ќе се здиве лом ќе го напраи.Сепак на крај го победив.Цела утакмица тесно беше.Изгубив на утакмицава со бест тим секако 95 посто се знаеше дека ќе одат кајнего 2-та бода ама ме радува мене ова Your team played a League Match and received 416.200 from tickets![]()
Нема што да смрди отвори статистика на утакмица и се ќе ти стане јасно. Центар нема Шоути па затоа.Струмица 59 скока,Шоути 22.Одма станува јасно.Јас изгубив 5 разлика дома од Катастрофа. Што кој кур ми требаше да пробувам нова тактика на таков тежок меч и јас незнам. Сеа следните 2 се пак тешки, губам со Пелистер, а со Гокче ќе биде тешко ама ќе атакувам на победа.
Пелистер изгубил .. ова смрди.
![]()
Какво заебавање ми треба таа победа.Што последна утакмица им е и така не го сметам Вуијадинович бидејќи ќе ме сканта.Победа над Тетово,го развалив околу 70 разлика,конечно добра игра на новото засилување кое после третата утакмица покажува зошто е во редовите на Партизан Драгонс,идно коло играм со Креатив,одам на победа.
Кирца глеј тепај го ти тој Лионс колку можеш повеќе,не ги штеди играчите![]()
Хехе, тоа е брат, ептен се разочарав и јас, во 28 коло прв поразЈас изгубив 5 разлика дома од Катастрофа. Што кој кур ми требаше да пробувам нова тактика на таков тежок меч и јас незнам. Сеа следните 2 се пак тешки, губам со Пелистер, а со Гокче ќе биде тешко ама ќе атакувам на победа.
Пелистер изгубил .. ова смрди.
![]()
Сега на крај кога ќе ти дадат 7 500 000 или колку и да даваа за прво место...Хехе, тоа е брат, ептен се разочарав и јас, во 28 коло прв пораз. Се надевам дека ќе изгубам и од тебе. Без уште еден ПФ , ептен тешко ќе ми биди, ама неќам да трошам пари сеа посекако влегвам во Суперлига така да ќе купам на крај на сезона ко ќе имам уште некој денар плус
![]()