Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требаше да го шитнат за тие пари.Овој Балеба како да не му се игра повеќе фудбал, го вадат уште во 20 минута, а Јунајтед за него нудеа 120-130 М.![]()
Одвај го чекам денот кога ќе го продадатНе знам зошто го форсира Гакпо, брат мој е дно еден период. Дај го Киеза нека трча нека се глупира таму.
Мислам дека Јунајтед беше спремен да им даде до кај 80, мооожеби 90 преку сила. Ама Брајтон го стави на ист пиедестал како Каиседо, и му бараа 120-130 милиони, мислејки дека Јунајтед ке им ги даде. Од оваа гледна точка, гадно се заебаа. Дечкото не знам дали има 1 утакмица завршено до крај, ова денес беше катастрофа.Требаше да го шитнат за тие пари.
Исто и Митома, имаа понуда од 90 милиони фунти.
Сега за џабе ќе ги дадат
Да и Фергусон не го спомнав погоре.Мислам дека Јунајтед беше спремен да им даде до кај 80, мооожеби 90 преку сила. Ама Брајтон го стави на ист пиедестал како Каиседо, и му бараа 120-130 милиони, мислејки дека Јунајтед ке им ги даде. Од оваа гледна точка, гадно се заебаа. Дечкото не знам дали има 1 утакмица завршено до крај, ова денес беше катастрофа.
Брајтон успеаа да одерат еден куп клубови со суми за нивни играчи, ама и гадно утнаа со преценување на некои нивни играчи кога имаше реален интерес за нивен трансфер. Еван Фегусон, околу кој се крена фама дека е новиот Хари Кејн, 100 милиони цена, сега кој знае каде игра фудбал, се изгуби од фудбалската мапа. Митома исто, глава не крена од повреди, Балеба кој знае дали и за 50-60 ке го продадат летово ако продолжи вака. Тој нивниот газда е покер играч, ама блефот некако не му работи во последно време.
Огромна глупост направи гркот што го избрка Нуно на почетокот на сезонатаUtter woke nonsense или како и да беше.
Играа и купови.Нека ме поправи некој, но мене оваа информација ми изгледа погрешна.
10 победи на 25 натпревари = 40%
Во ПЛ 6 победи н 18 натпревари = 33%