Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова горе е за тие што следат познато (патем дечкото Васе кој загина со таа надстрешница Нови САД работеше во центарот за обука на пилоти)
Оваа тема ја бараш. Ако дојде до војна, тогаш слободно пиши во таа тема за ВОЕНИ СУДАРИ.е јбг @Vanlok , или отвори нова тема или кажи му на админот да брише ако толку ти смета, а прашањето е следно:
![]()
Pepe Escobar : The Global Fallout From Striking Iran
Pepe Escobar : The Global Fallout From Striking Iranwww.youtube.com
OKОваа тема ја бараш. Ако дојде до војна, тогаш слободно пиши во таа тема за ВОЕНИ СУДАРИ.
Не сум го гледал видеото, немав време... Обично ги гледам во серија кога ми искача некоја работа во работилница, па слушам додека работам.OK
Абе остави темата ја па мислиш сите читат/разбират што е речено/напишано!
И повторно избегна со одговор (гледам дека си активен на дадениве теми и даваш свој придонес), а прашањето беше:
-Си слушнал на некое место или во некое време за да се вака јавно говори дека КСА има од 4-7 нукес?
Па не мора да се гледат цели 30 мин. затоа ставив и време, а инфото е содржано во некои 2-3 минути.Не сум го гледал видеото, немав време... Обично ги гледам во серија кога ми искача некоја работа во работилница, па слушам додека работам.
Се зборува веќе некое време дека Саудијците имаат понекој ас во ракавите. На толку пари и не е ни чудно.
Погрешен тајмстамп си ставил, многу подоцна зборауваат за Саудијците. По транскриптот го барав и најдов, многу слабо имам време деновиве. Еве го моментот со правилен тајмстам:-Си слушнал на некое место или во некое време за да се вака јавно говори дека КСА има од 4-7 нукес?