Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Da de, nasite se se univerzitetski obrazovani, gospoda od ljuge so odat tamu :facepalm:

Што има врска образованието па сега или интересно ти е само да контрираш ? Убаво ти викаат нашите се интегрираат таму, почитуваат закони и слично не се познати на пример како овие што си ги ставил на профилна по дрога, оружје и општо криминал.

Па не реков дека се.
Те прашав да кажеш еден од нив што нападнал некој германец.
Ime prezime sakas i maticrn broj ?
Eden kup gi znam so lezeja ili uste lezat po zatvori vo Eu.
Ne be stvarno, so vi e muabetot, vo koj film zivejte ?

Нема ништо нормално у тоа да праиш отчет за 100 дена мандат у филхармонија со клавири со химни со курци со палци со црвен тепих и останато трошење пари на апсолутни глупости.
Која беше потребата од ова само не ми е јасно и кој нормален човек ова го праи у другиве земји еве најискрено, едно е отчет да даваш, друго е да организираш вакви кринџ настани. 2026 е, и види ги што прават, ама изгледа тоа е и одлика на колективното IQ кое го има овој народ, инаку зашто некој нормален при здрав памет би организирал ваков евент, освен ако не знае дека тоа поминува кај нас.

Ова со авионов е друга приказна, не знам со кое лице претседателката кажуе дека други ја дупчеле за нашиов авион, ова е една од оние работи кои апла никогаш не се десиле, нити пак некој било што им рекол на таа тема нит па се замарал со каков авион патуваат нашите политички делегации, али тоа тргам на страна. Мицко глеам вика ќе се молиме да не падне на тоа сме спаднале, додека земјава тоне во сиромаштија секоја година све повеќе и повеќе они глеј со што се замараат, авионот и организирање на кринџ фестивали за 100 дена отчет за градоначалник.

И сега следниот аргумент е, ама комуњарите што правеа ... и така у тој наш патетичен тажен магичен круг, док не умреме.

Последно уредено:
Da de, nasite se se univerzitetski obrazovani, gospoda od ljuge so odat tamu :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Epten ne sakat. Eden znam od so si zaziveal so gazdata, ovoj biznisot ke mu go predael. Ete do tolku ne sakale.
Daj be ne si prajte filmoj.
Ima i takvi da ama premal e brojot.

Nasite duri se tolku integrirani sto e porazitelno i na decata im davaat iminja Nicolas mesto Nikola, Lucas mesto Luka, Andreas mesto Andrej, Chris mesto Kristijan, Johannes mesto Jovan isto kako Noah, Leonie, Leonardo itd.

Dva zbora ne znaat da guknat germanski ama deteto im se vika Noah Stefanovski i koga ke se vratat vo mkd (imam i takvi primeri) lele sto napravivme mi go zezaat detevo na skolo

Нема ништо нормално у тоа да праиш отчет за 100 дена мандат у филхармонија со клавири со химни со курци со палци со црвен тепих и останато трошење пари на апсолутни глупости.
Која беше потребата од ова само не ми е јасно и кој нормален човек ова го праи у другиве земји еве најискрено, едно е отчет да даваш, друго е да организираш вакви кринџ настани. 2026 е, и види ги што прават, ама изгледа тоа е и одлика на колективното IQ кое го има овој народ, инаку зашто некој нормален при здрав памет би организирал ваков евент, освен ако не знае дека тоа поминува кај нас.

Знаеш на школо кога е тромесечје, па рано е за кецови и ставаат професорите произволни тројки и четворки, па дома се влегува триумфално со ливчето.
Епа така нешто.

• Хаха
Reactions: Syn
Што е погрешно во тоа отчет да се даде? Па да се знае кој што направил.

Кога не си направил ништо и само крадеш, нормално дека нема што да се пофалиш пред народот.

Кога не си направил ништо и само крадеш, нормално дека нема што да се пофалиш пред народот.
А бре Ронче, па сите работиме и не се фалиме, за тоа се зема плата нели...или ај сега секој нека прави спектакл, нека изнајмува сали, синкир измислил нешто ново.
НА Орце му е тоа работа и можеше на обичен прес со новинарите да даде извештај за сработеното за 100 дена.
Требаше ли да се луксузира по твое мислење.
Уште има ѓубре во градот, уште нема превоз, автибусите се толку прљави што не им се гледа ни боја ни врата ниту прозор..и ред други работи.
Платил ли за салата мене ме занима?

Па убаво е пишано во постот, отчет е едно, организирање на карневали за отчет е само по себе лудост, во 2026, кога лесно секоја информација може да допре до секого, нарочито ако контролираш пар медиуми, која е потребата од вакви кринџ евенти на кои секако се трошат пари за да се организираат?
Забеганост е ова класична, еден нормален нема на нашето политичко тло, или се неспособни, или се лопови, или се тотално забегани у нивните глави.

Па убаво е пишано во постот, отчет е едно, организирање на карневали за отчет е само по себе лудост, во 2026, кога лесно секоја информација може да допре до секого, нарочито ако контролираш пар медиуми, која е потребата од вакви кринџ евенти на кои секако се трошат пари за да се организираат?
Забеганост е ова класична, еден нормален нема на нашето политичко тло, или се неспособни, или се лопови, или се тотално забегани у нивните глави.

Сеа ако за тебе е кринџ за мене не е. Се јача духот на народот кога има такви ствари. Славиме победи и позитивни промени. Само неспособните што не направиле ништо може да не се фалат.

Ima i takvi da ama premal e brojot.

Nasite duri se tolku integrirani sto e porazitelno i na decata im davaat iminja Nicolas mesto Nikola, Lucas mesto Luka, Andreas mesto Andrej, Chris mesto Kristijan, Johannes mesto Jovan isto kako Noah, Leonie, Leonardo itd.

Dva zbora ne znaat da guknat germanski ama deteto im se vika Noah Stefanovski i koga ke se vratat vo mkd (imam i takvi primeri) lele sto napravivme mi go zezaat detevo na skolo
Jas ne rekov deka se site, no ne e ni zanemarliv brojot. Ovde da citas ke si pomislis se od tuka samo Majki Terezi odat na zapad, a realnosta e deka prvi sto gi znaeja fintite i kanalite za da mu ja zduvnat od tuka bea bas takvi likovi.

Да не ви е гајле зошто ние не си ја гледаме работата, питајте ги србите зошто они не си ја гледаат својата. - Тошковски

Прегледај го приврзокот 470192

Магија е во прашање за начинот на кој „травата„ се нашла на другата страна од границата...или попросто кажано, „Грижо моја, прејди на другиот„.

Ime prezime sakas i maticrn broj ?
Eden kup gi znam so lezeja ili uste lezat po zatvori vo Eu.
Ne be stvarno, so vi e muabetot, vo koj film zivejte ?
Да ако имаш. Или не мора тоа, најди еве вест некоја дека етнички македонци, не шипци, не цигани нападнале и опљачкале некој германец или пак групно силувале некоја тинејџерка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom