Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Da, go procitav toa. No i ovojpat nemase da bidi port za PC. Taka barem procitav.

PC sum ti ja Bajo, do groP :icon_mrgr:
...
Vo prvite saat-dva me ubi igrata. Tutorial delot epten nekako dosaden mi se vide. Ili pa mozda jas ocekuvav
nesto drugo...
Ali momentalno sum vo dobra inercija i popoleka mi gi popolnuva ocekuvanjata koi gi imav.

Da, deluva clunky na momenti, ali graficki epten e ispolilrana i sredena.

Odamna ne sum igral nesto kraknato.
Konecno posle tolku mnogu gaming na gaga, resiv da investiram i jas vo gamingot... Poslednive 3-4 godini strogo legalno :LOL:
Поштовање, обично кога склопуваш нешто трајно, примамливоста во тоа беше што барем не сите игри ќе ги плаќаш 50-60-70 евра. Респект!

Кецот TLOU е beloved од целиот свет, но за мене остана TLOU2 таа што го дефинира универзумот и таа што остава гејмерска трага, но сепак го подели светот. Само за неколку игри како TLOU2 можам да го употребам мемето:

Absolute Cinema GIF

Интересно што Renoir излезе во search бидејќи Clair e една од другите. Јас и серијата TLOU ја гледав паралелно кога го преигрував ремастеред кецот, комплетна имерзија.

Have fun

AC Unity , решив поново да ја изиграм и е прекрасна , ми беше прва игра кога купив пс4 не ја доиграв тогаш , сега одам до крај апсолутно секоја мисија секој кофчег секое ќоше е веке поминато , остана уште малку.

Игра од 2014 година изгледа маестрално во секој сегмент , можеби на почеток комбатот и скокањето е малку различно од другите AC игри но навикнуваш . После неа незнам што , можеби Shadow но ке ја чекам на акција.

Се мислам да ја почнам Detroit: Become Human ако немој ја има играно да каже импресии мислење .?

Излегоа сега плачки дека Bluepoint требало да прави римејк на Bloodborne откако ги затворија. :ROFLMAO:

Пиши за last of us, баш ме интересира како ќе поминеш и со двојката кога ќе дојде на ред. Мислам дека ја има на пс каталогот и може за месечниот пакет од ~7 евра да ја поминеш ама ти си писи гејмер… нема кракната? :ROFLMAO:

Го пробав демото на Nioh 3, самошто сфатив зошто се популарни игриве, гејмплејот е прилично заразен. Се мислам да ја купам сега. Инаку ништо сериозно периодот, чекам Crimson Desert искрено. Ваков хајп за игра одамна не постоел, а и мене ми се допаѓа сѐ што покажаа до сега. Се надевам ќе достигне очекувањата и ќе се изгубам 2-300 саати.
Daa i jas cekam Crimson Desert mnogu ja ispofalija.Ako ja biva ke ima shto da se igra dodeka izlezne Gta6

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
1773329049335.png

Prvi impresii posle 2-3 saati gameplay...

Amm, ne znam kako da opisam. Deluva cudno i neobicno. No toa e samo poradi faktot sto nemam igrano turn-based igri dosega.
Imam po nekolku saati iskustvo so BG2 i DOS2, ali nisto od toa ne zavrsiv i premalku e za da veke sum naviknat na stilot.

Me bendisuva environment artot, no dizajnot na karakterite mi e dosta somnitelen i ne znam dali mi se dopaga ili ne. Karakterite deluvaat dosta neobicno, isto kako vo Dishonored na primer. No sfakam, toa im e stilot sto gi pravi unikatni na nekoj nacin i ne treba da e kritika.
A da bidam iskren Dishonored stilot mi se dopagase.

Igrava vizuelno mi deluva najslicno so Greedfall. Toa e nesto najblisku sto sum go igral vo smisla na vizuelnost i kako igrata izgleda.
Mozei zatoa sto i dvete igri se od francuski studija, inspirirani od francuskiot art od periodot na Baroque/Belle Epoque, 17-18-ti vek.
A inace zanrovski kako igri se dosta razlicni.

Imam cuvstvo sto mi veli deka ke me bendisa, no da ne nosam zaklucoci prerano.
Dali pikot ke bidi nad Elden Ring? - Iako Elden Ring ne mi e broj 1 FS igra, mislam deka toa malku tesko :)

A eve ako moram nekoja kritika da navedam, bi rekol - animacii i nekoi graficki segmenti koi deluvaat dosta dated (duri decenija). No nema veze, mi treba samo dobar gameplay i dobra prikazna (sto mislam deka ja ima) za da gi marginalliziram tie stvari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom