Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    782
Germany’s Defence Minister Boris Pistorius-“There is nothing left in the stockpiles that can be provided to Ukraine.”

Ej, па подобро гулаби отколку меѓу себе да се јадат... Напредок, нели според британска штампа, до пред некој месец од немање за јадење со канибализам морале да преживуваат (а ладно е, не може корења да се копаат)?
Oд Х погоре преведено

Русија е безнадежно слаба и нејзините војници мора да јадат гулаби, но ние мора да се подготвиме за војна бидејќи Русија е неизмерно моќна и може да ја освои цела Европа. Ако ја доведувате во прашање логиката, вие сте руска предност, затоа само прифатете ја доблесната омраза и безумното воено потпалување на вашата политичка класа и нивните стенографи во медиумите.

Сега кој од двата болда е точен....
најверојатно Brian McDonald има конфузија во мозокот.

Ваљда овој пат ќе го наполнат со вистински експлозив?
не знам со што ама украинската рада не се состануваат пратениците веќе неколку дена,наводно стомачен вирус имале сите

Како е сега во Украина после овој настан пред 12 години?
Колку од овие помалку од 1 % од населението во Украина што биле на плоштадот, сега посакуваат да можат да се вратат во времето и да ги обесат сите тие што ги буцкаа да учествуваат во државен удар кој беше увертира во губење десетици милиони жители, убивање и/или осакатување на повеќе од милион најработоспособни мажи, уништување на целокупната инфраструктура (и иднина). Колкумина? Веројатно скоро сите, сите што сеуште се живи (а не се во марионетската власт).

Ванчо, пуши кур педеру
Златикевичиус, придружи му се лицемеру. Ванчу пцуе колне и се заканува дека ќе ме тепал (се преплашив, гаќи ми се тресат) ама бан само мене Зошто си таков? дали е до сексуална ориентација или педерлук у душа, не знам

У онака темава ќе заврши месецов по последни случувања....
Гаси тема одма

Ванчо, пуши кур педеру
Златикевичиус, придружи му се лицемеру. Ванчу пцуе колне и се заканува дека ќе ме тепал (се преплашив, гаќи ми се тресат) ама бан само мене Зошто си таков? дали е до сексуална ориентација или педерлук у душа, не знам
Зошто бе да те тепам? Глеј се колку си утепан уште друг да те тепа... Туку прво ми дојде да те прашам за што воопшто зборуваш ама ми текна со каков човек си имам работа. Ајде биди љубезен направи ни колективна услуга на сите и одмини ме. Во широк лак.

Кога те прашуваат љубезно, врати со иста мера па нема да мораш да плачеш вака. Срамота е, постар човек вака да се однесува.

У онака темава ќе заврши месецов по последни случувања....
Гаси тема одма
Што ти е поентата со видеово?
Зарем мислиш дека има и такви кои повремено ги следат настаните дека не знаат за ориентацијата на Мицика и неговата екипа?,
Дека е отворено против РФ и Кина и дека и по цена на бугаризација на Македонците-Македонија сака во ЕУропска!?

Oчекував на Мицковски изјавата проукраинска да му биде повеќе.
Тој PURL прогамот е веројатно за равој на руските сили на начин ... праќање на цели на кои РФ че веџба!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom