Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Кога имам мислење, не го кажувам за другите, го кажувам за себе. Кој сака нека се смее, не е проблем.

Иако Трамп лично не ги објави документите, динамиката и притисокот за нивното излегување се појавија исклучиво за време на неговитe мандати. Претходните претседатели и политички лидери ја избегнуваа оваа тема.
Брат, ништо лично, познааш ги работе у америчку политику, али до негде.
Тнка е граница што е тачно а што не.
Океј е Трамп, ама и мало дете знае дека и он е умешан, а овој е војна на две јаки фракцие у елиту.

Добар човек е:

Еве сеа читам

IMG_7820.png

Како збори за Иванка…
Да ми е мене родител ќе бегам шо подалеку после таков муабет.

Добар човек е:

Еве сеа читам

Прегледај го приврзокот 468595

Како збори за Иванка…
Дај постирај ги сите скриншотови...
Овака од еден, немам контекст, а и ми личи како Меланија да била интервјуирана.. може грешам, ама толку само можам да прочитам.

Брат, ништо лично, познааш ги работе у америчку политику, али до негде.
Тнка е граница што е тачно а што не.
Океј е Трамп, ама и мало дете знае дека и он е умешан, а овој е војна на две јаки фракцие у елиту.
Не го сваќам лично, само ја елаборирам мојата мисла.

Можеби е вмешан во нешто, ама дефинитивно не е вмешан со Епстин.
Добар човек е:

Еве сеа читам

Прегледај го приврзокот 468595

Како збори за Иванка…
Сума сумарум: someone told the FBI a story.

Никаде не реков дека е добар или лош, реков дека треба да му се заблагодариме за објавувањето на документите на Епстин.

Никаде не реков дека е добар или лош, реков дека треба да му се заблагодариме за објавувањето на документите на Епстин.
ne gi objavi trump dokumentite i istite ke bea objaveni koj i da bese pretsedatel.

ludost e da mislis deka nema vmesanost u sevo ova, branis lik za koj sto ima dokumenti deka evreite go drzhat u raka i ucenuvaat i deka e pedofil.

Напротив, нормализацијата која следи е доказ дека цел отпор против злото е отсутен. Доброто нема подлога веќе на Запад. Маските паѓаат, не им ни треба веќе одобрување за тоа што следи...тоа е доказ дека у моментов злото преовладува. Иако они наговестуваат цело време....ја од све што ни се даде како информација секогаш го издвојувам ова
Ја цело време зборам а некои ми се смејат...протестантите у комбинација со евреите и тајниве друштва се спремаат за доаѓање на нивниот месија и спремаат терен....или е тоа или тешко тролање ни прави некој, изборот е помеѓу овие две работи. Ја не верувам дека некој не трола.
Го имав заборавено ова... Еве мало потсетување.

Artists perform during a show on the opening day of the Gotthard rail tunnel - men playing construction workers and a bird above them - 1 June 2016
Image source,AFP/Getty Images
Image caption,
A topless woman decked as a bird hovered above actors representing the nine construction workers who died during the building of the tunnel

Tweet showing image of a woman holding a toy lamb to the sky, saying: Why is there a dead lamb?

Man dressed as a goat during the opening show directed by German director Volker Hesse, on the opening day of the Gotthard rail tunnel, the longest tunnel in the world - 1 June 2016

Tweet saying: We're opening a tunnel , and here are two people dressed as ibex pretending to have sex

Artists perform during the opening show directed by German director Volker Hesse, on the opening day of the Gotthard rail tunnel - 1 June 2016

Не е вмешан, само другарчиња си биле службено...

Едниот преварант со три банкрота и милион малверзации.. да не зборам со нула морал.. гад невиден!
Другиот асет на мосад, исто со конекции да исполнува желби баш на такви ликови..

Треба само два и два да собереш!
Автоматски споено мислење:

Го имав заборавено ова... Еве мало потсетување.

Artists perform during a show on the opening day of the Gotthard rail tunnel - men playing construction workers and a bird above them - 1 June 2016
Image source,AFP/Getty Images
Image caption,
A topless woman decked as a bird hovered above actors representing the nine construction workers who died during the building of the tunnel

Tweet showing image of a woman holding a toy lamb to the sky, saying: Why is there a dead lamb?

Man dressed as a goat during the opening show directed by German director Volker Hesse, on the opening day of the Gotthard rail tunnel, the longest tunnel in the world - 1 June 2016

Tweet saying: We're opening a tunnel , and here are two people dressed as ibex pretending to have sex're opening a tunnel , and here are two people dressed as ibex pretending to have sex

Artists perform during the opening show directed by German director Volker Hesse, on the opening day of the Gotthard rail tunnel - 1 June 2016
Епа затоа физиката стои закована у времето на Ајнштајн, Бор, Паули...

треба да му се заблагодариме за објавувањето на документите на Епстин.
Нели беше hoax и boring stuff? Јас имам една идеја, можеби нема да ти се допадне, но би било супер кул ако барем два три пати ни го почешаш тоа чешање, и на крајот на твоите сериозни постови го додадеш овој емот:

:kafence:

Верувај ми. It kills.

Го имав заборавено ова...
298E023C-8300-4DAA-B2CE-7BDEB40E1E57.png

Не ги објавувам дека ти рече нешто.
Само го мрзам пошто е гад и се докажува

Прегледај го приврзокот 468597

Еве кај читам.
Документот што го прикажа (Katie Johnson против Трамп и Епстин, 2016) беше:

- поднесен во федерален суд
- никогаш не беше доставен (served) на обвинетите
- никогаш не влезе во судска постапка
- доброволно повлечен од тужителката

Во 2016 година, кога Трамп првпат се кандидираше за претседател, беше поднесена оваа тужба, која подоцна беше повлечена поради недостиг на каква било суштинска основа и очигледна политичка мотивираност.

Не е вмешан, само другарчиња си биле службено...

Едниот преварант со три банкрота и милион малверзации.. да не зборам со нула морал.. гад невиден!
Другиот асет на мосад, исто со конекции да исполнува желби баш на такви ликови..

Треба само два и два да собереш!
Автоматски споено мислење:

Епа затоа физиката стои закована у времето на Ајнштајн, Бор, Паули...
Ова е политика, не математика.

Ако навистина имаа нешто против него, немаше да стигне до два атентати.

Фонтот е тој ама за една две величини поголем и таман ќе биде.
Класично замајување да им изгубиш трагот. Фонтот на годината ист е? Како пишувал имејлови лани? Поврзи 2 и 2.

:kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom