Не знам зашто ама осеќам има повише од 20, 23, 25 на пример...Ако нема тој 20 за скокови ја главата сместа ја сечам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зашто ама осеќам има повише од 20, 23, 25 на пример...Ако нема тој 20 за скокови ја главата сместа ја сечам.
И јас сум задоволен од поразот 89-49 од Куманово. Интересно кога ми играл новиот играч во 2 четвртини Куманово не направил предност, добар е во одбрана има 13.
Сега следно се надевам на изненадуваењ против Битолски, а после би требало да победам тесно против Тетово и Кирца :smir:![]()
Абе не ми отвара Чаразај нешто. Битолски има ли некој повреден играч, чисто за да се израмната силите на теренот :salut:
Еее значи немам многу среќа, ќе се вратат и двајцата најверојатно:salut:
Па добро, мали ни се можностите, не си ти крив, таквите клубови како мојот и твојот не може да купуваат и влечат нон-стоп млади играчи и да ги тренираат, се очекува тоа од големите клубови...Или тој не се замара,или те премногу се замараш!
Се зезам,браво добро ја водиш репрезентацијата толку се можностите,сите купуваат готови играчи,вклучувајќи ме и мене тоа е главен проблем.![]()