Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум задоволен од поразот 89-49 од Куманово. Интересно кога ми играл новиот играч во 2 четвртини Куманово не направил предност, добар е во одбрана има 13.
Сега следно се надевам на изненадуваењ против Битолски, а после би требало да победам тесно против Тетово и Кирца :smir::vozbud::vozbud:

И јас сум задоволен од поразот 89-49 од Куманово. Интересно кога ми играл новиот играч во 2 четвртини Куманово не направил предност, добар е во одбрана има 13.
Сега следно се надевам на изненадуваењ против Битолски, а после би требало да победам тесно против Тетово и Кирца :smir::vozbud::vozbud:

Мене ме тепаш гарант.Само нема да е тесно многуу убдливо ќе е.

Абе не ми отвара Чаразај нешто. Битолски има ли некој повреден играч, чисто за да се израмната силите на теренот :salut:

Еее значи немам многу среќа, ќе се вратат и двајцата најверојатно:salut:

Од 20:00 ја играме претпоследната утакмица од квалификацииве во У-21, против Венецуела, која има доста појаки играчи од нас, ама во групата сме пред нив, изгледа нивниот селектор не се замара превише со селекцијата.
Идеме по 6-тата победа во 13-тиот дуел.

Или тој не се замара,или те премногу се замараш!:vozbud:
Се зезам,браво добро ја водиш репрезентацијата толку се можностите,сите купуваат готови играчи,вклучувајќи ме и мене тоа е главен проблем.:toe:

Или тој не се замара,или те премногу се замараш!:vozbud:
Се зезам,браво добро ја водиш репрезентацијата толку се можностите,сите купуваат готови играчи,вклучувајќи ме и мене тоа е главен проблем.:toe:
Па добро, мали ни се можностите, не си ти крив, таквите клубови како мојот и твојот не може да купуваат и влечат нон-стоп млади играчи и да ги тренираат, се очекува тоа од големите клубови...

Еве го новиот играч што би требало да го купам за 2 часа. Принуден сум да купам добар центар, ако сакам опстанок во лигата.

Форма: 4 Старост: 22
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 218
Тежина: 126 Индекс Вештина: 41.728
Плата: 72.563 (+10% FPF) Одбрана: 7
Слободна Бацања: 7 Два Поена: 9
Три Поена: 7 Дриблинг: 6
Додавање: 4 Брзина: 4
Позиционирање: 7 Скокови: 10
Искуство: 8

Малце е дебел, али ќе вработам личен тренер, ќе го ослабеам.

Вечер играм со Лузер у гости,како ќе го јадам само.
ЦЦЦ

Малце е дебел. :pos2::pos2:

Иначе ќе видиме Вац, нешо се плашам за вечерашнава утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom