- Член од
- 6 февруари 2022
- Мислења
- 1.273
- Поени од реакции
- 4.761
Germany’s Defence Minister Boris Pistorius-“There is nothing left in the stockpiles that can be provided to Ukraine.”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oд Х погоре преведеноEj, па подобро гулаби отколку меѓу себе да се јадат... Напредок, нели според британска штампа, до пред некој месец од немање за јадење со канибализам морале да преживуваат (а ладно е, не може корења да се копаат)?
Ваљда овој пат ќе го наполнат со вистински експлозив?ќе игра орешник пак деновиве ,таква е прогнозата
не знам со што ама украинската рада не се состануваат пратениците веќе неколку дена,наводно стомачен вирус имале ситеВаљда овој пат ќе го наполнат со вистински експлозив?
Зошто бе да те тепам? Глеј се колку си утепан уште друг да те тепа... Туку прво ми дојде да те прашам за што воопшто зборуваш ама ми текна со каков човек си имам работа. Ајде биди љубезен направи ни колективна услуга на сите и одмини ме. Во широк лак.Ванчо, пуши кур педеру
Златикевичиус, придружи му се лицемеру. Ванчу пцуе колне и се заканува дека ќе ме тепал (се преплашив, гаќи ми се тресат) ама бан само мене Зошто си таков? дали е до сексуална ориентација или педерлук у душа, не знам
Што ти е поентата со видеово?У онака темава ќе заврши месецов по последни случувања....
Гаси тема одма
Тој PURL прогамот е веројатно за равој на руските сили на начин ... праќање на цели на кои РФ че веџба!Oчекував на Мицковски изјавата проукраинска да му биде повеќе.