Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Да да се поинтересна станува суперлигата... Иначе и јас тепав ова коло со 26 разлика против четвртиот на табелата.. Честитки и до останатите..

Честито нека ти е.
Кога не е ден не е.Само ради еден ретардиран изгубив да му ебам мајката.Одма е стаен на продажба.Се заебав што погрешка Алија наместо 3,2 четвртини сум го стаил.На крај поебав работа.Честито ханибал.Сеа Ред Девил пред мене.Следно со брат ми таму губам и Кузер ќе тепа и ќе ми бега 2 бода.
Тој што го продаваш колку го даваш ќе го биде ли за мојот тим дај пиши да видам колку е јак

Тој што го продаваш колку го даваш ќе го биде ли за мојот тим дај пиши да видам колку е јак

Старост: 24
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 190
Тежина: 90 Индекс Вештина: 46.640
Плата: 89.538 (+10% FPF) Одбрана: 11
Слободна Бацања: 10 Два Поена: 11
Три Поена: 8 Дриблинг: 6
Додавање: 4 Брзина: 9
Позиционирање: 6 Скокови: 5
Искуство: 5
Овој кај тебе ќе ора ќе ги праи дар мар.Моментално го шиткам за 4,5 милиони а ако го сакаш толку би ти го дал за 4 милиони.

Старост: 24
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 190
Тежина: 90 Индекс Вештина: 46.640
Плата: 89.538 (+10% FPF) Одбрана: 11
Слободна Бацања: 10 Два Поена: 11
Три Поена: 8 Дриблинг: 6
Додавање: 4 Брзина: 9
Позиционирање: 6 Скокови: 5
Искуство: 5
Овој кај тебе ќе ора ќе ги праи дар мар.Моментално го шиткам за 4,5 милиони а ако го сакаш толку би ти го дал за 4 милиони.
Овој ќе прави растур кај мене само немам пари ај можеби ќе продадам овие што ги ставив на продавање па ќе има пари за него,до кога му е тој рок на трансфер

Овој ќе прави растур кај мене само немам пари ај можеби ќе продадам овие што ги ставив на продавање па ќе има пари за него,до кога му е тој рок на трансфер

За 3 дена ама ако не го продадам пак ќе го ставам.Колку пари имаш ти?

3 дена е на секој

За 3 дена ама ако не го продадам пак ќе го ставам.Колку пари имаш ти?
Во минус сум 1 милион ама ставив 4-5 играчи да се продаваат така да имам барем 3 милиони и нешто од спонзор плус дома играм во вторник изгледа или среда од влезници ќе земам само дај боже да не се продаде:)ама оваа сезона нема шанси да влезам во 3 лига 10 бода ми бега 1от а сега како оди тоа колку одат во 3 лига

едит:ме регристрира Егзотик во македонска лига па сега чекам тим најверојатно ќе ми дадат така да спремајте се доаѓам:vozbud::vozbud:

Офтопик: Ги замолувам модераторите да го сменат насловот на темата, т.е. српскиот збор обавезно да се замени со македонскиот задолжително.

Хаха, кај друже се фати баш за тоа.:)

Иначе Акси те чекаме во македонска лига, заеби тоа таму ептен заебан тим имаше дадено.:)

Хаха, кај друже се фати баш за тоа.:)

Иначе Акси те чекаме во македонска лига, заеби тоа таму ептен заебан тим имаше дадено.:)
Да бе позаебан неможеа да ми дадат :)

