Него го измалтретираа многу, го јадеше курот....секако доста има направено.
Така е. Нѐ донесе до тука. Нема што да бараме повеќе. Го пушти цепелинот и наше е да закуцаме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него го измалтретираа многу, го јадеше курот....секако доста има направено.

Ти текнуе ли кога идеше у Ареа 51 пред 20 год.?Така е. Нѐ донесе до тука. Нема што да бараме повеќе. Го пушти цепелинот и наше е да закуцаме![]()
И ја брат мислу дека цело планетарно срање започна од Розвел 47'.Ти текнуе ли кога идеше у Ареа 51 пред 20 год.?
Тоа беа легендарни времиња, он е меѓу првите што јавно онака отворено збореше. И за тоа и за 9 11 и за доста други работи. Доста има и претерувано ама доволно се покажа како точно.
Ехе времиња. Во Bohemian Grove кога им се мушна сите чакнат го правеа. Кај и да ќе се обвистини и ова :Ти текнуе ли кога идеше у Ареа 51 пред 20 год.?
Тоа беа легендарни времиња, он е меѓу првите што јавно онака отворено збореше. И за тоа и за 9 11 и за доста други работи. Доста има и претерувано ама доволно се покажа како точно.
Ја би отишол подалеку, Џон Ди и Едвард Кели и енохијанската азбука.И ја брат мислу дека цело планетарно срање започна од Розвел 47'.
Исту годину е формирана Ција, а следеќу Израел.
A следеќу Орвел гу напиша 1984.
Хелоу Ворлд.
Поише незнаемо од што знаемо што смо.
Знам дека знаеш дека сам љубител и на двоицата!!!Ја би отишол подалеку, Џон Ди и Едвард Кели и енохијанската азбука.
![]()
Terence McKenna on alchemist John Dee, the language of angels [enochian] and UFOs. WEIRD TALES.
Terence McKenna tells a story about alchemist John Dee, the language of angels and a ufo encounter.Terence McKenna playlist: https://youtube.com/playlist?lis...www.youtube.com

Maxvell ?Болна глупача е и жена му: https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 6/EFTA00008874.pdf
Татко и на Максвел бил тој што почнал со овие работи, наводно тој и го врбувал Епштајн преку ќерка му…. Така да не ме чуди и оваа теоријаMaxvell ?
Таа не е му е жена, туку соработничка. Некој викаат дека можи и да е мастермајнд.
Во тестаментот нејзе и остава само 5 милиони долари од 100 милиони.
50 милиони и остава на неговата последна девојка, белоруска манекенка, плус 38 каратен прстен кој што го планирал за да ја земи за жена.
Путин во моментов!![]()
Каков таков. По фајлови го нема. Искочи* поголем господин од овие у Гучи мучи.Путин во моментов!![]()