Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Ништо ново за гнидите, одамна знаевме за ритуалите и сатанските жртвувања, јадење на бебиња, пиење на нивната крв за да не стареат, само овие "елитата" се познатите за во јавност и се слуги на оние со маски кои никој не ги гледа ниту им знае име и презиме, ако Гејтс, Буш, Клинтон, принцовите и кралиците имале вакви ритуали, не сме свесни какви имаат овие другите сигурно принесуваат жртви за бафомет, молох, луцифер-еврејскиот месија.

Нема нешто околу Трамп до сега. Маск коленичел да иде на островот но го одбиле. Најкомпромитирани остануваат принцот Ендру, Гејтс, Вуди Ален, Клинтон, Чомски и Стивен Хокинг.
Pa osven deka silival 13 godisno dete, ama ne znam moze toa ti go percepiras ko nesto normalno, pa zatoa si pisal deka nema nesto okolu Tramp sega iako ova prvo na spotlajt bese od noviot leak pa tesko deka si go promasil.

Pa osven deka silival 13 godisno dete, ama ne znam moze toa ti go percepiras ko nesto normalno, pa zatoa si pisal deka nema nesto okolu Tramp sega iako ova prvo na spotlajt bese od noviot leak pa tesko deka si go promasil.

тоа сум го испуштил, не знам како. Сега баш пребарав и ми искочи. Иначе многу гадно тоа што го читав.

Интересното е: Кога ова се објавува како само мал дек, којзнае што сѐ уште има во резерва.

Наместо да ги пуштат сите работи наеднаш вака со огромни паузи буквално ги деснзитираа луѓето. Срањава буквално се такви да во некои други понормални времиња оние би биле линчувани сите топтан... Како некогаш.
Автоматски споено мислење:

Иначе многу гадно тоа што го читав.
Делува неверојатно нели? Но има некои моменти за нив, можеби митови можеби не, ама кои со сила се цензурираат, игнорираат, и избегнуваат.

Нема нешто околу Трамп до сега. Маск коленичел да иде на островот но го одбиле. Најкомпромитирани остануваат принцот Ендру, Гејтс, Вуди Ален, Клинтон, Чомски и Стивен Хокинг.
Oвој!!!!!!!!!

1769897115207.jpeg

И јас не бев...:(

Дали си ти богат и светски познат бизнисмен, или политичар, или педофил ?

Јас не сум, па затоа сум тотално небитен во поглед на објавените податоци - во кои ме нема, исто како и тебе.

Ако не си ни ти, тогаш и ти си тотално небитен исто колку и јас.

Што се чудиме?
Западот е длабоко навлезен во декаденција ... се распаѓа сам од себе.....
... доволно е да се погледне филмската продукција, ликовите во филмовите и сериите се ред педери, ред лезбејки, нормални ликови и да нема..
... ја упропастија цела Марвел и ДЦ продукција .... скоро и да нема лик кој не е преобразен во педер или лезбејка... ние кој сме раснеле со тие стрип ликови сега ни е одвратно да ги гледаме на екраните.
... колку треба да си нетокму да 12,13 годишници сексуално малтретираш, кај ќе им оди душата, директно во деветиот круг во друштво со папата.
Порано реткост беше триесет годишник да не е во брак и со деца... сега бе ни на 40 и повеќе години не ни размислуваат за тоа, западот и биолошки изумира а вакумот ќе биде неминовно пополнет знаете со кого... со зајци кои се ненормално котат....

Дали си ти богат и светски познат бизнисмен, или политичар, или педофил ?

Јас не сум, па затоа сум тотално небитен во поглед на објавените податоци - во кои ме нема, исто како и тебе.

Ако не си ни ти, тогаш и ти си тотално небитен исто колку и јас.

За мајтап ми беше дописот...далеку од тоа дека ме поканиле, ама јас не сум бил присутен.

И г. Груевски.

Не е на листата на епстинскиот остров, ама е на листата на сејшелските генгбенг острови. Знам, четврта лига, ама сепак...

Back
На врв Bottom