Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
епа вака момци...има некој што е заинтересиран да ми објасни малку повеќе за овој менаџер...ако има некој со добра душа нека ми пише на пп и нека остави мсн ....пожелно би било да биде ајсшустер :vozbud:

не за друго туку да имате уште еден кумановец победник ви лигите

А

Ајсшутер

Гостин
Кога ќе си дојдам од школо ќе ти пишам како што е на MSN ако не ти се чека а и Кирца на бајги има објаснувано пиши му.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Кога ќе си дојдам од школо ќе ти пишам како што е на MSN ако не ти се чека а и Кирца на бајги има објаснувано пиши му.

чекам прво тим да ми дадат...имав јас пред едно 2-3 месеци направив...ама или е избришан или освојува титули сам ...хаха..
не отвара јаху нешто за да вида пасс на тој стариот усер...а отприлика за колку дава тим ??после колку време??

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
чекам прво тим да ми дадат...имав јас пред едно 2-3 месеци направив...ама или е избришан или освојува титули сам ...хаха..
не отвара јаху нешто за да вида пасс на тој стариот усер...а отприлика за колку дава тим ??после колку време??
За 1-2-3 дена, зависи.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
хахах што лажеш ... за 15 мин ми дадоа :pos2::pos2::pos2:
така ми се погоди среќата....па мислам дека имам и уште една среќа...

Godine: 16
Umor:
Visina: 197
Težina: 96 S.Index: 21.631
Plata: 43.457 Odbrana: 7
Sl. bacanja: 6 Dva poena: 7
Tri poena: 7 Dribling: 7
Dodavanje: 7 Brzina: 5
Rad nogu: 7 Skokovi: 5
Iskustvo: 0

16 години а погледнете АСИ(с.индех) незнам како се вика тоа во кошарка во фудбалки менаџер е аси....
ај пишете вашите најдобри играчи па да направам споредба каков ми е тимот и бла бла
и има некој од тука девизија 2.2 ??? јас сум таму

едит:колку е највисока оценка што може да ја има еден играч на пример за шут или скок брзина бла бла

едит 2: хахахах и прв сум во лига....хахах колку среќа имам значи...али сега во поголема девизија со овие играчи има да го јадам

А

Ајсшутер

Гостин

Umor:

16 години а погледнете АСИ(с.индех) незнам како се вика тоа во кошарка во фудбалки менаџер е аси....
ај пишете вашите најдобри играчи па да направам споредба каков ми е тимот и бла бла
едит:колку е највисока оценка што може да ја има еден играч на пример за шут или скок брзина бла бла
едит 2: хахахах и прв сум во лига....хахах колку среќа имам значи...али сега во поголема девизија со овие играчи има да го јадам
Сречко ти го даде Мелеарди го банираа незнам оти иначе јас сум во твоја лига 4-тиот Macedonian Warriors .

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Сречко ти го даде Мелеарди го банираа незнам оти иначе јас сум во твоја лига 4-тиот Macedonian Warriors .
Ти ли си овој

2008-12-16 19:30
Liga K.K.Maleardi 77 Pregled Macedonian Warriors 58

хехехехе...па добро де што има везе...ај да тргнам од нула ако не вака поинтересно ќе биде ...и сега заврши сезоната???одам во прва лига сега??? или во девизија 2.1 ?? кој има таму од форумов ??

бај д веј намали шут за три..имаш катастрофален учинок...пробај со нешто друго..

и зошто имам 0 евричиња...што да правам сега хаха ни име неможам да сменам .. ми бара 50 000

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Umor:

Ivica Radulović (384756)

Име Тима: skopje celticks Слава: Хваљена Будућа Звезда Препоручене Позиције: Центар
Форма: 3 Старост: 25
Умор:
Висина: 208
Тежина: 108 Индекс Вештина: 99.627
Плата: 110.064 (+10% FPF) Одбрана: 12
Слободна Бацања: 9 Два Поена: 5
Три Поена: 4 Дриблинг: 7
Додавање: 3 Брзина: 7
Позиционирање: 6 Скокови: 18
Искуство: 11
Еве го мојот најак.За ништо не го давам.За 15 милиони би размислил.Тек наредната сезона.

Марчело ти треба околу играва?

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Дај нека пишат сите што беа шампиони на некоја дивизија...Да видиме колку кајганџии шампиони имаме!

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Дај нека пишат сите што беа шампиони на некоја дивизија...Да видиме колку кајганџии шампиони имаме!
јас сум шампион во 2.2 ххаха

Нашиот нема да биде Кумановец :)
Сепак Кумановец стана шампион :pos2::pos2: :drk::drk::drk:Ajшустеру

во последната утакмица ова те направиле :jaj::jaj:

хахаха малку зезање..абе да влезев пред утакмицава во тимот...да ти пуштев...ама добро е и вака сега ќе играш бараж!!

и да ...Ајшустер со овие што играш за промоција....сите се послаби од тебе...само тој еден има играчи со по 15-16 000 SI ...само со добра тактика ќе ги победиш...смени малку...играј на шут од поле ..или преку центри..не си наместил тројки...2 неможеш да победиш..

Три Поена:
6/23 (26.1)%

на што личи ова :vozbud:ова е од утакмицата против мојот тим
Два Поена:
15/36 (41.7)%
шут за два за разлика од три пфф каде каде подалеку...изразено во проценти ...
ајде почнав и стратег да изигравам...а само прв ден ми е во оваа симулација :pos2::pos2::pos2:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
ТОП!И јас сум на дивизија 2.1.......а кога ке зеам пари за тоа?????:wink:
Недела ден после бараж утакмиците.
Ми се падна Вајт вулфс и плус дома играм треба да биде 50+.Може сака да ми врати што го тепав во купот.Да не му давам лажна надеж сеа.
Инаку распродажбата очна пола тим ми е на продажба инаку се укинува трансфер компаре сами ќе си ги проценувате играчите.:wink:

А

Ајсшутер

Гостин
Сепак Кумановец стана шампион
Местена работа бе такви се сите Кумановци иначе викаш си ме тепал ме тепаше ама предходниот газда имаше јаки играчи бе не се сега ти овие што ги имаш ти зар си мислеше со овие.

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Местена работа бе такви се сите Кумановци иначе викаш си ме тепал ме тепаше ама предходниот газда имаше јаки играчи бе не се сега ти овие што ги имаш ти зар си мислеше со овие.

хахахха ако ако...мене кирца ме научи лом да правам...ќе видиш..само ми дојди во лига...т.е чекај ме мене да се вратам во 2.2 ..зашто ќе губам ваму ептен...али еве го тренер доага од 6 000 000 ..и тако даље :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom