Европско првенство 2026 [Данска-Шведска-Норвешка]

Каков копан Југо Костовски :facepalm:
Со рацете нааа гаа.... (гЛава), готов беше ма газомда речи :tapp:

Судиите посебна приказна и денес, од 40 гола до сега 29 од пенал се....

Најебиветер спорт го напраја ехф и ихф туку кај се најдобрите судии на светот да дат изјава за скандалот ? А таман државна пензија ќе земеја баш штета :pos: туку дисквалификацијата важи само за ЕП или и за нашето првнество ќе кажи нешто младиот прецедател на рфм

X
Најебиветер спорт го напраја ехф и ихф туку кај се најдобрите судии на светот да дат изјава за скандалот ? А таман државна пензија ќе земеја баш штета :pos: туку дисквалификацијата важи само за ЕП или и за нашето првнество ќе кажи нешто младиот прецедател на рфм
Ептен се во незгодно ако немат кредибилитет да судат европа зошто би имале во третото најако првенство да судат ? :lolzz:
А баш ќе добиваја пензија сеа и за то ќе биди малце заебано да му дат таква пензија на читери.

X

Ептен се во незгодно ако немат кредибилитет да судат европа зошто би имале во третото најако првенство да судат ? :lolzz:
А баш ќе добиваја пензија сеа и за то ќе биди малце заебано да му дат таква пензија на читери.
Јбг ќе продаваат кучиња ,мачиња и некоја птица до Србија плус од академијата за судии ќе земат пари не се за жалење ,само шо ако не судат нема да можат да го наместат превенсвото :drk:

Време е мислам Германија да ги гледаме во финале.

Ми се исполни желбата , се надевам на поголем отпор од главната фаза. Нека биде финалето понеизвесно од полуфиналињава.

Гидсел е веројатно единствената ѕвезда во светот на спортот која има 0 хејтери. Апсолутна играчина, ѕвер во двата правци, никогаш не се кара и расправа со судии и противнички играчи, само си ја игра својата игра и ги меле своите противници. Капа доле за овој мајстор, уживам да го гледам кога и да игра.

Гидсел е веројатно единствената ѕвезда во светот на спортот која има 0 хејтери. Апсолутна играчина, ѕвер во двата правци, никогаш не се кара и расправа со судии и противнички играчи, само си ја игра својата игра и ги меле своите противници. Капа доле за овој мајстор, уживам да го гледам кога и да игра.

Нема уште долго Балич , Карабатич и Хансен да се сметаат за врвот. Братот ќе си биде во своја посебна категорија.

Нема уште долго Балич , Карабатич и Хансен да се сметаат за врвот. Братот ќе си биде во своја посебна категорија.
Не знам за тоа ама тешка работа да го стигне Карабатиќ по број на титули. Јебига, Никола има трилион титули, овој во Фуксе нема скоро ништо, зборам на клупски план.

Не знам за тоа ама тешка работа да го стигне Карабатиќ по број на титули. Јебига, Никола има трилион титули, овој во Фуксе нема скоро ништо, зборам на клупски план.

Со оглед на тоа што од 2027 ќе игра со Питлик и Мем , милион титули incoming и за него.

Со оглед на тоа што од 2027 ќе игра со Питлик и Мем , милион титули incoming и за него.
Биди озбилен малце.
3 олимписки злата
4 светски
4 европски
3 пати најдобар играч во светот
3 ЛШ (Кил, Барса и Монпеље)
16 титули во француско првенство
9 титули во француски куп
4 титули во Бундес Лига
3 титули во германски куп
2 титули во шпанска лига
2 титули во шпански куп

Притоа не ги ставив титулите од супер купови, европски супер купови и слични. Свесен си кога ќе го достигне ова Гидсел? Уште 30 сезони му требаат за волку титули.

Биди озбилен малце.
3 олимписки злата
4 светски
4 европски
3 пати најдобар играч во светот
3 ЛШ (Кил, Барса и Монпеље)
16 титули во француско првенство
9 титули во француски куп
4 титули во Бундес Лига
3 титули во германски куп
2 титули во шпанска лига
2 титули во шпански куп

Притоа не ги ставив титулите од супер купови, европски супер купови и слични. Свесен си кога ќе го достигне ова Гидсел? Уште 30 сезони му требаат за волку титули.

Не ме јеби со францусково првенство.
Ќе го надмине без проблем во Бундеслига , првиве 5 шо ги наброја се најбитните.
Само златата изгледаат најтешко достижни , иако има едно веќе Гидсел. Заклучно 2030 ќе има веќе со Данска 3 европски тешко некој да ја сопре оваа машинерија од состав. Така да ќе има уште доста време и уште некое ЕП да лапне , прилично млад е.

Не ме јеби со францусково првенство.
Ќе го надмине без проблем во Бундеслига , првиве 5 шо ги наброја се најбитните.
Само златата изгледаат најтешко достижни , иако има едно веќе Гидсел. Заклучно 2030 ќе има веќе со Данска 3 европски тешко некој да ја сопре оваа машинерија од состав. Така да ќе има уште доста време и уште некое ЕП да лапне , прилично млад е.
Не ти е добро изгледа вака викендашки. :D

Топ играч е Гидсел, мене ми е омилен, ама никад нема да го стигне коцкарот по титули. Изгледа многу лесно се заборава што правеше Карабатиќ до 2015-2016 година пред да влезе во последната фаза од кариерата. Земи изгледај некоја снимка и ќе ти стане јасно за што зборам, нешто слично на ова што го игра Гидсел сега со 100 пати повеќе снага и шут од дистанца.

Еве јас сум му хејтер.:D

Можеби хејтер е тежок збор, само општо онака не го сакам како и цела Данска репрезентација, секогаш навивам против нив со кого и да играат, досадни се веќе со доминацијата, а богами и со играње финалиња на домашен терен.
Кога е Гидсел во прашање, за него тоа важи и на клупски план, само поради него секогаш сум контра Фуксе.

Од прв ден кога се појави одвратен ми е со таа фацата и стилот на игра, секогаш имам чувство дека судиите се на негова страна кога треба да му се досуди пенал или ислкучување за противникот, ужива привилегии како никој до сега.
Форсиран е од сите страни, почнувајќи од новинари, медиуми, федерации како Ихф и Ехф, судии...
Се со цел од него да направат ракометна ѕвезда, бидејќи после пензија на Балиќ, Карабатиќ и Хансен, никој природно не се наметнуваше да ги наследи.

Гидсел во ракометниот свет ти е она разгалено детиште кое е синче на богаташи и сега сите го гураат.
Тато и мама се некои прљави бизнисмени кои се пуни кеш, секој ден го носат со кола во школо, му плаќаат приватни часови, му купуваат ајфон на 6 години, има скапи брендирани алишта и разни играчки кои другите деца ги немаат и капак на се и наставниците му попуштаат кога ставаат оценки.

Така јас го доживувам Гидсел, сепак тоа не го менува фактот дека моментално е број еден.

На репрезентативно ниво има шанси да го стигне, веќе има 3 светски, 1 олимписки и на пат 1 европско.

За клубско ќе треба да смени лига. Во Шпанија и Франција постојат само една екипа, многу полесно таму да освојуваш.

И Гисли удри по судиите, ке видиме во наредниот период дали ке имат и ТРЕТ судија(манипулант )на некое следно ЕП или СП и ограничен напад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom