Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Што е битно кој дозволил и зошто дозволил? На кој начин тоа го менува крајниот заклучок дека западната елита е компромитирана педофили сатанисти.
Пишав и претходно и со и без документите се е веќе на виделина за оној кој сака да ја виде вистината
Mислиш дека ова е ментална гимнастика? Ништо уште не си видел од ментално-гимнастичките способности на @Human
Но има еден аспект не неговиот ама во некоја генерална таква насока: Имено дека овие што ги гледаме како се копрцаат, они и не се вистинската „елита“ туку јавните фаци, нивни заменливи измеќари практично. И дефинитивно со ова нѐ десензитивираат за уште поголеми срања што се дешаваат и тек ќе се дешаваат. Го промовираат „новото нормално“. Како што тоа го прават од Холивуд па наваму.

Светот почнува да гледа, со гадење на Америка. Зошто самите го пуштија ова во јавност, е единствената непозната во оваа равенка.

Овие па пољаците ебате гнојот шо испаднаа им ебам тоа сервилната нација, незнам кој е по пичка од народ они или французите. Требало да ги растурат таму во 39та и да не постојат повеќе.

Прегледај го приврзокот 468658
Можиме да сонвиме да бидиме како Полјаците.Економијата им оди нагоре,една од најмоќните армии ја имаат во Европа и за разлика од другите по никоја цена не примаат од оркиве од исток.Хомогена и цврста нација.

Можиме да сонвиме да бидиме како Полјаците.Економијата им оди нагоре,една од најмоќните армии ја имаат во Европа и за разлика од другите по никоја цена не примаат од оркиве од исток.Хомогена и цврста нација.

Џабе, пак го смукат на америте без никаква логика во тоа алкохолизираната тиква. Цел свет знае дека овој е еврејски шпион и јасно е на каде оди агендата, они запнале кгб и Путин.

Се надевам после Украина они ќе бидат следни за отстрел.

Џабе, пак го смукат на америте без никаква логика во тоа алкохолизираната тиква. Цел свет знае дека овој е еврејски шпион и јасно е на каде оди агендата, они запнале кгб и Путин.

Се надевам после Украина они ќе бидат следни за отстрел.
Зошто да бидат за одстрел?Си играат мудро,имаат голем економски развој,нацијата им е чиста и хомогена.Имаат патриотски дух и не дозволија разни нео-либерали да им го перат мозокот.Еден од ретките бастиони во Европа каде шо не дозволија орки да им серат по улици и да им ги силоваат жените.Воук агендата не поминува кај нив.Не ми е јасна твојата одбивност кон Полска.Ништо не ни зграшиле баш напротив имаат позитивно мислење за нас.Многу Македонисти се од Полска.

Абе сам Трамп ви вика дека ако извадат све ќе треба Алкатраз нов да изградат ебави тоа небањатите.
Ај нема ова спас се знае чие масло е.

Сега овие што биле педофили и што се палеле на јадење бебиња или што таму правеле тоа некој добро го користел.
Сите знаеме кој може дае биде тоа.
еве почнав ја по слики да отварам

ова ми личи на уред за снимање и прислушкување

Тие гнасни работи си имаат кривична и правна дефиниција, педофилија, проституција, финансиски криминал, и какви не уште гнасни работи кои не можеме да ги смислиме.
Сатанизам е само матење вода под кое тие гнасни работи ќе поминат невидливо и неказнето.

Наречи ги со нивното име, не под превез на некаков сатанизам. Речи педофилија, речи силување, речи перење пари, речи уцени, речи убиства, речи политички и финансиски игри.

Зборувајќи за сатанизам и симболи само им помага на овие гадови да го раздводнат муабетот и дискурсот кон нешто невидливо, недостижно.

Овие се земни лудаци, криминалци, и нивни криминали, не се дела на лукавиот или некој друг.
Ако ова шо го правеле психопативе не е сатанизам не знам шо е.Се заебававме со љугето шо се занимаваа со теории на заговор ама ова испадна многу пострашно.И тоа по се изгледа е многу мал процент од она шо го знаеме како јавност.Кузнајт уште какви гнасотии се имаат дешавано.

До сите кои го следат игроказот “Епштајн“

Колку пријави (во САДистан и надвор) до сега се поднесени врз основа на објавените материјали ?
Некој изјави ако се покренат обвиненија (на база на фајловите) над 98% Фашингтонци треба да свират клавир!

Мене искрено ме чуди како голем дел од луѓево во државава, па и на форумов сега дознавте за ова ? За еден народ затруен со десингерици, цеци и турбо фолк ништо не ме чуди. :)
Веќе годиниве се пишуваше за цел тој болен круг од педофили во Холивуд, докази за кралската фамилија, па и сликата од Бил Клинтон во женски фустан кружеше по интернет пред јавно да излезат фајловите.
Целата симболика на холивуд е објасната односно разоткриена во филмот Eyes Wild Shut од Стенли Кјубрик, а за некој што не го гледал филмот на јутуб најдобро во 3 дела го има објаснето дечкото потпишан IDIOKRATIJA каде што сите детали поврзани со темава ги има објаснато на српски.

Потврдено. Чиј асет бил. Па јас незнам да не треба да одиме да го прашаме Џефрија сега опет за да им стане јасно на копучанва што кењаат сега дека не било ама тоа. Пак Путин и Русија биле. Не бе пријателчиња.

Реков јас новинарчињата и тие буљашите што релавитизираат сега. Истата судбина како жртвиве нека ја доживеат.
Дури и човечноста ја загубиле одродени членови.
Претходно истите проповедаа дека Сад требало да нападнат врз Иран па пред некое време…

Еве ги се јавија со беседите и дриблањата.
Еве уште од мене

линк директива:
Насловот на меилот е крипи as fuck.

еве и со тој Султанот

Овде хвалоспеви за Нетанахју:

Шо е со украсов? Крипи.

Сликава ме потсеќа на шизофренија, таа на ѕид. https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 1/EFTA00000056.pdf

Зашо има црнец дете како да чека воз? https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 1/EFTA00000060.pdf

Мене искрено ме чуди како голем дел од луѓево во државава, па и на форумов сега дознавте за ова ? За еден народ затруен со десингерици, цеци и турбо фолк ништо не ме чуди. :)
Веќе годиниве се пишуваше за цел тој болен круг од педофили во Холивуд, докази за кралската фамилија, па и сликата од Бил Клинтон во женски фустан кружеше по интернет пред јавно да излезат фајловите.
Целата симболика на холивуд е објасната односно разоткриена во филмот Eyes Wild Shut од Стенли Кјубрик, а за некој што не го гледал филмот на јутуб најдобро во 3 дела го има објаснето дечкото потпишан IDIOKRATIJA каде што сите детали поврзани со темава ги има објаснато на српски.
Грешиш, не дека сега дознаваат, туку ОДБИВАА да поверуваат.
...види кој здраворазумски човек би одбил да поверува во такви монструозни дејанија, на сајтови кои повремено ги следам уште пред 10-15 години нашироко се разглаба сето ова.

Последно уредено:
Некој може сега дознава. Јас пример сега гледам факти. Едно е ние искрено да си збориме, и Русија да ги плука или Хамас. Пример. Знаете како ја мрзам Америка од петици. Ама кога Министерство за правда ќе пушти свои гомна по вода. Шо ги пасам ја

Елон е изгубен во време и простор, којзнае што му се вртело во главата, овие користат сленгови како ќе има пица (деца) на забавата, овој им вика земете пилешки крилца за мене. :facepalm:

Некој може сега дознава. Јас пример сега гледам факти. Едно е ние искрено да си збориме, и Русија да ги плука или Хамас. Пример. Знаете како ја мрзам Америка од петици. Ама кога Министерство за правда ќе пушти свои гомна по вода. Шо ги пасам ја
Најпосле си најде тема по твој вкус :)

Не велам дека сите и претходно слушнале нешто во врска со... ама поголемиот дел на форумов ми изгледа писмен (при што не мислам да знае да чита и пишува) и не вервам дека за прв пат се среќаваат со темава.
Во ред следи ја само треба/мора да знаеш дека многу работи се работат под површината, па така и во случајов, некој си бара реванш и обични работи ги прикажува како смак на светот и како и секогаш прво за одстрел ќе се најмалку инволвираните а крупните риби како и секогаш ќе избегнат одговорност па ако треба и WW3 ќе започнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom