- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 5.315
- Поени од реакции
- 9.465
Од мене имаше реакции кон сител и канал 5 и за збогум румелија заради комитите и за серијата каде ќерката се заљубува во турчин, мајката секој втор збор и е Тито и таткото е латентен педер.ahahahaha.
pa neli slusanjeto srpska muzika na spotify, youtube bese isto kako emituvanje i gledanje na turska serija kade makedonKA se zaljubuva vo turcin, na nacionalna televizija i taka 8 saati vo denot?
daj ne se sramete sami sebe.
kako sfativte ja slusam turbofolk, bukvalno ceca i aca lukas gi dadov kako primer na poznati srpski peaci koi sto makedoncite, vklucuvajci gi i site ostanati narodi na balkanot gi slusa i im kupuva karti za nastani.
ron, kade ja se ismejavav so makedonski pesni, me interesira?
averzijata sprema pesnata zavetna sto narodot ja ima e od pricina sto se pushta na sekoj partiski miting i e omilena na botovite.
utre licna karta od aca lukas na dpmne mitinzi da se pushta i botovite da ja peat ke ja zgadat na celiot narod.
kakva vrska ima patriotizmot so slushanje na pesni, ahahahahah, bas jaka percepcija imate za patriotizam.
znaci toj sto slusha stranska muzika, slusha metal, rap, pank, rok, turbofolk e pomal patriot od toj sto ja slusha vaska ilieva ili zavetna, aha, vazi.
patriotizam e slusanje na zavetna i glasanje na dpmne, u redu.
staufer, kakva muzika e turbofolk takva e, jasno e deka ima potreba kaj narodot za turbofolk koi sto makedonskite artisti ne go zadovoluvaat i makedonskiot narod slusa turbofolk od artisti od drzavite komsii, ednostavno e.
nema narodot da go gleda tetoviranje po 150 pat kolku i da e kvaliteten film, koga novi filmovi i serii izgledaat od drzavite komsii i istite isturaat milioni evra za snimanje i promocija.
vinata barajte si ja vo drzavata, ne vo ostanatite drzavi.
pred da prashate zashto se slusha srpska muzika, prashajte se zashto makedoncite ne slushaat makedonska muzika.
Турците се исмејуваа со нас ние ги емитувавме тие серии, и денес канал 5 и сител се исмејуваат со Македонците, непрестано вршат културолошки терор, фала богу па веќе никој не ни ги гледа освен пензионерите кои не знаат ниту еден странски јазик.
Еве во 2015 кој реагираше, каде беа партиите?
Комити реагираат за турската серија „Збогум Румелија“
Деновиве меѓу македонските телевизиски гледачи мошне актуелна е турската серија „Збогум Румелија“, емитувана на телевизискиот канал „Сител“ во вечерните часови. Добивај вести на вибер Станува збор за тенденциозен телевизиски проект, со историска пропагандна позадина, којашто го опфаќа периодот...
Последно уредено: