Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
1771028247614.png

Mora da se igra se sho si platil jbg, pa makar i 5 evra da se :icon_mrgr:
Ne e losa inace. Onaka, fast pace-reaction igrica za vo intervali od 30 min max.
Автоматски споено мислење:

Slain, uste edna heavy metal igra.
Ili slusas metal radi igrive, ili pa igras vakvi igri radi metalot... :D

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 469598

Mora da se igra se sho si platil jbg, pa makar i 5 evra da se :icon_mrgr:
Ne e losa inace. Onaka, fast pace-reaction igrica za vo intervali od 30 min max.
Автоматски споено мислење:

Ili slusas metal radi igrive, ili pa igras vakvi igri radi metalot... :D
Слушам метал отсекогаш, тоа е плус за игриве, но и сакам да сменам нешто во гејмингот кој ми станува некако досаден. Би играл периодов ретро аркејд стил на игри.

Слушам метал отсекогаш, тоа е плус за игриве, но и сакам да сменам нешто во гејмингот кој ми станува некако досаден. Би играл периодов ретро аркејд стил на игри.
Dali bese ti toj so koj se hajpavme na Doom saundtrakovite? :icon_mrgr:

Hitman - world of assassins....

Со паузи и се навраќам веќе неколку години, стално има нови и нови варијанти за извршување на мисиите.
Ме фатило инат да ги завршувам мисиите без колатерална штета односно убиство само на метите во мисијата.

Dali nekoj ja igral Divinity Original Sin 1 ili 2? Mi e sledna na listata koga ke ja zavrsam BG3 (vekje 70 saati vloziv i sum vo tretiot del). Majstori za vakvi igri.

Dali nekoj ja igral Divinity Original Sin 1 ili 2? Mi e sledna na listata koga ke ja zavrsam BG3 (vekje 70 saati vloziv i sum vo tretiot del). Majstori za vakvi igri.
Сите ги фалат Divinity Original sin, нема да погрешиш. Таман баш пред новата Divinity, ја им се спремам али нешто друго ќе ми одлвлече внимание.

Divinity кецот беше добра, двојката неколку пати се обидувам да ја играм и поради некоја причина секогаш се откажувам уште на првото ниво на островот/затворот.

Прегледај го приврзокот 470507

Prvpat igram btw.

Sakav i dvojkata da ja kupam, no ke pocekam nekoja podobra ponuda.
....
Eh, ne docekav vakva prilika i za Bloodborne...
Излегоа сега плачки дека Bluepoint требало да прави римејк на Bloodborne откако ги затворија. :ROFLMAO:

Пиши за last of us, баш ме интересира како ќе поминеш и со двојката кога ќе дојде на ред. Мислам дека ја има на пс каталогот и може за месечниот пакет од ~7 евра да ја поминеш ама ти си писи гејмер… нема кракната? :ROFLMAO:

Го пробав демото на Nioh 3, самошто сфатив зошто се популарни игриве, гејмплејот е прилично заразен. Се мислам да ја купам сега. Инаку ништо сериозно периодот, чекам Crimson Desert искрено. Ваков хајп за игра одамна не постоел, а и мене ми се допаѓа сѐ што покажаа до сега. Се надевам ќе достигне очекувањата и ќе се изгубам 2-300 саати.

Излегоа сега плачки дека Bluepoint требало да прави римејк на Bloodborne откако ги затворија. :ROFLMAO:
Da, go procitav toa. No i ovojpat nemase da bidi port za PC. Taka barem procitav.
Пиши за last of us, баш ме интересира како ќе поминеш и со двојката кога ќе дојде на ред. Мислам дека ја има на пс каталогот и може за месечниот пакет од ~7 евра да ја поминеш ама ти си писи гејмер… нема кракната? :ROFLMAO:
PC sum ti ja Bajo, do groP :icon_mrgr:
...
Vo prvite saat-dva me ubi igrata. Tutorial delot epten nekako dosaden mi se vide. Ili pa mozda jas ocekuvav
nesto drugo...
Ali momentalno sum vo dobra inercija i popoleka mi gi popolnuva ocekuvanjata koi gi imav.

Da, deluva clunky na momenti, ali graficki epten e ispolilrana i sredena.
нема кракната?
Odamna ne sum igral nesto kraknato.
Konecno posle tolku mnogu gaming na gaga, resiv da investiram i jas vo gamingot... Poslednive 3-4 godini strogo legalno :LOL:

• Љубов
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom