- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 24.464
- Поени од реакции
- 41.789
... ајде и јас да напишам нешто,само на градите, на грбот, на рамењата, и да се мислам за под пазуви дали да ставам под пазувите.
... твојата природа е таква и не треба да те загрижува, е сега што не е пријатно според твое мислење на понежниот пол и тоа си во право, па се трудиш да бидеш како тие посакуваат и те разбирам, ама замисли што кошмари има иста особа како тебе што има влакна, а е женско? што мака има таа, што да направи, нели?
When you take your shirt off #hair #hairy #backhair
Insert funny comments.Subscribe and help me reach my dreams.Check out the rest of my journey! https://www.youtube.com/playlist?list=PLHhPSzp9KeTLrBuVxpafQMDW...
... ама ти си машко и тоа е добро што е најмал проблем што си рунтав на поголема површина, тоа ќе си го решиш само и само со бричење со квалитетен брич или во поново време уште побзо и пософистицирано без последици- со машинка, а после задолжително третирање со 70% алкохол на местото и пафкање бебешка пудра за да не би дошло до инфицирање, ако ти е сува кожата секој втор ден може да намачкаш некоја хидрантна крема да омекне кожата и ништо друго, после ќе си го повториш третманот и тоа е тоа!

... со бричење влакната повторно ќе пораснат, но барем раснат правилно во ист правец сите, нема поткожни влакна, нема иритација, формирање бубулици, инфекција на фоликули на влакната што сигурно ќе го добиеш со восок или со депилацијата.
... со восок депилирање само треба да си малку мазохист и да трпиш болка на корнење на тој восок на тие осетливи места каде имаш влакна, цел грб и гради не е шала ептен голем површина, а влакната пак ќе пораснат, наместо една недела, после две, дали вреди таква болка за една недела побрзо бричење, јас мислам не!
... депилација со хемикалија, како насочуваш крема за депилирање, го гори влакното на хемиски начин и се остранува само површински, коренот си останува и после две недели ситуацијата на почеток, но со многу иритации, црвенило на кожата и можни појавување на флеки или неможност да користиш повторно крема за депилација, дали ти треба тоа? јас мислам Не!
... има и ласерско остранување на влакната, но лично и на тоа не сум присталица да со зрачење се острануваат влакната делувајќи на кожата која не знаеш понатака како ќе реагира затоа што е и тоа орган дел од телото!

Заклучок:
посмирена, понестресна, побрза, понемање последици работа на остранување на влакната од телото било на кое место и на најсетливото е со брич или машинка и точка, крај на муабетот, све друго е мижи да те баем, природата никој не може да ја спречи, влакната мора да излегуваат, твоето е само на брз и неболен начин да ги остраниш, а тоа е со бричот или во поново време со машинка!

https://www.youtube.com/shorts/h-6OKFyPOj0
STOP SHAVING YOUR BODY AND DO THIS INSTEAD! - Trimming Length recommendations
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
... исклучително опасно хемиското разорување на кожата, затоа има временски колку се држи со претходен тест на неалергиска реакција, внимавај Sledge Hammer не ти треба дополнителни здравствени проблеми!Озбилно е ова, не се заебавам - ако стварно немаш никој „да ти ја стругне кремата позади“, ич не ставај! Ако ја оставиш малце подолго, одма ќе ти се иритира кожата. Јас на вратот позади со таква крема сум направил изгореница ко жар некој да ми ставил. Не се зафркавај.
... иако салонските прописи според нивната лиценца за работа при депилирање не смеат да користат локален анестетик (лидокаин) сепак често тоа го прават, а посебно кај спортистите ако веќе салоните не ги мачкаат им препорачуваат самите тоа да го купат и направат непосредно пред сесијата за депилирање, така да не знам јас тоа кој колку издржува, болката е иста, нема тука прв пат боли, а втор пат не, влакно е влакно боли кога се корне и прв пат и секој пат, прагот на толеранција на болка е различен и зависи од многу работи, па и од тој анестетик кој ти се аплицира, па дури во состав на самиот восок, а ти не си свеснаНема врска.
Зошто мислиш дека педери се депилираат?
Си видел пливач со влакна?
Неее, педери се сите нели..ај сега примери да не давам за спортисти, но ниедна жена нејќе многу рунтав маж.

Последно уредено: