Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... како да напишам да не бидам погрешно разбрана, не знам зошто не читаш дека тоа училиште не било обично туку било специјализирано за одредени деца како идни муслимански лидери,во ред, мешано училиште, првичното инфо беше дека се работи за женско еве во право си!
(ако сметаш дека тоа дали е машко/женско го менва фактот дека до сега се 85 мртви тогаш извини!)

Oficijalno potvrdi Iran deka ajtolahot e mrtovДали уште нема ништо скроз официјално за старецот од Иран многу велат дека е жив и сеуште ја води војната
Многу љубиш да се правиш кловн мме.Vanlok поназад рече дека во војна не е битно да се победи, туку да се преживее; а ако ги изорат дома, им убијат врвот, им прекинат развивање нуклеарно оружје и сѐ останато, Трамп тоа ќе го парадирал како “воен пораз”, а ете не бил. И не знам зошто се битни победите на Трамп ако е нели само нечија кучка.

Нема никаква официјална потврда од Иран дека Ајатолахот е ликвиридан.Oficijalno potvrdi Iran deka ajtolahot e mrtov
Тимчо и Мицко најостро че го осудат ова.Мртов е.
Во меѓувреме додека нашата влада мириса туѓи ануси, кој сака и има желба може да подрка на сликите од Тел Авив.
Прегледај го приврзокот 471002
Прегледај го приврзокот 471003
Прегледај го приврзокот 471004Прегледај го приврзокот 471005
Не бе, па на Фокус јавилеНема никаква официјална потврда од Иран дека Ајатолахот е ликвиридан.
Почнаа да паѓаат и првите проектили во Ерусалим.
И Фокус објавиле, според извори од Иран, дека починал.

Автоматски споено мислење:
Не бе, па на Фокус јавиле
Само уште Иран да објават, со извори од Иран... И готова е работата. Така јас кај Моника Белучи запнав а 50% беше завршена работата.![]()
Fars Agency: The news of the martyrdom of the daughter of the leader of the revolution, his son-in-law and his grandson has been confirmed
Through contact with informed sources in the Supreme Leader's house, it was unfortunately confirmed that the daughter of the leader, her husband and their son were martyred.
It is also said that one of the wives of the son of the leader of the revolution was martyred in the Saturday morning attack.
Класични мафијашки пробисветски методи... Еј фамилијата му ја таргетираат заради деморализирање. Ама пази ја димензијата: Овој е религијска личност, за Шиитите е нешто како Папата за Католиците. Замисли Папата да има ќерка (ете внука де, од сестра/брат), и ја убиваат со мажот и децата топтан.Најверојатно семејството му го ликвидирале.
Кој месија бе пријателе. Овие ниту една космичка сила или актер од познатата за човек митологија не ги спасува од злочините кои ги имаат сторено.Еден посебно интересен детаљ, кој некако поминува незабележан-војнава против Иран е „насловена„ како „Епски бес„, или во превод со религиозен речник, тоа значи „удар од ѓаволот во голем обем со долгорочни последици„.
Настрвеноста од чифутините и протестантските ционисти не е случајна, оти им е потребна што поголема количина од човечка крв, која ќе го забрза доаѓањето од нивниот месија...