Истово го напишав и на националниот форум еве и овде.... колку за компариција..
Навистина никогаш досега не било олку интересно како оваа сезона....Почнаа стварно да дуваат топли струи....Еве малку за компарацијаЧ
- КК ВУЈАДИНОВИЌ премногу почнува да му се доближува на КК КУМАНОВО (дали тоа поради неговата желба за неиграње на играва или нешто друго).. и самите знаеме каков натпревар одиграа овие две екипи кадешто КК Куманово за влакно се извлече со тројка на 15 секунди на крајот...
-Тука се и Битолски Уништувачи на забава, Колибри И МЗТ-Скопје бивши Чернобил кои и тоа како можат да и го загрозат животот на гореспоменатите екипи...
-Потоа две просечни екипи кои секогаш се на средината на табелата КК Охрид и Македонија...
-и останатите да не ги набројувам..сите имаат шанси да обезбедат бараж и преку него да обезбедат опстанок...
-за другата сезона наверојатно влегуваат Когој со својата екипа која е пресилна за 1.1 и Свислион Пелистер истотака една интересна екипа...
-А за по неколку сезони во суперлигата се очекуваат доста добри екипи кои сега газат низ подолните лиги како на пр: Брзјак Војвода, КК Видуше, Горани Баскет, Гоко Јунајтед , Предаторс, и уште мн други...

Моја е екипата Свислајон Пелистер во 1.2 дивизија. Спремам сеа тим за следна сезона во Суперлига, да обезбедам опстанок преку бараж барем. Имам сеа 5 милиони, па што ќе се собери на крај на сезоната да има 1-2 квалитетни засилувања, па би требало целта да биди возможна :)

Јеееееееееееееееееееееееееееееееесссссссссссссссссссссссссссс ми дадоа тим во македонска лига:vozbud::vozbud::vozbud: Вардар скопје се вика ама ќе му сменам името во 2.1 дивизија играм 12 место оваа сезона немам шанси ама наредната се надевам во влез во 1 лига:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Истово го напишав и на националниот форум еве и овде.... колку за компариција..
Навистина никогаш досега не било олку интересно како оваа сезона....Почнаа стварно да дуваат топли струи....Еве малку за компарацијаЧ
- КК ВУЈАДИНОВИЌ премногу почнува да му се доближува на КК КУМАНОВО (дали тоа поради неговата желба за неиграње на играва или нешто друго).. и самите знаеме каков натпревар одиграа овие две екипи кадешто КК Куманово за влакно се извлече со тројка на 15 секунди на крајот...
-Тука се и Битолски Уништувачи на забава, Колибри И МЗТ-Скопје бивши Чернобил кои и тоа како можат да и го загрозат животот на гореспоменатите екипи...
-Потоа две просечни екипи кои секогаш се на средината на табелата КК Охрид и Македонија...
-и останатите да не ги набројувам..сите имаат шанси да обезбедат бараж и преку него да обезбедат опстанок...
-за другата сезона наверојатно влегуваат Когој со својата екипа која е пресилна за 1.1 и Свислион Пелистер истотака една интересна екипа...
-А за по неколку сезони во суперлигата се очекуваат доста добри екипи кои сега газат низ подолните лиги како на пр: Брзјак Војвода, КК Видуше, Горани Баскет, Гоко Јунајтед , Предаторс, и уште мн други...
А мене ме нема море, шо го згазив на два пати Гоко Јунајтед(последниот пат со 20 разлика у гости):):)

Како што кажав, го победив Гоко Јунајтед со 20 разлика у гости, овој пат МВП беше тој стариот Thomas Carre` со 23 поена, 3 оф. , 8 деф. скока, 4 асис. и 2 блока. Исто така одличен беше и Julien Van de Bergen со 12 поена, 4 оф. , 13 деф. скока, 2 асис. , 1 блок и 2 украдени топки. Значи по втор пат ја добив битката за второто место, во следните 3 утакмици, имам 2 фиксни победи, бидејќи една играм со Шоути(Свисјалон Пелистер), многу подобар тим има од мене, ама овој пат не се давам така лесно, ако го тепам имам големи шанси до крајот на сезоната да го задржам второто место и да влезам у Супер лигата.:vozbud:

У купот се паднав со Лузерот, ќе играм без најјаките играчи и не се замарам, ќе се концентрирам на утакмицата со Шоути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom