Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
On December 6, 2018, the FBI opened a child sex trafficking investigation into Jeffrey Epstein.
On the same day, his Little St. James island company wired $4,373.17 for six 55-gallon drums of sulfuric acid totaling 330 gallons total, to be shipped to the island.

Same day. Same date. 12/06/2018.

Ова нешто ко Бели Вук што ги бањал со киселина остатоците ?! o_O

1000022175.jpg

Бајден според овој фајл наводно стрелан во 2019. Пишан во неколку наврати како Бидан на фајлов , исто ко индиец да си играл со ворд. Више и се прашувам за веродостојноста на фајловиве , само галама и ентертејмент ќе испаднат.

Прегледај го приврзокот 469191

Бајден според овој фајл наводно стрелан во 2019. Пишан во неколку наврати како Бидан на фајлов , исто ко индиец да си играл со ворд. Више и се прашувам за веродостојноста на фајловиве , само галама и ентертејмент ќе испаднат.
Фајловите се веродостојни. Што значи дека поминале низ мејл сандачето на Епстин. Ама не значи дека секој со кој се допишувал е нормален, или не лупа глупости.

Сигурно не укиселувале туршија. :unsure:
Со оглед дека се канибали нема да ме чуди и да си спремале туршија за кога немале тазе да извадат на софра.

Прегледај го приврзокот 469191

80% е фејк и обработено да изгледа вистина, се пазело и на најмалите детали. Со која причина тек ќе покаже времето.

Time travel. :pos:

Ова со Епштајн, Банон и цистерна сулфурна киселина се поинтересно станува. :D

80% е фејк и обработено да изгледа вистина, се пазело и на најмалите детали. Со која причина тек ќе покаже времето.

Time travel. :pos:
Абе не џабе Стивен Хокинг му бил другарче меѓу другото, го има финансирано Харвард со неколку милиони за некои истражувања, MIT и т.н., фрлал пари за развој на АИ, квантни компјутери, генетика долговечност и што не.
Автоматски споено мислење:

1770710037737.png
:D

Последно уредено:
Фајловите се веродостојни. Што значи дека поминале низ мејл сандачето на Епстин. Ама не значи дека секој со кој се допишувал е нормален, или не лупа глупости.
Значи некој некогаш можел свашта да му напише на Епштајн со знаење дека потоа истото може да се „толкува“ од јавноста? Посебно ако тој некој бил од МOСAД, ЦИA (или од нивните газди).

Кога грдата вистина ионака искача на виделина, подобро закопај ја во куп глупави теории на заговор (и попатно закопај по некој неподобен политичар или непријател).

Абе не џабе Стивен Хокинг му бил другарче меѓу другото, го има финансирано Харвард со неколку милиони за некои истражувања, MIT и т.н., фрлал пари за развој на АИ, квантни компјутери, генетика долговечност и што не.

Прегледај го приврзокот 469202
:D
Многу Холивудски филмови не се научна фантастика туку документарци за иднината. Терминатор е најдобриот документарец за случувањата шо не очекуваат.

Ова со Епштајн, Банон и цистерна сулфурна киселина се поинтересно станува. :D

На крај и Волтер Вајт ќе испадне замешан.

HAxVuQob0AAOS5O

Последно уредено:
Има 149 документи со beef jerky, што им е шифра за човечко месо. Буквално се опседнати со тоа, кризираат доколку снемаат, лабораториски го испитуваат, имаат стручно лице кое им го спрема, си праќаат по ДХЛ.

U9 дава 54 резултати, поврзани повеќето со pizza, што им е шифра за дете, ама U9 им е баш посебен доживљај ( under 9 ).

Ова ако не се слуги на Сатаната, не знам што се.

Последно уредено:
Никогаш не мислев дека ќе го кажам ова. Но, се согласувам комплетно.

Да ама и оваа игра им е излитена и никој веќе не ја верува. Кога и да не им чини нешто - Русија е крива. Ова не им врви повеќе.
Во овај случај светот ќе речи океј Путин го платил да ги шпионира што прават.
Ова е тоа што неможеш да го смениш - тоа што правеле не е крив ни Путин ни Русија туку нивните изопачени умови.
А тоа што и во ваков случај Русија им е крива ги прави работите само побетер. Реков уште пред неколку години оваа земја смрди на крај, на труло, однатре. Никој не ме веруваше, да не го цитирам ни братот @Justae Verum кој еднаш ми рече дека тој кој имал моќ ќе си ја користел како му чини. А ако Македонија и Србија биле толку моќни - сами да го кладеле Бил Клинтон пред Хагот. Ова беше кажано *со многу потсмев.*
А јас му кажав дека кога ќе дојде време јас да се смеам послатко ќе е.

Но, ете згрешив. Не ми е дојдено до смеа. Стомакот ми се превртува и веќе неколку дена ми се гади од одвратностите кој ги прочитав.
Човекот што не излегува од бункерот без проверка од КГБ решил онака чисто од релаксација да му се јави на Џефри и да го праша дали има место на островот зошто му е досадно во Кремљ. Важи.

Они ги имаат Бил Клинтон, принцот Ендру и целата елита од Вол Стрит снимени, ама они за Путин се фатиле.

Проекција на сопствениот срам и комплекси од пониска вредност. Ништо друго.

Путин веројатно го читал ова уште пред тие во Вашингтон да дознаат дека постојат.

Го изгледав вчера интервјуто со копуков https://www.youtube.com/watch?v=wkQUaHpDAYs
Паметно копилево, многу паметно, ама демонизирано до срж. Го заебавале можеби како мал и ете го производот.....умот е страшно моќна работа. Комплекси и нарцисоидност го дотерале до дното.

Back
На врв Bottom