Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па надвор е фаулот…
Pa neka naprae faull togash ako e nadvor... inaku ako si gleal od livescore i mislish deka ovoj e momentot od koj dadovmr goll togash ok... inaku faullot ovde pocna nadvor no zavrshi vnatre... a ako ti mislish deka e nadvor, togash mozhe nadvor da sviri faull.

Летото според мене ќе се донесат најмалку двајца играчи за врска. Зависи од тоа и кој ќе замине покрај Касемиро (според мене Угарте 90 посто заминува). Мене повеќе ме плаши како ќе се одвива ситуацијата со Бруно. Реално тоа што го бара е премногу и не верувам дека нашите би прифатиле такви барања. Се надевам дека ќе најдат заеднички јазик за барем уште 2 сезони. Касемиро е играч за уште максимум една сезона и не верувам дека драстично би се сменила ситуацијата со него можејќи да штампа милиони кај Арапите.
Сега мора како знаат и умеат да обезбедат Лига на Шампиони наредната година

Ич не ми се допаѓа ова што Ламес нема една извадено од агол. До сега бар 5-6 пати го сликаа јако. Рефлексите му се добри, ама јак голман треба да знае да брани се.
Озбилно ова или саркастичен си?

Нема да можам да го прежалам Каземиро, едино да истурат 150 мил на средина, да го земат Андерсон по секоја цена, и уште еден исто топ профил на играч.

Најмногу ќеиф ми се направи што Куња кликна, веќе месец и нешто си ровари константно, дојдоа и головите.

Озбилен сум. :))
Последниве гола шо ги прими со шутеви од далечина никој ама баш никој не може да ги одбрани.
Си имаше он претходни примено некој лесни голови ама последниве 3 шо ги прими со вакви шутеви од Антони, Роџерс и Кевин ни еден голман не ги брани.

Јас сум ол ин со Касе да се проба да се промени одлуката и да се најде некоја солуција. Неговото искуство е злато вредно за тимов. Со правилна ротација по 50/60 минути на меч ќе биде од корист. Има физички предиспозиции, не се повредува често и може да помине уште 1-2 години. Ама стручњациве мислат друго.

И знаете што е поголем проблем? Тоа што на пазарот не гледам соодветен профил на играч кој може да ја игра таа позиција до Коби. Балеба е прелош сезонава, Андерсон повеќе е Рајс профил...бокс ту бокс играч, а Вортон исто изминатиов период е просечен. За сите тројца на пазарот на лето ќе ни бараат околу 100ка.

Уште вечерва нека најдат начин да го спаковаат Угарте, не можам да го гледам повеќе. Ндиди ќе ни заврши повеќе работа од него.

Судијата не досуди ништо, ако она на Мегваер беше старт за жолт и пенал, тогаш ова у најмала рака е фаул и црвен картон. Одлука која ќе донесеше сосема друг тек на натпреварот.
Моментот беше што веќе играчот на Фулам шутна па Мегваер го фаулираше
Иначе мора трендот да се запази секоја утакмица со пречка или статива, денес статива за 3:0 али јбг на крај убаво им ја зачука
Иначе колку и да мразам онакви цигански изведувања на пенали со тргни застани па подскокни овој на крај убаво високо ја лупна, ретко вече кој шитира така пенал високо

Ова што го прави Керик со тимот, ни малку не му иде во корист на Аморим. Многу селски потег е што месец дена откако му дадоа отказ, сеуште им се нема обратено на фановите кои го поддржуваа низ многу срамни порази, ниту пак има дадено било каква изјава. За греота молкот, многу цигански потег.

Сигурно ќе се повторам со многу од вас али Касемиро едноставно мора да се сочува, каков играч мајко мила...мора да биде тука дури се работи со доведен играч за негова замена! Куња е пес палајца ме радува. Се на се, доста позитива, да ги додадам Амад, Шешко дава знаци и дава гол кој му е препотребен, Коби си ја враќа надежта, Мегваер веќе стандардно итн. Не јадете гомна за голманчево само да појде на бајач, прв е во евроголови примање (што не се бранат). Кај е Аморим џентлменски да се јави што го испоштувавме прекупотребно а за 2 утакмици може да изгледа дека само ни го блицкал в очи на к*р да го качам и него и управава па и судииве? И Данте експертов нормално. Доргу го заборавив, мислам дека бев воздржан ама ако сум пројал гомна еве пак да ги јадам, само нека заздрави побрзо и полесно, братот напредна како со читови!

Сигурно ќе се повторам со многу од вас али Касемиро едноставно мора да се сочува, каков играч мајко мила...мора да биде тука дури се работи со доведен играч за негова замена! Куња е пес палајца ме радува. Се на се, доста позитива, да ги додадам Амад, Шешко дава знаци и дава гол кој му е препотребен, Коби си ја враќа надежта, Мегваер веќе стандардно итн. Не јадете гомна за голманчево само да појде на бајач, прв е во евроголови примање (што не се бранат). Кај е Аморим џентлменски да се јави што го испоштувавме прекупотребно а за 2 утакмици може да изгледа дека само ни го блицкал в очи на к*р да го качам и него и управава па и судииве? И Данте експертов нормално.
Да ми го бри*иш со зелено џамче. ;)

Ова што го прави Керик со тимот, ни малку не му иде во корист на Аморим. Многу селски потег е што месец дена откако му дадоа отказ, сеуште им се нема обратено на фановите кои го поддржуваа низ многу срамни порази, ниту пак има дадено било каква изјава. За греота молкот, многу цигански потег.

Види, не знаеш шо се дешавало зад завесата со управата, а мислам дека е било лом и е прав што е макс изреволтиран. Секако фановите не се криви за тоа, и како џентлмен треба да се обрати, ама секако тоа што му беше ветено и тоа што се реализира од управата беше небо и земја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom